gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.814
- Πόντοι
- 1.206
καλά τα γράφει ο τύπος
"Από την άλλη, είχαμε έναν Καραμανλή με ισχνή πλειοψηφία Δαϊλάκηδων και Γιακουμάτων, με αντιπολίτευση κουκουλοφόρων και τα ΜΜ”Ε” του κάθε επίορκου κακούργου να τη σφυροκοπούν αλύπητα. Με νωπή την κατάρρευση της Αμερικανικης οικονομίας και τις Ευρωπαϊκές πτωχεύσεις τραπεζών. Και όμως, ο Καραμανλής μπόρεσε και διαφύλαξε στα μέτρα του δυνατού τους “πλειστηριασμούς”.
Λοιπόν θα επαναλάβω αυτό που είχε γράψει κάποτε ο str-8 εδώ μέσα και νομίζω πως είναι η ουσία όλων των λαθών της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009 ήταν μια κυβέρνηση ουσιαστικά Πασοκική! Με λογική Πασόκων δηλαδή. Κρατισμός, δανεισμός και πέρα βρέχει! Και δεν πειράζει που οι άλλοι κατακλέψανε τη χώρα, δεν τους κυνηγάμε για να κάνουμε και τους καλούς. Και δεν πειράζει που έχουν διορίσει στο δημόσιο τον κάθε άχρηστο, διορίζουμε κι εμείς μερικούς για να προσπαθήσουμε να "πατσίσουμε" (πατσίζουν έτσι 20 χρόνια;) Και που ανακαλύψαμε πως κάποιοι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ ή κάποιοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ παίρνουν 100.000 το χρόνο το λέμε για να δείξουμε στον κόσμο σε πια κατάντια είχαμε φτάσει, αλλά μετά δεν κάνουμε τίποτα! Πρώτον διότι δεν έχουμε τα αρχίδια για σύγκρουση και δεύτερον όλο και κάποιο δικό μας κομματικό στέλεχος βολεύουμε εκεί!
Δεν θυμάμαι ποιος είχε πει πως την πολιτική ηγεμονία την κρατάς μόνο αν έχεις αντίστοιχη ιδεολογική. Στην Ελλάδα η αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο στον ιδεολογικό τομέα, δυστυχώς.
Τώρα αν ο Γιώργος είναι βλάκας (είναι!), ο Πάγκαλος γραφικός και η Μπιρμπίλη με την Κατσέλη άχρηστες κατίνες και στις όποιες επόμενες εκλογές κερδίσει ο (επίσης βλάκας) Αντωνάκης για να ξανακάνει Πασοκιές, Αντρεϊκού τύπου μάλιστα, κάποιοι μπορεί να χαρούν.
Προσωπικά εγώ όχι. Και δεν νομίζω να είναι και για το καλό της χώρας...