Επισκέπτης
μολις περιγραψατε τον μεσο αριστερο...ουτε δεξιός ουτε αριστερός
απλα λαϊκιστής
κόβει τα ρεπορτάζ στα μέτρα του και γλύφει τον λαό και κυρίως τους νεους,
Συχνά κάνει διαγγέλματα στα πρόβατα που γλύφει τα οποία πρόβατα αλαλάζουν απο κάτω,
μολις περιγραψατε τον μεσο αριστερο...ουτε δεξιός ουτε αριστερός
απλα λαϊκιστής
κόβει τα ρεπορτάζ στα μέτρα του και γλύφει τον λαό και κυρίως τους νεους,
Συχνά κάνει διαγγέλματα στα πρόβατα που γλύφει τα οποία πρόβατα αλαλάζουν απο κάτω,
Πρέπει να έχει παιχτεί χοντρό σκηνικό με κάποιον αριστερό κ κουβαλάς τέτοια ''ελεγχόμενα'' κολλήματα...Έλα τώρα...
Μπαρουτοκαπνισμένοι αντάρτες που αντιμετώπισαν τα παντσερ φοβήθηκαν τα σέρμαν;
(α, έχει και συνέντευξη της ζωρζ σαρρή- πάμε όλοι μαζί: αν όλα τα παδιά της γης...Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)
Έλα τώρα...
Μπαρουτοκαπνισμένοι αντάρτες που αντιμετώπισαν τα παντσερ φοβήθηκαν τα σέρμαν;
(α, έχει και συνέντευξη της ζωρζ σαρρή- πάμε όλοι μαζί: αν όλα τα παδιά της γης...Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)
Πρέπει να έχει παιχτεί χοντρό σκηνικό με κάποιον αριστερό κ κουβαλάς τέτοια ''ελεγχόμενα'' κολλήματα...
Σου έφαγε καμία γκόμενα,του έφαγες καμία γκόμενα κ σου έσπασε την μύτη.... κάτι-κάτι έχει γίνει...
Το βρήκα;;;![]()
Γιατί νομίζω ότι δεν κατέβασε μπαρουτοκαπνισμένους αντάρτες αλλά τον εφεδρικό ΕΛΑΣ;
Πρώτον έχει πει μάστερ σε σχέση με το μέσο επίπεδο των ιδεολογικών του αντιπάλων...Μιας και σου αρέσει η ψυχανάλυση, για πες μας καλύτερα ποια ψυχολογική διαταραχή οδηγεί έναν άνθρωπο να αυτοαποκαλείται Μάστερ και να το εννοεί;
Υ/γραφο: Τίποτα από τα δύο και τίποτα προσωπικό. Μην κρίνεις όλους τους αριστερούς με βάση τα ζωντόβολα εγω μέσα....
γιατί αν κατάλαβα καλά θα πάω εκκλησία αύριο... :SΠρώτον έχει πει μάστερ σε σχέση με το μέσο επίπεδο των ιδεολογικών του αντιπάλων...
Δεύτερον...ότι το εννοεί κ δεν κάνει χαβά από πού προκύπτει(μάστερ άλλωστε ουδείς είναι,εκτός από τον πάπα βεβαίως-βεβαίως);;;
Και κάτι τελευταίο,στην τελευταία σου φράση: ''Μην κρίνεις όλους τους αριστερούς με βάση τα ζωντόβολα εγω μέσα'',το ''εγώ μέσα'' το επεξηγείςγιατί αν κατάλαβα καλά θα πάω εκκλησία αύριο... :S
Ντάξει την γλίτωσα την εκκλησία...Εδω μέσα ήθελα να πω αλλά ως συνήθως πληκτρολογώ αφηρημένος...
Αυτό sir-ίσιε κ σία δεν θα το σχολιάσετε;;;Πρώτον έχει πει μάστερ σε σχέση με το μέσο επίπεδο των ιδεολογικών του αντιπάλων...
Αυτό sir-ίσιε κ σία δεν θα το σχολιάσετε;;;![]()
Καλά άστο...
Όχι τίποτ' 'αλλο αλλά αν μιλήσεις περισσότερο θα σου κοπούν τα μασαζ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είναι αυταρχικά, θα το σώσεις το παιδάκι...
Αν είναι αυταρχικά, θα το σώσεις το παιδάκι...
Oύτε εσείς θα θέλατε(Τον κόβεις να θέλει να σωθεί;![]()

Τον κόβεις να θέλει να σωθεί;![]()
Καλά-καλά ας έκανες κ εσύ τρίο με Μόνικα κ Βίκυ κ μετά θα τα λέγαμε...Ξέρω γω; Είμαι καλοπροαίρετος, τι να πω.
Από τον παπαζόλη όλα να τα περιμένεις...
Μπορεί να έχει βάλει για avatar την σούφρα του!![]()
![]()
![]()

Oύτε εσείς θα θέλατε(),άντε αν είστε καλοί υπογίτες αν έρθετε Σαλόνικα μπορεί να κεράσει κανένα μασαζάκι ο μάστερ ΠΠ,είναι κιμπάρης-ανοιχτοχέρης άλλωστε!!!
![]()
Καλά-καλά ας έκανες κ εσύ τρίο με Μόνικα κ Βίκυ κ μετά θα τα λέγαμε...![]()
Δες παραπάνω ποστ,απαξιώ περαιτέρω...Παπαζόλη μην φοβάσαι θα σου χαρίσουμε το δώρο του masterΠΠ.
Εσύ είσαι αρκετά open minded για να το εκτιμήσεις πραγματικά.
Εμείς είμαστε ομοφοβικοί δυστυχώς...
!!! Ρε Παπαζόλη, και dap ρε; Είσαι πολύ μπροστά ρε συ...

Μιας και σου αρέσει η ψυχανάλυση, για πες μας καλύτερα ποια ψυχολογική διαταραχή οδηγεί έναν άνθρωπο να αυτοαποκαλείται Μάστερ και να το εννοεί;
Υ/γραφο: Τίποτα από τα δύο και τίποτα προσωπικό. Μην κρίνεις όλους τους αριστερούς με βάση τα ζωντόβολα εγω μέσα....
οι αγγλικές δυνάμεις -μεταξύ των οποίων και επίλεκτοι αλεξιπτωτιστές- και οι συνεργάτες τους -3η ορεινή, χίτες, χωροφύλακες, ΤΑ- ήταν περίπου 12.000, 30 αρματα σερμαν και η 3η ορ.τξ υπερεξοπλισμένη.Κάποια από τα κομάντα του ελας κυνηγούσαν το ζέρβα...
Δεν ξέρω ποιες ακριβώς δυνάμεις είχε εντός πρωτεύουσας ο ΕΛΑΣ αλλά σίγουρα δεν ήταν άμπαλοι...
Το ζήτημα είναι ότι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι καθότι δεν υπολόγιζαν σε αποφασιστική αντίδραση...
Ως και ο Ζάχος τους πήρε φαλάγγι.