str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 166
η καλομοιρα σε νεες περιπετειες.![]()
Για ήβη αδάμου τον κόβω...

η καλομοιρα σε νεες περιπετειες.![]()
Εσύ πάντως, παραμένεις ρουφιάνα (εκτός απο υστερική κακογαμημένη)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολα καλα φυλησυχε...δεν παιζει και πολυς χρονος...εχετε πηξει και στους κλωνους ρε πουστη μου!:o
ΕΣΥ;
ΕΔΩ;
Καιρό είχα να σε πετύχω ωρε αναρχομπαόκι...
Να περνάς πιο συχνά να τα λέμε...
Τώρα προσπαθούμε να παρασύρουμε σε διάλογο τους ομοϊδεάτες σου γνωστούς αγνώστους για το τί είναι ρουφιάνος...
ναι με τοση επιμονη εγω φαινομαι σαν κακογαμημενη υστερικη.![]()
Να ρωτήσω κάτι?
εαν ενα μέλος του παρόντος ιστοτόπου, είναι ταυτόχρονα μέλος παρόμοιου ιστοτόπου, με το ιδιο ψευδώνυμο, και απο κεί βρίζει και απειλεί ότι θα έρθει απο δώ και θα τα "γαμ..." όλα και θα τα "κανει πουτ..." και βρίζει προσωπικά τον ιδιοκτήτη του παρόντος ιστοτόπου και τον κατηγορεί για ποινικά αδικήματα...
εαν (υποθετικά λεμε) συντρέχουν τα παραπάνω, και κάποιος τα αναφέρει στον ιδιοκτήτη του παρόντος ιστοτόπου για να τον προφυλάξει, είναι ρουφιάνος?
ποιός θέλει να απαντήσει?
να βάλουμε και μια ψηφοφορία πόσοι θέλουν να παραμείνεις στο σαϊτ?Υ.Γ. Θα βάλεις την ψηφοφορία τελικά, ή κατόπιν ...ωρίμου σκέψεως θα την κάνεις με ελαφρά;![]()
![]()
![]()
![]()
Να ρωτήσω κάτι?
εαν ενα μέλος του παρόντος ιστοτόπου, είναι ταυτόχρονα μέλος παρόμοιου ιστοτόπου, με το ιδιο ψευδώνυμο, και απο κεί βρίζει και απειλεί ότι θα έρθει απο δώ και θα τα "γαμ..." όλα και θα τα "κανει πουτ..." και βρίζει προσωπικά τον ιδιοκτήτη του παρόντος ιστοτόπου και τον κατηγορεί για ποινικά αδικήματα...
εαν (υποθετικά λεμε) συντρέχουν τα παραπάνω, και κάποιος τα αναφέρει στον ιδιοκτήτη του παρόντος ιστοτόπου για να τον προφυλάξει, είναι ρουφιάνος?
ποιός θέλει να απαντήσει?
Για δώσε λινκ τύπε να κρίνουμε...
Δεν εχω φωτογραφικη μνημη,ετσι θα την αποτυπωσω καλυτερα την φατσα της.Διευθυνση ΓΑΔΑ...12ος οροφος
να βάλουμε και μια ψηφοφορία πόσοι θέλουν να παραμείνεις στο σαϊτ?
μην ξαναμπείς σαν ΜΠΑΧΑΛΟΣ 1 μετά!
άντε παρέα με τα φιλαράκια σου στο άλλωστε τις ίδιες τακτικές εφαρμόζετεΔεν εχω φωτογραφικη μνημη,ετσι θα την αποτυπωσω καλυτερα την φατσα της.
Carthago delenda est και ετσι.
Δεν εχω φωτογραφικη μνημη,ετσι θα την αποτυπωσω καλυτερα την φατσα της.
Carthago delenda est και ετσι.
εκανα μονον μια "υποθετικη" ερωτηση... ;)Για δώσε λινκ τύπε να κρίνουμε...
Οχι κυριε,αυτοι ειναι οι δικοι σου φιλοι και το ξερεις.άντε παρέα με τα φιλαράκια σου στο άλλωστε τις ίδιες τακτικές εφαρμόζετε
Για δώσε λινκ τύπε να κρίνουμε...
ειχε βαλει πειρατικο νοβα και τον τσακωσε..Τελικά σου έκοψε κλήση η εν λόγω αστυνομικός και κάνεις έτσι;
Και βάζει η ΕΛΑΣ μυστικές αστυνομικίνες;
Εντυπωσιάζομαι...
Πως φαίνεται το δεξιό DNA.....
Ε ναι.
Τόση ώρα προσπαθείς να μας πείσεις οτι δεν είσαι ρουφιάνα.
Το κακό όμως είναι οτι ξεχάστηκες και φοράς πάντα την κουκούλα.
Υ.Γ. Θα βάλεις την ψηφοφορία τελικά, ή κατόπιν ...ωρίμου σκέψεως θα την κάνεις με ελαφρά;![]()
![]()
![]()
![]()
Πως φαίνεται το δεξιό DNA.....