πανακριβη ακου 100 επιπλεον το πρωκτικο

ναι....σου λεει δεν θα τα δωσουν και ετσι θα μεινει για τον .....καλο μου!!!!πανακριβη ακου 100 επιπλεον το πρωκτικο![]()
τι σκατα "open-minded" ειναι τοτε,οπως γραφει κ η ιδια?![]()
![]()
![]()
εχει να κυκλοφορησει σαβουρα στη πιατσα......ακομα ειμαστε στην αρχη....
ποια εννοείς?Μην είδατε τον Παναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή
Κοινώς......
Την είδα, δεν την χαιρέτησα, έφυγα!!!
Μην είδατε τον Παναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή
Κοινώς......
Αντιθέτως με Εύα 38 ήταν πιο καλά...
Μη χρησιμοποιεις εμενα για να προωθησεις την ευα σου ... σου δινει τα ευσημα λεγοντας ανακριβειες και ποιο ειναι το επαθλο ? το βραβειο της πουτσας ?δε θα πηγαινα ποτε μαζι σου ρεε ...γιατι ειμαι επιλεκτικη !!
![]()
oral with condom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
den kanw telioma sto stoma prosopo kai malia...sorry........ΑΙΝΤΕ ΠΛΑΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΟΥΒΑΛΑΚΙ.....
αν κρινω απο τις φοτο εισαι για καλο παιγνιδι...Τελικα εχεις φαει χοντρο κολλημα μαζι μου![]()
![]()
Αγαπη καλο ειναι να αφηνεις τους Παιχτες να λενε οτι πουστριλικη θελουν και να μην αντιδρας ετσι γιατι θα σε παρουν με τις πετρες !!Τελικα εχεις φαει χοντρο κολλημα μαζι μου![]()
![]()
απο οτι καταλαβα δεν ειναι απαντηση σε παιχτες μονο ......ειναι απαντηση ανταγωνισμου με αλλη .....Αγαπη καλο ειναι να αφηνεις τους Παιχτες να λενε οτι πουστριλικη θελουν και να μην αντιδρας ετσι γιατι θα σε παρουν με τις πετρες !!
Απο οτι φαινετε απο το προφιλ σου και απο το service που διαθετης οτι δεν θα πας και πολυ μπροστα !
Αφελια η οχι αυτο ασε να το κρινουν οι Παιχτες ( OWO ) !!!
Μερα !!!
εχεις απολυτο δικιο ....To stomatiko xwris profilaktiko einai afeleia pollwn pou de prosexoyn thn ygeia toys kai oxi open minded
![]()
Μην είδατε τον Παναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή
Κοινώς......
πανακριβη ακου 100 επιπλεον το πρωκτικο![]()
Και δεν βγαζεις ενα 50αρικο να το βαλεις στην τσεπη και να παρεις την Mela την Ρουμανα !!!
Και δεν βγαζεις ενα 50αρικο να το βαλεις στην τσεπη και να παρεις την Mela την Ρουμανα !!!
περιμεναμε να εμφανιστείς εσύ μωρό μου για να πηδήξουμε ...ειδικά ο SANIM είναι εντελώς αγάμητος ...μόνο που όταν εσυ το έπαιζες νοικοκυρά κάποιοι από εδώ έκαναν στίβο μάχης για αυτό και εχουνε γίνει κομάντο για ειδικές αποστολές.h prwti savoyra eisai esu (anarwtiemai an exeis pidiksei pote apo edw mesa ) ....![]()