Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αβραμοσεξουαλ δεν γουσταρει να πηδαει αλλα να κουβαλαει![]()
Ολα καλα δικε μου...υγεια...και τα υπολοιπα στα παπαρια μας...που εισαι μωρη αρρωστια![]()
![]()
τι λεει ολα καλα? -.-
πριν γυρισει το πομολο
εχει ενα μαντηλακι και το γυαλιζει
![]()
![]()
![]()
καλα ρε τυπε εσυ δεν ελεγες πριν λιγες μερες οτι γουσταρεις τους ακροβατες?Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
Μου αρέσει να με κουβαλάνε -> Γυναίκες ελαφρύτερες & κοντύτερες μου,αλλά και άνδρες
Επίσης,μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να κουβαλάνε ή μία την άλλη (κυρίως ή κοντύτερη & ελαφρύτερη,να σηκώνει την μεγαλύτερη σε μέγεθός της)
πολυ καλες και πικαντικες....str8 ......
scorpion...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
Μου αρέσει να με κουβαλάνε -> Γυναίκες ελαφρύτερες & κοντύτερες μου,αλλά και άνδρες
Επίσης,μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να κουβαλάνε ή μία την άλλη (κυρίως ή κοντύτερη & ελαφρύτερη,να σηκώνει την μεγαλύτερη σε μέγεθός της)
Και με τον αγκονα μπορει να το ανοιγει!!!![]()
καλα ρε τυπε εσυ δεν ελεγες πριν λιγες μερες οτι γουσταρεις τους ακροβατες?![]()
ετσι χυνεις ?![]()
... αλλο χυνω ... αλλο καυλωνω μεσιεΝαι γιατί σου κάνει εντύπωση;;;;
Άμα ας πούμε δω π.χ. στο δρόμο μια γκόμενα μαζί με έναν χοντρό,και ξαφνικά ο χοντρός λιποθυμήσει και τον πάρει στα χέρια εγώ θα καβλώσω.....![]()
1) Καλό σεξ = Μου είναι παντελώς αδιάφορο
... αλλο χυνω ... αλλο καυλωνω μεσιε![]()
Αφού θα καβλώσω....επόμενο είναι να χύσω
Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
χυνει απο μονη της η ντουντουνα σου ... χωρις να την ακουμπησεις ?![]()
![]()
Ρε τυπε ασε την λαϊκη αγορα και γαμια μια σταλα!
Ακουσε με!
Θα σου αρεσει!
Κανε μια προσπαθεια!
Για μενα καν'το!!!