boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 336
- Πόντοι
- 36
εγω αρνουμαι και να πληρωθω για να τον βαλω σε χοντρη, οχι να πληρωσω κιολας![]()
XAXAXAXAXAXA

εγω αρνουμαι και να πληρωθω για να τον βαλω σε χοντρη, οχι να πληρωσω κιολας![]()
εγω εχω παει δυο φορες με την Δαναη,ναι ειναι χοντρη,ειδικα στην κοιλια κ στο υπογαστριο κρεμονται τα ξυγκια...αλλα εχει τεραστιες βυζομπαλες ετοιμες για παιχνιδια...τωρα αν εχει χασει κιλα δεν το γνωριζω γιατι εχω καιρο να την δω (κατι μηνες).περι ορεξεως παντως κολοκυθοπιτα....δηλ.αν αλλοι συναγωνιστες μπορει να γουσταρουν να την πηδηξουν ,αλλοι παλι οχι...γουστα ειναι αυτα παιδες,δεν χρειαζεται να το κοσκινιζεται το θεμα. ;)Την Δαναη την ειδα μια φορα ολη κι ολη
δεν ειναι χοντρη ρε παιδια .. ειναι ? (ουτε ανορεξικη ειναι αλλα νταξυ )
καλησπερα, πηρα σημερα ρεμπεκα στην οκτωβρίου 52...δεν την ειχα ξαναπαρει,
πολυ καλο μωρο εφαμιλο της εφης νομίζω
με εγλυψε τον πουτσο χωρις προφυλακτικο....αψογη....
ρε Κρεσπο. αλλαξε φανέλα επιτέλους. στην Πάρμα παίζεις πλέον όχι στην Ίντερ.και γω νομιζα μονο σε μενα το κανε![]()
σε λιγο καιρο, ετσι οπως πανε τα πραγματα στο Ελλαδισταν,θα ερθει κ η αναδουλεια κ στα μπουρδελλα...κ μετα θα ψαχνουν οι τσατσες κ οι πουτανες τους πελατες με το κυαλι...γιατι σε καιρους χαλεπους,πρωτα ο καθε απο εμας κοιταει να φαει κ να ντυθει κ μετα ολα τα αλλα...οταν ελεγα εγω να κανουμε αποχη για να κατεβασουμε τις τιμες κ να διεκδικησουμε αυτα που θελουμε καποιοι κοροιδευαν.μας εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν ξεκολλαμε απο τα κωλομπουρδελα κ το εκμεταλλευονται ρεεεεε
αν κανουμε αποχη σοβαρη θα δειτε πως θα ριξουν τις τιμες.μεχρι κ θεμα εχω ανοιξει πριν χρονια για την αποχη κ τωρα μου λετε να βαλουμε δικους μας τιμοκαταλογους κτλ κτλ....
οσο καποιοι δεν βοηθανε κ πανε κοντρα κ σπανε στις αποχες τοσο δεν θα καταφερνουμε τιποτα.ακομα κ τα ρδελα πρεπει να ριξουν τις τιμες για να συμβαδιζουν με τις αναγκες της εποχης κ την πραγματικοτητα
ρε Κρεσπο. αλλαξε φανέλα επιτέλους. στην Πάρμα παίζεις πλέον όχι στην Ίντερ.![]()
![]()
στο λαφαμ παντως παλι δεν ξεραν τιποτα ποτε και αν επιστρεφεικανα νεο απο λουνα .....την εκλεψαν μηπως εξωγηινοι και την κρατανε για παρτυ τους ??![]()
![]()
να παω στην νικολουλη να ψαξω???
-κωλετη αφροδιτη Βραδυ Αγγελικη
-26ης 52 ρεβεκα Βραδυ Μαρινα ( Δεν μου ειπε Αλισα φαινετε δεν εμαθε για το βαφτισμα)
-26ης 35 αντρε ???? Ποια ειναι αυτη ? μου μυριζει Αντριαννα κομοδινοπουλου
ρε Κρεσπο. αλλαξε φανέλα επιτέλους. στην Πάρμα παίζεις πλέον όχι στην Ίντερ.![]()
![]()
σε παρατησε η γυναικα σου;κανα νεο απο λουνα .....την εκλεψαν μηπως εξωγηινοι και την κρατανε για παρτυ τους ??![]()
![]()
να παω στην νικολουλη να ψαξω???