Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 840K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.814
Πόντοι
1.206
καλά τα γράφει ο τύπος

"Από την άλλη, είχαμε έναν Καραμανλή με ισχνή πλειοψηφία Δαϊλάκηδων και Γιακουμάτων, με αντιπολίτευση κουκουλοφόρων και τα ΜΜ”Ε” του κάθε επίορκου κακούργου να τη σφυροκοπούν αλύπητα. Με νωπή την κατάρρευση της Αμερικανικης οικονομίας και τις Ευρωπαϊκές πτωχεύσεις τραπεζών. Και όμως, ο Καραμανλής μπόρεσε και διαφύλαξε στα μέτρα του δυνατού τους “πλειστηριασμούς”.

Λοιπόν θα επαναλάβω αυτό που είχε γράψει κάποτε ο str-8 εδώ μέσα και νομίζω πως είναι η ουσία όλων των λαθών της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009 ήταν μια κυβέρνηση ουσιαστικά Πασοκική! Με λογική Πασόκων δηλαδή. Κρατισμός, δανεισμός και πέρα βρέχει! Και δεν πειράζει που οι άλλοι κατακλέψανε τη χώρα, δεν τους κυνηγάμε για να κάνουμε και τους καλούς. Και δεν πειράζει που έχουν διορίσει στο δημόσιο τον κάθε άχρηστο, διορίζουμε κι εμείς μερικούς για να προσπαθήσουμε να "πατσίσουμε" (πατσίζουν έτσι 20 χρόνια;) Και που ανακαλύψαμε πως κάποιοι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ ή κάποιοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ παίρνουν 100.000 το χρόνο το λέμε για να δείξουμε στον κόσμο σε πια κατάντια είχαμε φτάσει, αλλά μετά δεν κάνουμε τίποτα! Πρώτον διότι δεν έχουμε τα αρχίδια για σύγκρουση και δεύτερον όλο και κάποιο δικό μας κομματικό στέλεχος βολεύουμε εκεί!

Δεν θυμάμαι ποιος είχε πει πως την πολιτική ηγεμονία την κρατάς μόνο αν έχεις αντίστοιχη ιδεολογική. Στην Ελλάδα η αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο στον ιδεολογικό τομέα, δυστυχώς.
Τώρα αν ο Γιώργος είναι βλάκας (είναι!), ο Πάγκαλος γραφικός και η Μπιρμπίλη με την Κατσέλη άχρηστες κατίνες και στις όποιες επόμενες εκλογές κερδίσει ο (επίσης βλάκας) Αντωνάκης για να ξανακάνει Πασοκιές, Αντρεϊκού τύπου μάλιστα, κάποιοι μπορεί να χαρούν.
Προσωπικά εγώ όχι. Και δεν νομίζω να είναι και για το καλό της χώρας...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Λοιπόν θα επαναλάβω αυτό που είχε γράψει κάποτε ο str-8 εδώ μέσα και νομίζω πως είναι η ουσία όλως των λαθών της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009 ήταν μια κυβέρνηση ουσιαστικά Πασοκική! Με λογική Πασόκων δηλαδή. Κρατισμός, δανεισμός και πέρα βρέχει! Και δεν πειράζει που οι άλλοι κατακλέψανε τη χώρα, δεν τους κυνηγλαμε για να κλανουμε και τους καλούς. Και δεν πειράζει που έχουν δψιορίσει στο δημόσιο τον κάθε άχρηστο, διορίζουμε κι εμείς μερικούς για να προσπαθήσουμε να "πατσίσουμε" (πατσίζουν έτσι 20 χρόνια;) Και που ανακαλύψαμε πως κάποιο μηχανοδηγοί του ΟΣΕ ή κάποιοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ παίρνουν 100.000 το χρόνο το λέμε για να δείξουμε στον κόσμο σε πια κατάντια είχαμε φτάσει, αλλά μετά δεν κάνουμε τίποτα! Πρώτον διότι δεν έχουμε τα αρχίδια για σύγκρουση και δεύτερον όλο και κάποιο δικό μας κομματικό στέλεχος βολεύουμε εκεί!

Δεν θυμάμαι ποιος είχε πει πως την πολιτική ηγεμονία την κρατάς μόνο αν έχεις αντίστοιχη ιδεολογική. Στην Ελλάδα η αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο στον ιδεολογικό τομέα, δυστυχώς.
Τώρα αν ο Γιώργος είναι βλάκας (είναι!), ο Πάγκαλος γραφικός και η Μπιρμπίλη με την Κατσέλη άχρηστες κατίνες και στις όποιες επόμενες εκλογές κερδίσει ο (επίσης βλάκας) Αντωνάκης για να ξανακάνει Πασοκιές, Αντρεϊκού τύπου μάλιστα, κάποιοι μπορεί να χαρούν.
Προσωπικά εγώ όχι. Και δεν νομίζω να είναι και για το καλό της χώρας...

