dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.381
- Πόντοι
- 12.135
μου την ειχε πεσει στεγνα αυτος ο κωλο-τσατσος...το ειχα στειλει στο διαολοΕιναι ομοιοπαθης με τον πουστη τον τσατσο πως τον λεγανε ρε παιδια θυμαται κανεις??![]()
![]()
![]()
μου την ειχε πεσει στεγνα αυτος ο κωλο-τσατσος...το ειχα στειλει στο διαολοΕιναι ομοιοπαθης με τον πουστη τον τσατσο πως τον λεγανε ρε παιδια θυμαται κανεις??![]()
![]()
![]()
Η χριστινα δυστυχως απο οτι ειδα δεν δουλευει σκ οποτε αν το χωσουμε καπου σκ θα πρεπει να αναζητησουμε αλλη τρυπα η γκεσταπο θα ειναι απασχολημενη θα κυνηγαει οβριους με δερματινες μποτες καλογυαλισμενες για να καβλωνει και ο μποτοφιλος
Για την χοντρη την Νικη ?? εχω μεγαλη απορια να την δω ποσο μπορει να παχυνε την θυμαμαι παλια σδτο λα φαμ γεματουλα αλλα ενταξει ωραια γεματουλα.
και για να σας χαλασω και το ονειρο λιγο ακομα....αυτη η σημερινη Ηρα δεν εχει καμια σχεση με τη συμπατριωτισσα της και εργαζομενη στο ιδιο σπιτι Βερονικα.τη φετινη Βερονικα εννοω...απλα ειναι πολυ καλυτερη η Ηρα![]()
Δηλωνω ενθουσιασμενος....
Για την Νανα δεν ειπατε ? αν την κουρεψεις και την βαψεις δεν μοαζει σε Βικη απο Λουξ ?
Καραμαν τελεικα ποια δεν μας ειπες ποια ειναι αυτη που ποσταρες![]()
Σας δεινω διορια μεχρι αυριο....οπιος το βρει κερδιζεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.!!
Μονο σε εμενα μοιαζει γμτ???![]()
Με ποιαν κοπελα που δουλευει στα μπουρδελα μας θα λεγατε οτι μοιαζει η παρακατω πιτσιρικα??? Τωρα ειναι ποιο μεγαλη σε ηλικια...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=125.0;attach=317255;image[/img[/URL]]
jo αυτη μιοαζει περισοτερο στην βικη θα ελεγα....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/2478_Pollina04_1247957418.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εμένα η δεύτερη φότο μου φέρνει περισσότερο τη Βερόνικα αν την σκουρίνεις το μαλλί. :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Εμένα η δεύτερη φότο μου φέρνει περισσότερο τη Βερόνικα αν την σκουρίνεις το μαλλί.![]()
![]()
![]()
μπορει καποιος να μου πει τι ωρες κ μερες δουλευει η αφρουλα στην κωλεττη? αξιζει για καποιο προγραμμα?
σωστος...οπως και ποδολαγνεια/footjob απο παλιοτερα αυτο.....Δε δουλευει παντα ομως παρε τηλεφωνο πριν πας
για ποργραμματα καποιος ειπε οτι παιζουν και σεξ σοου τελευταια
Δεν εχω παει οποτε δεν ξερω περισσοτερα
ηταν αρχας καλοκαιριου και στο κεφαλληνιας...κριτικες δεν εχει απο οσο θυμαμαι απο επωνυμα μελη......Αυτη την Κορινα στο Λα φαμ απορω τοσο καικρο κλανεις δεν την πηδηξε ?
την θυμαται κανεις απο αλλου ? εχει καμια κριτικη ?![]()
Γιατι εχει απο ανωννυμα ?
να παμε να το πηδηξουμε το κοριτσι κριμα
παντως παραξενο που δεν δοκιμασε κανεις τοσο καιρο
( βασικα που δεν ανεφερε γιατι σιγουρα περασε κοσμος )
Εδω ρε φιλε εχουμε γεμισει απο 15 σελιδες για τη Ρωξαννη και για την Αντριανα και για κατι αλλα αγγουρια.Ημαρτον δηλαδη...Μας έφτιαξες για τα κάλά al πολύ καλή η κριτική σου, μπράβο και στην Ήρα. Πάντως είναι σε πολύ φυσική κατάσταση και εγώ προ εβδομάδος την δοκίμασα, τα δίνει όλα. Και η Βερόνικα βέβαια άριστη είναι, αλλά σίγουρα θα συμφωνήσω ότι την παρούσα χρονική στιγμή η Ήρα την ξεπερνάει. ;)
Προβλέπω κοσμοπλημμύρα στο εν λόγω ίδρυμα μετά από τέτοια κριτική.![]()
σιγα την γκομενα ρε.....Γιατι εχει απο ανωννυμα ?
να παμε να το πηδηξουμε το κοριτσι κριμα
παντως παραξενο που δεν δοκιμασε κανεις τοσο καιρο
( βασικα που δεν ανεφερε γιατι σιγουρα περασε κοσμος )

Ασχημη ε ? .. γαμω πολυ μεγαλο Σαλονι στο Λα φαμ.. αλλη φορα θα παω με κυαλια1ον ειναι ασχημη.!!
2ον αγενης.!
2 λογοι για να μην την πληρωσω... ;)
Δε σου απαντω εσενα διαβασε τα προηγουμενασιγα την γκομενα ρε.....![]()