βολτα με καταθεση πρν λιγο στα ερημα αποψε σπιτια.....
-Προμηθεως τερμα κατω.Η μοντελισια Μιρελα απο 30ε,40ε γλυψιμο και 50ε 69(αξιζει το 69 μαζι της).Μελαχρινη,ομορφη και τρελιαρα γκομενα με ορεξη για σεξ...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Το 11 λεμε τερμα κατω η το 25 ?
-Σαπφους 5.Εκπληξη...η Ουκρανη καστανη πλεον milf Ηρα.Γυναικαρα για πολλες καυλες και γουσταρει τρελα και ανεπισημως το γλυφοκωλιασμα...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
μεγεια το μαλλι
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα παλι.ειπαμε εχει γινει μουναρα,κανει φουλ εξτρα και παρα τις αμφιλεγομενες γνωμες την εχω βαλει στη λιστα μου.
Θα εχει εδιναφερων πιστευω η αποψη σου , και γω αν εμενε Φριξου θα δοκιμαζα με ενα 30ρι , με 40 οχι ! ( λογο κριτικων )
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η πιπινοΛαουρα.Μελαχρινη,ομορφο προσωπο,ισιο κοντο μαλλι,μυτερα βυζακια,πεταχτο κωλαρακι και φουλ εξτρα...Πολυ τρυφερο παιδι και προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Γαμωτο την ζεστη μου στο τσιρκο ... θα την ειχα παρει εκεινο το βραδυ
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Σουζυ(απο Σαπφους 7).πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με πλουσια βυζια και κωλαρακι.θυμιζει βορειοευρωπαια τουριστρια αυτη.
Μεγαλη φολα αν κρινω απ τις κριτκες ... καλο κορμι φαινετε στις φωτο αλλα ... Παντως το Ν ουρανου ειν αι το ποιο απροβλεπτο στουδιο , και το μονο που δεν εχει τηλεφωνο
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
Η κομοδινοπουλου ? βαφτικε το κομοδινο ? κατσε να ριξω ενα σκιτσακι τωρα μ εχω εμπνευση
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Βανεσα(οχι αυτη απο Μαντζαρου).αυτη ειναι πιο ομορφη στο προσωπο,διεκρινα και βυζαρες κατω απ'το φορεματακι.
οχι αυτη απο Μαντζαρου ???