regazoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Για την κοπέλα αυτή υπάρχουν κριτικές ?
Για την κοπέλα αυτή υπάρχουν κριτικές ?
Τα εχουμε γραψει πιο πισω. Η να παρακολουθεις το θρεντ η να ψαχνεις μονος σου γιατι υπαρχουν πολλες πληροφοριεσ για αυτην!!
Ειπαμε ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ!!!![]()
Oeo...έλα ντε...άλλη μία καλή πολωνέζα.
Σε λιγο θα βαλουν και την photo of Angellika Jolie οτι κανει tour στην Αθηνα ΚΑRΑFAKE!!!!
Για την δε απο κατω δε θα πω Fake αλλα εκτος δεκαπενταετιας !!
Με αλλα λογια σαν να ειναι Fake !!!
Oταν ανοιξε την πορτα δεν τολμησα ουτε μεσα να μπω !!!
Και της λεω τοσο μεγαλη διαφορα απο τις φωτο !!
Και τι απαντησε !!
Just a little![]()
![]()
![]()
και δεκα χρονια της ειπα εγω και εφυγα !!!
Αντε καλη τυχη σε αυτους που θα πανε !!!
Απαπαπαπαπα αδελφακι μου ο Θεος να μας φυλαει !!!
Τετοια ξεραιλα δεν εχει ξαναγινει !!!
Μου θυμιζει 2005 που εσκαγε Μουνι και χειροκροτουσαμε ολοι μαζι !!
Ετσι μας βλεπω να πηγαινουμε Παιχτες και οποια ερχεται και αξιζει θα περνει ενα 10αρικο και λιγα λεω μεσα σε μια βδομαδα και θα αφηνει και 40 πελατες ουρα για την επομενη φορα μηπως και μπορεσουν και μπουν για καμμια ωριτσα !!!
Παω να ασχοληθω με τα Studio γιατι και τα CG τα ιδια χαλια μην πω και χειροτερα εχουν απο τα CT !!
Aν λες για το Porsche καλα τα λεει ο Μηχανικος !!!Νομίζω Ουγγαρέζα, πάντως τα τιμά τα λεφτά της με το παραπάνω ;)
Aν λες για το Porsche καλα τα λεει ο Μηχανικος !!!
Ομορφο γλυκό πλάσμα , όπως το βλέπεις στις φωτό. Και σώμα βελούδινο, αλλά από σέρβις το ξεχνάς ρε γαμώτο ...Έχουμε κάποια πληροφορία για το αν έφυγε ή είναι ακόμα εδώ? Αξίζει δοκιμή?
Μπα....Μαϊάμι, Φλόριντα!!!![]()
![]()
το θεμα ειναι ομως φιλε μου,οτι η χημεια εγκειται απο την μια πλευρα(πελατης) και σχεδον ποτε απο την αλλη πλευρα (επαγγελματιας) ....!!! ;)Πάντως θα συμφωνήσω με μια παλιότερη ρήση του gismo. Κάποιες φορές υπάρχει τέτοια χημεία που τα λεφτά δεν μετράνε. Πλέον δεν είναι απλά ένα γαμήσι, είναι πολλά παραπάνω.
το θεμα ειναι ομως φιλε μου,οτι η χημεια εγκειται απο την μια πλευρα(πελατης) και σχεδον ποτε απο την αλλη πλευρα (επαγγελματιας) ....!!! ;)
το θεμα ειναι ομως φιλε μου,οτι η χημεια εγκειται απο την μια πλευρα(πελατης) και σχεδον ποτε απο την αλλη πλευρα (επαγγελματιας) ....!!! ;)