Κάλεσα στο γραφείιο προχτές με σκοπό να πετύχω κανά καινούργιο μαργαριτάρι! Την τελευταία φορά είχα πάρει πριν 2 μήνες την Κατερίνα την Ρωσσίδα, καλή στο service, αλλά όχι για δεύτερη φορά. Επικοινωνώ και την λέω να μου στείλει καμμιά καινούργια όμορφη κοπέλα, νέα. Μου στέλνει την Μπαζοντανιέλα, γύρω στα 30 που είχε ρίξει μπογιά πάνω της από το πολύ το βάψιμο. Ούτε και για τζάμπα δεν την γαμάς! Στην συνέχεια, την λέω να μου στείλει μια νέα, όμορφη! Μου στέλνει την Οριόλ ή Ορνέλα, κάπως έτσι λεγόταν, κι' αυτήν ρωσσίδα...Νέα, γύρω στα 23, αλλά Μπαζούκα. Βέβαια πιο ωραία από την Ντανιέλα-που τζάμπα μπορεί να την γαμούσες, αλλά όχι και με 125 ευρώ... Εν τέλει σπάστηκα, μου έφυγαν 20 ευρώ για τα Μπάζα,αλλά επειδή ήμουνα πολύ καβλωμένος ξαναπήρα την Κατερίνα- μία σχετικά ομορφούλα κοπέλα, με μικρό στήθος, με καλό service, αλλά για μία και μόνο φορά! Γενικά καλό είναι να γράφουμε κριτικές για τις κοπέλες της Μαρίνας, για να μην μπαίνουμε σε περιττά έξοδα και μπλέκουμε με βλαμμένες γκόμενες σαν την Ντανιέλα που καθόταν και μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο με τον οδηγό στον διάδρομο της πολυκατοικίας,για να του πει να της φέρει 10 ευρώ, γιατί εγώ είχα 20 άρικο και δεν είχε ρέστα, και μας άκουσε όλη η πολυκατοικία!!! Ας αρχίσουμε να γράφουμε κριτικές για να μην μπλέκουμε σε καταστάσεις που μας εκνευρίζουν!!!