GFE
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.945
τς τς....ουτε απαντησε κανεις αδελφε!!! ουδεις ασχολειται πια μου φαινεται..ουτε καλημερες λεμε...καλημερες!
Τεσπα...καλημερα απο μενα, κι ας ειναι μεσημερι/απογευμα...
τς τς....ουτε απαντησε κανεις αδελφε!!! ουδεις ασχολειται πια μου φαινεται..ουτε καλημερες λεμε...καλημερες!
αν πηγες, μιλα τωρα...δεν πειραζει προεδρε!να'σαι καλα!
τωρα να σας πω για τα μωρα του ροδολφου ή να περιμενω και μερικες μερες αφου φυγουν!![]()
![]()
![]()
θα σας φαει η αγωνια βρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

βάλτες να σου παρελασουν και διαλεξε όποια σου κανει! και μην εκπλαγεις αν μια ειναι fully booked!
[size=20pt]λέμε τωρα![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μας γανιασεις δλδ....ποιος σου ειπε προεδρα ότι δεν μιλησα ηδη!δεν τα πιανεις!κομματι κομματι θα σας τα πω!![]()
![]()
τα μωρα ειναι 2 και οχι 3!

εγώ τελικά σκεφτόμουν να πάω χθες αλλά δεν....
παίζουν αμφιβολίες. οπότε κάθησα σπίτι και τράβιξα μαλακία!!!
αν πηγες, μιλα τωρα...
Μπας και σωσεις κανεναν Ή μπας και παροτρυνεις κανεναν!!!![]()

τωρα να σας πω για τα μωρα του ροδολφου ή να περιμενω και μερικες μερες αφου φυγουν!![]()
![]()
![]()
θα σας φαει η αγωνια βρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεσπα η mila ειναι αγουρη και ατεχνη εντελως στην πιπα! Ενω ειναι πιπινακι εχει άχαρη κοψια που την κρυβουν τα ρουχα!
μονο όμορφο προσωπο! που εχει και αυτο ατελειες! ;) καλη ρογα ερεθιζεται και συμμετεχει αλλά
μετριο προς κακο σερβις! μου ψιλομυριζε το νινι της λίγο!cim cif δεν εχει!γαργαλιεται και δεν θελει και γλυψιμο!
sofia ψηλη αλλα με κοιλιτσα!
αν καιγεσαι να πας τόσο πολυ διαλεξε και πάνε στη σοφια και πάρτη με 200! και ας λέει 250 το site!
αλλιως κάνε οικονομια και περιμενε να ερθει τιποτα καλυτερο!

Nαι ρε αλεξ! Είχα μιά φαγούρα...τι να σου πώ!
Δε βάζεις κάνα τραγουδάκι λέω γω... Καλημέρα!
Ωωωωωω τον κακομοιρο τον Αλεξακη !!!!![]()
![]()
![]()
πάντως τουλαχιστον εναν το εσωσα! Θα σ' ευγνωμονούμε αιώνια!!!![]()
![]()
![]()