τα είπαμε

τα ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα της χώρας δεν τόλμησε καν να τα αγγίξει η ΝΔ,η επανίδρυση έγινε ανέκδοτο

αλλά τουλάχιστον διατήρησε ένα μίνιμουμ επίπεδο διαβίωσης,μισθών,φόρων κλπ,όχι σαν το σημερινό ολοκαύτωμα της κοινωνίας

το μη χείρον βέλτιστον

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Τώσα έπερνες; Κι'ύστερα σου λένε ότι οι αφισοκολητές δεν περνάνε καλά. :2funny:

Να'ναι καλά οι Ευρωπαίοι που μας δάνειζαν για να καλοπερνάνε κάτι κηφήνες σαν εσένα.

βλακάκο,δεν έχω καμία σχέση με το κράτος....ελεύθερος επαγγελματίας είμαι

από "άνθρωπο"(?) που όλη του η ζωή είναι Γεωργίου και Γιωργάκης,τί να περιμένεις?....και που σε απαντάω,σε αναβαθμίζω από τα δίποδα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.741
Πόντοι
1.306
τα είπαμε

τα ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα της χώρας δεν τόλμησε καν να τα αγγίξει η ΝΔ,η επανίδρυση έγινε ανέκδοτο

αλλά τουλάχιστον διατήρησε ένα μίνιμουμ επίπεδο διαβίωσης,μισθών,φόρων κλπ,όχι σαν το σημερινό ολοκαύτωμα της κοινωνίας

το μη χείρον βέλτιστον

τετοια να γραφετε να γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
βλακάκο,δεν έχω καμία σχέση με το κράτος....ελεύθερος επαγγελματίας είμαι

από "άνθρωπο"(?) που όλη του η ζωή είναι Γεωργίου και Γιωργάκης,τί να περιμένεις?....και που σε απαντάω,σε αναβαθμίζω από τα δίποδα

και οι βουλευτές ελεύθεροι επαγγελματίες ήταν

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595

Συνημμένα

• __1_~2.JPG
    __1_~2.JPG
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 23

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μη γεμίζετε τις σελίδες με βλακείες

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μερικοί ήταν και επιτυχημένοι.

Άλλοι πάλι ήταν ανεπάγγελτοι.

Όπως ο Θ. Πάγκαλος, ο Κ. Καραμανλής, όλοι σχεδόν οι γόνοι και συγγενείς πρώην βουλευτών κ.λπ.

Ο ΓΑΠ κάπου έχει δουλέψει, αν δεν απατώμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μερικοί ήταν και επιτυχημένοι.

Άλλοι πάλι ήταν ανεπάγγελτοι.

Όπως ο Θ. Πάγκαλος, ο Κ. Καραμανλής, όλοι σχεδόν οι γόνοι και συγγενείς πρώην βουλευτών κ.λπ.

όχι στην Ελλάδα.

hotyan

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
30
Πόντοι
5.825

Άξιοι κύριοι!!!
Ορίστε τώρα και η περαίωσηηηηηηηη!!!!!  ;)

.........

ναι σε συνεργείο καθαριότητας στην Σουηδία (κατά δήλωση του)... .
Αμεεεέ!
Και εξασκεί την εμπειρία του εδώ κάτω απο νέα αφεντικά.
Σκούπα σε όλους τους Έλληνες που κατοικούν στην Ελλάδα....  :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Δηλαδή να συνεχίζαμε να παραμυθιάζουμε την ΕΕ με πλαστά στοιχεία μέχρις ώτου κάποια στιγμή να μας τσακώνανε και να καταλήγαμε στο ίδιο σημείο.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Και μην ξεχνάμε ότι ο μπουχέσας και ο Αλογογκούφυ έκαναν τη λοβιτούρα τους με την αμέριστη συμπαράσταση του ομοϊδεάτη Μπαρόσο και του Αλμούνια.
Από τη στιγμή που άλλαξαν τα κόζα, και ειδικά όταν ανέλαβε ο Ρεν, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το παραμύθι των greek statistics.

Βέβαια μην ξεχνάς πώς ούρλιαζαν τα πασόκεμον όταν ο αλογογκούφυ έκανε την απογραφή και αποκάλυψε τις δικές τους λοβιτούρες... Τότε το επιχείρημα των νδιτών ήταν "Δηλαδή να συνεχίζαμε να παραμυθιάζουμε την ΕΕ με πλαστά στοιχεία μέχρις ώτου κάποια στιγμή να μας τσακώνανε και να καταλήγαμε στο ίδιο σημείο.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. "

