mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Παντως στο εξωτερικο οι Ελληνες εχουν φημη πουστηδων.
Και δυστυχως επαλληθευονται στην αγγλια τουλαχιστον
Παντως στο εξωτερικο οι Ελληνες εχουν φημη πουστηδων.
Πτανεςαλλα καλως ή κακως στο εξωτερικο τις εχουν περι πολλου.....οποτε αν νομιζετε οτι εδω ειναι ψωνισμενες που να πατε εξω.......με τη διαφορα οτι εκει στους ξενους καθονται και με ευκολια......αβυσσος......
![]()
Πτανεςαλλα καλως ή κακως στο εξωτερικο τις εχουν περι πολλου.....οποτε αν νομιζετε οτι εδω ειναι ψωνισμενες που να πατε εξω.......με τη διαφορα οτι εκει στους ξενους καθονται και με ευκολια......αβυσσος......
![]()
και εδω αν εισαι τυπου ωνασης σου καθονται πανευκολα, τις βλεπω στην μυκονο καθε καλοκαιρι που με το που θα εντοπισουν καποιον πλουσιο τα δινουν ολα, με βαθμο δυσκολιας μηδαμινο !!!
ενω αν πας με εντιμο τροπο να τις προσεγγισεις απλα την εχεις φαει !!!
αρα ...
τωρα ξεφυγαμε παλι. δηλαδη αν συναγωνιστη σου καθονταν μια μετρια ελληνιδα δεν θα τη γαμαγες και θα την αφηνες μετά? Συναγωνιστης εισαι θα πηγαινες για αλλα.
Γαμηστες και αφηστες
Στη μυκονο ρε φιλε θα πας για να γαμησεις Ελληνιδες? Παμε καλα?
Για να μην σου πω το αλλο, τι διαολο να πας να κανεις στη Μυκονο, μεσα στον καγκουροκοσμο.
Αλλα με Ελληνιδες?
σου λειπουν οι αντρες με παντελονι? ρε τις καυμενες τι τραβανεBordel 2 χρονια στην αγγλια η ποσοτητα των ελληνων και ασιατων πουστηδων ξεπερνουσε κατα πολυ την αγγλικη.....και οχι απλα πουστηδες.....ξεφωνημενες ετσι?φουστα μπλουζα...ταγερακι ντε πιες και γοβα.......προφανως η καθε εκολλαπτομενη αδερφη θεωρει οτι θα παει στην αγγλια να απελευθερωθει και μαζευονται ολοι εκει οποτε αστο καλυτερα![]()
αφου απο εκει ειμαι τι να κανω. και εγω σου λεω το τι παρατηρω εκει, εκει το φαινομενο το βλεπεις πολυ εντονα !!! και σημειωση μην νομιζεις οτι και οι ξενες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορουν, οι ιταλιδες ερχονται και κυνηγανε τους ιταλους μην ξενογαμησουν, οι υπολοιπες ευρωπαιες ειναι μετριου επιπεδου, ως προς την προσεγγιση.
για αυτο και εγω εχω κανει την αποσταση ελλαδα - ταυλανδη, σαν να ειναι ομονοια - περαμα!!!
αλλα λυπαμαι για την σημερινη καταντια που εχει ο τοπος μας!!!
Αν ξερεις ιταλικα και δεν εισαι λιγουρη, οι ιταλιδες ειναι πολυ ζεστες και σωστες στη συμπεριφορα τους.
αν σας ενημερώσω τώρα εγώ ότι στις βορειοευρωπαϊκές χώρες οι κούκλες (barbie, ken κτλ.) είναι μελαχροινές, εν αντιθέσει με τις δικές μας που είναι πλατινέ, θα προσγειωθείτε καθόλου ή θα με πείτε κακιά?
αν σας ενημερώσω τώρα εγώ ότι στις βορειοευρωπαϊκές χώρες οι κούκλες (barbie, ken κτλ.) είναι μελαχροινές, εν αντιθέσει με τις δικές μας που είναι πλατινέ, θα προσγειωθείτε καθόλου ή θα με πείτε κακιά?