str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 166
κάθεεθνογένεση[size=10pt][size=10pt]ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ[/size][/size] ενοχλεί κάποιους....
Διότι δεν υπάρχει άλλη λέξη που να χαρακτηρίζει τα περί "μακεδονικού" έθνους...
κάθεεθνογένεση[size=10pt][size=10pt]ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ[/size][/size] ενοχλεί κάποιους....
Διότι δεν υπάρχει άλλη λέξη που να χαρακτηρίζει τα περί "μακεδονικού" έθνους...
για την δημοκρατικοτητα του εν λογω κομματος...Για το ποσοστο ή για τις εδρες?
Το ΚΚΕ επιταχυνε την ηττα του απο μονο του ουτως η αλλως.
Το αποσπασμα απο την περιλαλητη 5η Ολομελεια ειναι ηξεις αφηξεις ΙΜΟ.Το ΚΚΕ επιταχυνε την ηττα του απο μονο του ουτως η αλλως.
για την δημοκρατικοτητα του εν λογω κομματος...
η εθνικόφρων δεξιά δεν ανέχεται την ελευθερία του λόγου...
πως αλλιως να χαρακτηριστει η πολιτικη του και η αντιμετωπιση του σε οσους δεν συμφωνουν με αυτην?Ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπισθει την δημοκρατικοτητα του φαύλου ΠΑΣΟΚ.
Αλλά οχι και χουντα.
Αυτο εννοω.
πως αλλιως να χαρακτηριστει η πολιτικη του και η αντιμετωπιση του σε οσους δεν συμφωνουν με αυτην?
λιγο-δημοκρατικη?
σοσιαλιστικη?
μνημονιακη?
Εαν εμπαινε ο ΕΛΑΣ στην Αθηνα.ο "ενοπλος εντιμος συμβιβασμος" που ζηταγε το ΚΚΕ επρεπε να εχει επιτευχθει τουλαχιστον 2 χρονια νωριτερα...
Δηλαδη ειδατε εσεις πουθενα να παιρνει το ΠΑΣΟΚ καμια αποφαση? Με ΦΑΞ απο τις Βρυξελλες και το ΔΝΤ κυβερναται η χωρα...Για να λέμε και του πασοκ το δίκιο, κάποιος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις...
Στην τελική, ας έπαιρνε κανά 15 % στις τελευταίες εκλογές και μόνη περιφέρεια την κρήτη...
Ο λαός έκρινε διαφορετικά και η αποχή κατ' εμέ είναι σιωπηρή ανοχή.
Για να λέμε και του πασοκ το δίκιο, κάποιος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις...
Στην τελική, ας έπαιρνε κανά 15 % στις τελευταίες εκλογές και μόνη περιφέρεια την κρήτη...
Ο λαός έκρινε διαφορετικά και η αποχή κατ' εμέ είναι σιωπηρή ανοχή.
Η διεθνιστική αριστερά δεν ανέχεται αντίλογο και αρνητικό σχολιασμό στα λεγόμενά της και ταυτίζει την κριτική με λογοκρισία, την έννοια της οποίας έχει διαστρεβλώσει και διαστείλει σε υπερθετικό βαθμό.
και γιατι ειναι κακο αυτο? εσεις δεν αυνανιζεστε? γιαυτο μαλλον το σπερμα εχει παρει τη θεση του εγκεφαλου σας....Ο Λαλάκης πάλι την έκανε ρε γαμώτο και δεν θα μου απαντήσει για την καθημερινή συνήθεια του αυνανισμού που είχε το ίνδαλμά του, ο Ιωάννης Μεταξάς;![]()
η παραποιηση της αληθειας και η παραχαραξη της ιστοριας πως "καλουνται"?η διαγραφή / διόρθωση των γραφομένων άλλου καλείται ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
υπάρχει στο πολιτικό DNA σου...
πως αλλιως να χαρακτηριστει η πολιτικη του και η αντιμετωπιση του σε οσους δεν συμφωνουν με αυτην?
λιγο-δημοκρατικη?
σοσιαλιστικη?
μνημονιακη?
Το ΚΚΕ το 1945 το μονο που ηθελε ηταν μια θεση στον κοινοβουλευτικο ηλιο.Για εμένα είναι απολύτως σαφές και επιστροφή στις ρίζες του ΚΚΕ και σε θέσεις που είχε το 1920 και 1930...
Το ΚΚΕ δεν"αποφασισε"τον εμφυλιο...συρθηκε στον εμφυλιο.Η απόφαση και μόνο για τον εμφύλιο ήταν η απαρχή της ήττας για το κκε...
η παραποιηση της αληθειας και η παραχαραξη της ιστοριας πως "καλουνται"?
στο πρωτο συμφωνουμε! Αλλα για πειτε μου που διαολο μπορειτε να ενταξετε το "δημοκρατικη" στην πολιτικη του ΠΑΣΟΚ?καπιταλιστική αστικοδημοκρατική;