Βέβαια η απογραφή δεν είχε και τόσο τραγικές επιπτώσεις...
Το αυτοξεβράκωμα όμως του γκαπ οδήγησε τα σπρεντ από 200 σε 1000 μονάδες βάσεις και μια κρίση ελλείματος σε κρίση δανεισμού...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Βέβαια μην ξεχνάς πώς ούρλιαζαν τα πασόκεμον όταν ο αλογογκούφυ έκανε την απογραφή και αποκάλυψε τις δικές τους λοβιτούρες... Τότε το επιχείρημα των νδιτών ήταν "Δηλαδή να συνεχίζαμε να παραμυθιάζουμε την ΕΕ με πλαστά στοιχεία μέχρις ώτου κάποια στιγμή να μας τσακώνανε και να καταλήγαμε στο ίδιο σημείο.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. "

Το αυτοξεβράκωμα όμως του γκαπ οδήγησε τα σπρεντ από 200 σε 1000 μονάδες βάσεις και μια κρίση ελλείματος σε κρίση δανεισμού...

εκείνο το πιστόλι τί απέγινε?

πού κατέληξε?

ΥΓ μιλάμε για πρωθυπουργό χωρίς καταλογισμό,οπότε....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306

οχι μόνο δεν είχε τραγικές συνέπειες αλλά πιστεύω ότι ήταν και επιβεβλημένη διότι έγινε μία καταγραφή των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας που αν ο μπούλης Κωστάκης το είχε πάρει ζεστα θα μπορούσε να τα έχει διορθώσει και να μην φτάσυμε στην κρίση ελλείματος που ο μαλάκας ΓΑΠ με τους ηλίθιους (?) χειρισμούς του μετέτρεψε σε καταστροφή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Ο χεορότερος, ΜΑΚΡΑΝ από το δεύτερο, ήτανε ο Λαλιώτης.
Είχε γίνει υπουργός πριν κάν πάρει πτυχίο... :uzi:

xaxaxaxa
γιατί οι άλλοι έχουνε;;;;
χαχααχχαχ
εδώ γελάμε...
ας μην αραδιάσουμε τα ονόματα κυρίων που έχουνε κάνει καλοκαιρινό μάθημα ενός μήνα στο Χάρβαρντ και γράφουνε στο βιογραφικό τους πως έχουνε πτυχίο Χάρβαρντ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Mια ερωτησουλα για εναν "αποφοιτο Χαρβαρντ"...

Οποιος μου πει πως γινεται, ενας "σκιωδης" υπουργος οικονομιας, να ΜΗΝ μπορει να δει την πραγματικη κατασταση της οικονομιας, να ειναι μπλεγμενο το ονομα του σε σκανδαλα, να ειναι ο κυριος υπευθυνος για την ηθικη ξεφτιλα του κομματος και του πρωθυπουργου του, να ειναι η βαση της απαξιωσης ολοκληρης της παραταξης του που με βαση τα δικα του πορισματα εκανε τη μεγαλυτερη απατη εβερ του Ελληνικου λαου......... και οταν το κομμα αυτο τελικα γινεται κυβερνηση, ο ανικανος αυτος ανθρωπος,αντι να φυγει κλωτσηδων,  να γινεται Υπ.Οικ και μαλιστα πληρεξουσιος να αποφασιζει ερημην της βουλης για θεματα που αφορυν τη χωρα κερδιζει μια βραδυα στη συγγρου με την πιεξουλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Mια ερωτησουλα για εναν "αποφοιτο Χαρβαρντ"...

Οποιος μου πει πως γινεται, ενας "σκιωδης" υπουργος οικονομιας, να ΜΗΝ μπορει να δει την πραγματικη κατασταση της οικονομιας, να ειναι μπλεγμενο το ονομα του σε σκανδαλα, να ειναι ο κυριος υπευθυνος για την ηθικη ξεφτιλα του κομματος και του πρωθυπουργου του, να ειναι η βαση της απαξιωσης ολοκληρης της παραταξης του που με βαση τα δικα του πορισματα εκανε τη μεγαλυτερη απατη εβερ του Ελληνικου λαου......... και οταν το κομμα αυτο τελικα γινεται κυβερνηση, ο ανικανος αυτος ανθρωπος,αντι να φυγει κλωτσηδων,  να γινεται Υπ.Οικ και μαλιστα πληρεξουσιος να αποφασιζει ερημην της βουλης για θεματα που αφορυν τη χωρα κερδιζει μια βραδυα στη συγγρου με την πιεξουλα...

και επιπλέον να είναι και άμμεσα μπλεγμένος στο σκάνδαλο SIEMENS ώς μέλος των διοικητικών συμβουλίων του ΟΤΕ μεταξύ των ετών 1998-2003....

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
από τις γνωστές επιστολές που δημοσίευσε η Κανέλλη

Aπό τον Nίκο Παπανδρέου στη Xριστίνα Bαρντ:

"- O παππούς μου και ο πατέρας μου, είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Eλλάδα από το 1900. Aυτή τη στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. O αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του '60. H μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. O γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Eίμαι ένας μεταμφιεσμένος Eλληνας με αμερικανική καρδιά..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom