ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει αλλά με καβλώνει πολύ από τις φωτό που είδα... αν συνέχιζε σίγουρα θα την έπαιρνα
Τουρμπάτε, ξανασκέψου το
ούτε εγώ την έχω δοκιμάσει αλλά με καβλώνει πολύ από τις φωτό που είδα... αν συνέχιζε σίγουρα θα την έπαιρνα
ξαναγύρισε παιδιά?
![]()
ξαναγύρισε παιδιά?
![]()
γράψε λάθος .... ο τύπος είναι του 7.3... ;)
Την Κριστίνα την βλέπεις εδώ; Τα απομνημονεύματά του έγραψε ο άνθρωπος (τα είχε πάρει και με την σύζυγο...)
Καλησπερα , διαβαζω πολυ καιρο για τη Τζενη και ομολογω οτι εχω εντυπωσιαστει απο τις κριτικες.Ειχα προσπαθησει πριν καιρο να τη συναντησω αλλα στραβωσε η δουλεια απο εμενα, τωρα προσπαθω αλλα το τηλ. ειναι συνεχεια κλειστο. Τι γινεται, διαβαζω εδω διαφορα οτι τα οικονομισε οτι εχει προβλημα υγειας η μανα της , ξερει καποιος να μου πει τι γινετε , εαν εξακολουθει να δουλευει? (Εχθες διαβασα μια κριτικη , ειναι καινουρια η εχθες αναπολησε τη συναντηση του ο φιλος και την εβγαλε στον αερα)![]()
![]()
Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω,έχω την εντύπωση ότι η Τζένη σταμάτησε(;)
Κριμα και δεν προλαβα να δοκιμασω , θα μεινω με την απορια !!!!Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω,έχω την εντύπωση ότι η Τζένη σταμάτησε(;)
ωντος ρε μαγγες! αψογη η τζεννουλα!!Ηταν καλη οντως. Στεναχωρηθηκα που δεν ειναι διαθεσιμη πλεον
Προτιμουμε ελληνικα προιοντα![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/71394006184638282260.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καποι τηλ της?
pm
thanks! :uglystupid:
καποι τηλ της?
pm
πάπαλα..........με κεφαλαία γράμματαΈχει να ανοιξει το κινητό κανα μήνα, οπότε...
Άσχετο αλλά μπας και αυτή αποφάσισε να κάνει τον κύκλο της πιο "κλειστό";