xaaxaxaxaxaxxaxakali apantisei mbrabosou
εσένα μου φαινεται οτι θα ερθω κάποια στιγμή να στις βρέξω λίγο γιατι είσαι πολύ ατακτη και ξεσικώνεις τις άλλες.

xaaxaxaxaxaxxaxakali apantisei mbrabosou
Μπου-Μπου σε λίγο τις βλέπω να κάνουν πάρτυ μεταξύ τους και να αφήνουν εμάς έξω!![]()
Να κάνεις καταμέτρηση σε καθε βάρδυα πόσα ποτά υπάρχουν στο μαγαζί!
![]()
κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα αλογο....Εσένα (Dawn) δεν σε αφήνει καμια έχω ! Μη φοβάσαι!
![]()
![]()
kisses by marina
μαρινα σου εστειλα μηνυμα απαντησε μου αν μπορεις
Τι να κανει αραγε ???????????????ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΖΜΕΝΙ ΠΙΟΣ ΞΕΡΙ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΡΑ
μαρινα σου εστειλα μηνυμα απαντησε μου αν μπορεις
σημερα μονη θα εισαι η εχει αλλαγη και θα εχεις παρεα;;;OK!Σου απαντησα,μορο μου!
![]()
![]()
![]()
kisses by marina
OK!Σου απαντησα,μορο μου!
![]()
![]()
![]()
kisses by marina ΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΙ ΟΡΑ ΚΑΒΛΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΑΓΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![]()
ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΟ ΚΟΣΑΕλενη αυτες οι![]()
ειναι για πολυ γλειψιμο μωρο μου.
καλησπερα το απλο αυταρχικο γινετε με δονητη η στραπ ον ??και δλδ ειναι απλα η κοπελα σε ενεργητικο ρολο χωρις τπτ αλλο...οποιος ξερει μου λεει!ευχαριστω...
ΜΟΡΟ ΟΠΣ ΤΗΕΣ ΕΣΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΕΣΕΙκαλησπερα το απλο αυταρχικο γινετε με δονητη η στραπ ον ??και δλδ ειναι απλα η κοπελα σε ενεργητικο ρολο χωρις τπτ αλλο...οποιος ξερει μου λεει!ευχαριστω...
ΜΟΡΟ ΟΠΣ ΤΗΕΣ ΕΣΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΕΣΕΙ![]()
χαχαχαχαχαχαχα γελασαμε...αμα δεν ξερεις μην κανεις παραθεση στην ερωτηση μου!!!καποιος σοβαρος ή υπευθυνος απο το στουντιο ια βρεθει να μου πει!!!
Η αθηνα ειναι ολο μαυρους αραπηδες γιατι δεν πας εκει ????χαχαχαχαχαχαχα γελασαμε...αμα δεν ξερεις μην κανεις παραθεση στην ερωτηση μου!!!καποιος σοβαρος ή υπευθυνος απο το στουντιο ια βρεθει να μου πει!!!