Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καποιος να μου δωσει με pm το site του μισελ
ευχαριστω
καποιος να μου δωσει με pm το site του μισελ
ευχαριστω
Γραφειο Μισελ
τον εχω τιμησει αρκετες φορες αλλα μονο την Κατια.
Δεν ειχα γραψει περιγραφη γιατι υπηρξε αρκετη χημεια και δεν θα ημουν αντικειμενικος.
Ειδικα με αυτην την κοπελλα η οποια ηρθε εδω για το κεφι της και οχι για τα λευτα(δεν βαζω το χερι μου στην φωτια)αν και το ολο στυλ της ηταν σε αλλο επιπεδο απο το κλασσικο cg .
Παντως αν σε γουσταρε περναγες καλα εως πολυ καλα.
Παντως ο μισελ φερνει καινουργια τεμαχια και θα κανει σχετικη ανακοινωση.
Οποτε αναμονη.....
Το ελαβες
υπαρχει φωτογραγια της ευας στο σιτε?ευχαριστωπηρα μισελ εχθες και μου εστειλε την καινουργια αφιξη ευα 20 χρονων αδυνατουλα με ωραιο βυζακι τρελο κωλι συμετοχη πολυ καλη περασα καλα πολυ καλο τσιμπουκι οι υπηρεσιεσ του γραφειου ειναι στανταρ!!!!! αντε καλο βολι συναδελφοι
πηρα μισελ εχθες και μου εστειλε την καινουργια αφιξη ευα 20 χρονων αδυνατουλα με ωραιο βυζακι τρελο κωλι συμετοχη πολυ καλη περασα καλα πολυ καλο τσιμπουκι οι υπηρεσιεσ του γραφειου ειναι στανταρ!!!!! αντε καλο βολι συναδελφοι
Δες την προηγούμενη σελίδα ...Τώρα δεν ξέρω γιατι είμαι μαλάκας. Που διάβασα όλο το θρεντ για να βρω τηλέφωνο η σελίδα ή επειδή θα γράψω και εγώ να μου στείλει όποιος μπορεί στοιχεία? Ήμαρτον ρε παιδιά, οι μισές απανατήσεις γραφουν αυτό που ψάχνεις είναι στις πιο πίσω σελίδες και εκεί είναι μόνο ένα αρχ..ι
πηρα μισελ εχθες και μου εστειλε την καινουργια αφιξη ευα 20 χρονων αδυνατουλα με ωραιο βυζακι τρελο κωλι συμετοχη πολυ καλη περασα καλα πολυ καλο τσιμπουκι οι υπηρεσιεσ του γραφειου ειναι στανταρ!!!!! αντε καλο βολι συναδελφοι
:Πριν λίγες μέρες πήρα Εύα από Μισέλ. Μέτρια έως κακή. Συμμετοχή μηδέν, τσιμπούκι δεν έκανε, σώμα μέτριο.