gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
μηπως παει και προμηθεως 25;Μιραμπελα αγνοείται. :-
μηπως παει και προμηθεως 25;Μιραμπελα αγνοείται. :-
μηπως παει και προμηθεως 25;![]()
την ξερω την ειρηνη αλλα δεν εχω περασει....ειναι τουμπανακι κοντοπουτανο με μπουταρες με καλες απο οσο θυμαμαι αν και λιγοστες κριτικες....συναγωνιστης που την πηρε την χαρακτηρισε γενικα προθυμη....και φοραει και μποτες καμια φορα ;)
με τις γοβες πως τα πας;εμενα με χτυπανε........ναι ναι και εγω προθυμος ειμαι γενικα ,ειμαι και κοντοπουτανος, γινομαι αν χρειαστει και τουμπανο σε κανενα γυμναστηριο , μπας και δουμε και εμεις κανενα 40ευρο η και 50ευρο![]()
![]()
![]()
βρεθηκα κ παλι στην περιοχη του μυλου για δουλειες βεβαια σημερα κ πηγα με την μια φριξου 14 γιατι ηθελα να δοκιμασω την αντριαννα....
ειχε παλι λαικο προσκηνημα...παιδες,γινοταν της πουτανας.
εδωσα το 40αρι κ μπηκα.η κοπελα δεν αργησε να ερθει,μπηκε κ τραγουδουσε χατζηγιαννη ...πιασαμε την κουβεντα για το τραγουδι για αρκετη ωρα κ ενω μου τον επαιζε κ με φιλουσε παντου...αφηνε δαχτυλα κ σε καποια φαση της λεω..απαιχτο το στηθος κ μου τον βαζει αναμεσα για ισπανικο κ μου λεει δωρακι για τα χριστουγεννα.καθοταν σε οποια σταση ηθελα κ η πιπα ηταν μετρια,οχι τελεια αλλα πολυ καυλα γενικοτερα.τελειωσα κ μου ειπε,δεν σου λεω καλη χρονια γιατι θελω να σε ξαναδω....
ηθελα να της πω οτι το παθαινουν ολες αλλα λεω δεν γαμιεται....
με τις γοβες πως τα πας;εμενα με χτυπανε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι?Καραμαν ... πως αισθανεσαι ?![]()
γιατι?
εγινα νταβας μηπως?
η αληθεια ειναι οτι μπηκα κ την δοκιμασα γιατι μ αρεσει το στυλ της γκομενας αυτης κ ας ηξερα οτι μπορει να φαω φολα,αλλα μου βγηκε αρκετα καλη κ μαλλον γι αυτο γινεται πανικος καθε βραδυ στο στουντιο αυτοΤωωωρα απο καιρο σε ξερω τι νταβας εισαι![]()
![]()
Πλακα κανω πως σου ηρθε αυτο ?
Ρωταω γιατι προχθες με τον φιλο μου που μου ειπε τα ιδια ( αυτος που εγραψε την κριτικη ) ενοωσα μαλακας
αυτα που εζησα εγω το καλοκαιρι , και ο καραμαν προσφατα , δεν εχουν καμια σχεση με με τα δικα σου με τα < του δικου μου >
Η κυρια κομοδινοπουλου δειχνει μεγαλη αλλαγη ..
--------------------------------------------------------------
GAMEOVER ωραια νεα ( Σιμονα )
mikros toumpanistis και γω την θελω σε στουδιο
το Ρ-Κ βασικα ανοιχτο ειναι ? αν περαεει κανεις ας δει .. τηλεφωνο δεν σηκωνουν
και στο Αλισα επισης (ξαναλεω)
οι Εργατριες απο Δευτερα θα ειναι πισω ολες
η αληθεια ειναι οτι μπηκα κ την δοκιμασα γιατι μ αρεσει το στυλ της γκομενας αυτης κ ας ηξερα οτι μπορει να φαω φολα,αλλα μου βγηκε αρκετα καλη κ μαλλον γι αυτο γινεται πανικος καθε βραδυ στο στουντιο αυτο
βραδυ ειναι κ θα ειναι για αρκετες μερες....αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερεις να την παρεις γιατι θα γινεται χαμοςΝαι και εμφανισιακα εχει ανεβει ,και κοσμο οντως ειχε και οταν πηγα εγω ... τι να πω δεν ξερω
ξαναρωταω .. καραμαν , εισαι καλα ?
βραδυνη ειναι σημερα ?![]()
χριστινα;Πρωι ποια ειναι εκει ?η τσατσα μου ειπε μια ρουμανα
Δεν φταινε τα μελομακαρονα, αλλα η πουτανα η δουλεια. Μολις εστειλα κριτικη. Ελπιζω συντομα να αναρτηθει για να λυθουν οι παρεξηγησεις. Προκειτε για την Τζοαννα που ηταν το καλοκαιρι στο Βαρδαρη και απο σημερα - δυστυχως - παλι εκει.Οχι ( βασικα ΔΕΝ την ξερω την Τζοαννα που λες ) Αυτη ειανι που την πηρε ο hagem στο τζακουζι που χτυπησε πορτα η τσατσα , και ειπε θα γραψει και κριτικη αλλα φαινετε εχει βαρινει απ τα μελομακαρονα![]()
ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι ενα μελαχρινο πολυ ωραιο γκομενακι...κ με ρουχα την εχω δει κ επαθα πλακα....πατουρι απιστευτοΠρωι ποια ειναι εκει ?η τσατσα μου ειπε μια ρουμανα