Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παντού είναι χάλια...παραγίναμε..Παντως οι πακιστανοι πρεπει να οργανωθηκαν,γιατι βγηκαν απο ενα σπιτακι 7-8 ατομα μαζι και μπαινανε και στ αλλα ολοι μαζι!
Δεν φταίνε αυτές..εσείς να έχετε το νου σας..Το επιπεδο για μενα εχει πεσει με τα ακαποτα που βαζουν το κοσμο σε κινδυνο..Αυτο βεβαια ειναι προσοπικη μου αποψη.
Επισκεψη πριν απο λιγο στη Φυλης.Πραγματικα το επιπεδο εχει πεσει πολυ.Κοσμος ελαχιστος κυριως πακιστανοι,μαλιστα μπαινω στο 59 και μου λεει η τσατσσα=επιτελους ενας ντοπιος..Παντως ολα τα λεφτα ηταν στο σπιτακι της Καλυμνου,οπου πηγα να δω τη Βαλερια.Βγαινει ο τσατσος να μου παρουσιασει τη μεγαλοκοπελα και μου γυριζει πλατη και αρχιζει να βαραει λαγνα τα κολομερια του.
![]()
![]()
![]()
Φορούσε καπελάκι;Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας για λίγα λεπτά κάβλας..

ΝΑΙ!!Φορουσε ενα καπελακι σαν του ΚΑΝΤΑΦΙ,ηλικιας 160-165 χρονων περιπουΚάνει το sex show το οποίο δεν προσφέρει η Βαλέρια![]()
Φορούσε καπελάκι;

Να ξεκινησουμε εξστρατεια![]()
![]()
www.imagerous.com/viewer.php?file=85503537056360336158.png][/URL]
τυπωστε το και κολατε το στις πορτες απ τα ντελα![]()
![]()
![]()

Και να κάνει ακάπωτο η κοπέλα..και θες να περάσεις..εσύ θα ζητήσεις προφυλακτικό..Ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα και καποιοι απο εμας το περναμε στα ψηλα..Μαλιστα ειχα μπει σε ενα σπιτακι,μου αρεσε η κοπελα(εκανε ακαποτο) και δεν περασα.μου λεει η τσατσα γιατι δεν περναω,της λεω το λογο και μου λεει=εε αφου το θελουν και αρεσει σε ολους!!
Και να κάνει ακάπωτο η κοπέλα..και θες να περάσεις..εσύ θα ζητήσεις προφυλακτικό..
Δεν νομίζω να πει όχι..
Η διαδικασία να προσέχεις να είναι ασφαλής...
Ε ρε γαμώτι μου..
Το γαμήσι τελικά κατάντησε βίντεο-γκέιμ..
Ετσι και σε φάει..χάνεις κανονάκι..τσ τσ τσ...!!!!
[/quo Σιγουρα αυτο θα εκανα,θα εβαζα καπελο.Απλα στη σκεψη και μονο οτι εργαζεται αντιεπαγγελματικα ξενερωνω.
Ναι συμφωνώ..Συμφωνω για το θεμα με τα ακαποτα, ειναι η μεγαλυτερη μαλακια. Ξερω κοπελες που τις παραμεριζουν απο τα σπιτια γιατι δεν δεχονται να κανουν ακαποτα τσιμπουκια και να δινουν κωλο. Στην καλυτερη περιπτωση τις βαζουν πρωινη βαρδια που δεν εχει τοση δουλεια.
Το Μεταξουργειο εχει διατηρησει ενα καλυτερο επιπεδο προστασιας στο σεξ καθως εκει ειναι σχετικα λιγες οι κοπελες που τα κανουν αυτα. Παντως ας μη γελιομαστε, στο Μεταξι βλεπεις πολυ περισσοτερους μαυριδερους συναγωνιστες απο ο,τι στη Φυλης, αυτη η διαφορα των 5 ευρω λειτουργει αποτρεπτικα για τους περισσοτερους Ασιατες μεταναστες.
Ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα και καποιοι απο εμας το περναμε στα ψηλα..Μαλιστα ειχα μπει σε ενα σπιτακι,μου αρεσε η κοπελα(εκανε ακαποτο) και δεν περασα.μου λεει η τσατσα γιατι δεν περναω,της λεω το λογο και μου λεει=εε αφου το θελουν και αρεσει σε ολους!!
Ναι συμφωνώ..
Το τάληρο είναι μεγάλη διαφορά γι'αυτούς και σαφώς στο μετάξυ έχει περισσότερη κίνηση από δαύτους..
Έτσι όμως όπως πάει με την κρίση..βλέπω σιγά-σιγά και σταδιακά να πέφτει και η Φυλής στα 15..
Βέβαια για μένα καλό θα είναι να μην πέσει και να υπάρχει παντού μία "τιμή"όπως ήταν παλιά..
Είναι ξεφτίλα τώρα τα 15 ευρώ..και μαλακία μεγάλη να συναντάς την ίδια γυναίκα στο μετάξυ με 15..και στη Φυλής με 20..
Παρ' όλα αυτά..η μαυρίλα γενικά στην Αθήνα έχει γίνει τόσο πολύ..που είναι ανέφικτο να τους περιορίσεις σε μία μεριά..
Γι'αυτό..και το φαινόμενο το ότι έχουν περιορίσει πολύ τις τσάρκες τους τα ελληνάκια...
Παρ' όλα αυτά..η μαυρίλα γενικά στην Αθήνα έχει γίνει τόσο πολύ..που είναι ανέφικτο να τους περιορίσεις σε μία μεριά..
Γι'αυτό..και το φαινόμενο το ότι έχουν περιορίσει πολύ τις τσάρκες τους τα ελληνάκια...
Σωστος!!Ειναι περισσοτερο ,οικονομικο το θεμα.Το βλεπω κι εγω αρκετα πιθανο να αρχισει και η Φυλης να κατεβαινει στα 15. Παντως διαφωνω οτι οι Ελληνες εχουν κοψει τις τσαρκες τους λογω των Πακιστανων, πιστευω οτι Ελληνες και Πακιστανοι εχουν περιορισει τις τσαρκες τους λογω της γενικης κρισης!
Οκέικ φταίει και η κρίση..Το βλεπω κι εγω αρκετα πιθανο να αρχισει και η Φυλης να κατεβαινει στα 15. Παντως διαφωνω οτι οι Ελληνες εχουν κοψει τις τσαρκες τους λογω των Πακιστανων, πιστευω οτι Ελληνες και Πακιστανοι εχουν περιορισει τις τσαρκες τους λογω της γενικης κρισης!