skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Δολοφονίες ίσιε, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!
Μπα... στα χρόνια της Αυτοκίνησης, κάποιοι δε διάβαζαν ούτε εφημερίδα...
Νομιζοντας οτι κανεις πολιτικαντικο παιχνιδι πισω απο την οθονη γινεσαι απιστευτα αστειος...Λες και εμενα με ενδιαφερει αν θα εκτεθει ο περσονας η οποιοσδηποτε αλλος...Λες και πρεπει να ΜΗΝ εκθεσω τον περσονα,η οποιονδηποτε αλλον,γιατι(νομιζεις οτι...) κανω και εγω πολιτικαντικο παιχνιδακι...Συνέχισε να κοπανάς τη φράση... Άθελά σου εκθέτεις και τον πέρσονα που ζητούσε τανκς αλλά δεν πειράζει...
Το περιοδικο της ΔΑΠ το διαβαζαν ομως...και μαθαιναν για τον ανθελληνα Μιχα...Μπα... στα χρόνια της Αυτοκίνησης, κάποιοι δε διάβαζαν ούτε εφημερίδα...
του υπασπιστή του χρυσοχό,
Ειναι ενημερωμενος απο τον Γουγλη και τον Καψη.Μπορεί να ενημερωθεί και τώρα αν θέλει (που δε θέλει)..
Το περιοδικο της ΔΑΠ το διαβαζαν ομως...και μαθαιναν για τον ανθελληνα Μιχα...
Νομιζοντας οτι κανεις πολιτικαντικο παιχνιδι πισω απο την οθονη γινεσαι απιστευτα αστειος...Λες και εμενα με ενδιαφερει αν θα εκτεθει ο περσονας η οποιοσδηποτε αλλος...Λες και πρεπει να ΜΗΝ εκθεσω τον περσονα,η οποιονδηποτε αλλον,γιατι(νομιζεις οτι...) κανω και εγω πολιτικαντικο παιχνιδακι...
Αχαχαχαχαχαχαχαχ
Βεβαια,δεν εισαι μονος σε αυτην σου την εντυπωση...Το ιδιο προβλημα εχουν και τα υπολοιπα δεκσα.
Το περιοδικο της ΔΑΠ το διαβαζαν ομως...και μαθαιναν για τον ανθελληνα Μιχα...
Εννοείς των 3 της μαρφίν του υπασπιστή του χρυσοχό, του τσέου της αντιτρομοκρατικής, του γκιόλα;
Γαμώτο.. Να μην έχει το κλικ ένα αφιέρωμα στους ταξικούς αγωνιστές...
Αγράμματοι μείναμε!
Εδω με πιανεις αδιαβαστο.Ο οποίος (ο Μίχας) εξέδωσε πρώτος το συγκεκριμένο περιοδικό αν δεν κάνω λάθος..
Τσιβίκα, Βασιλακοπούλου, Ισιδωρόπουλος, Κουμής, Καννελοπούλου, Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος... σου λένε κάτι τα ονόματα ή ήσουν κι εσύ μελετηρό παιδί σαν το Χριστόδουλο και δεν προλάβαινες να μάθεις τί γίνεται γύρω σου?
Σωστα,δεν ριχναν στον σωρο οι Χουνταιοι...Αυτα ειναι δημοκρατικα,σαν το"καμμια δεκαρια νεκροι",για αυτο εγιναν αργοτερα οταν ανελαβε ο Μαρκεζινης...Να δεις ποιοι άλλοι μονίμως μιλούσαν για πολιτικάντικα παιχνίδια...
Α, ναι, οι χουνταίοι βρε!
Γνήσιοι επαναστάτες και είχαν και λίστες προγραφών σαν τον υπερποντικό!
τι έγινε εδώ ;
προσκλητήρια νεκρών έχουμε;
Εδω με πιανεις αδιαβαστο.
Και τον Τσιρωνη.Και αφού στις λίστες βάζεις ένοπλους μπάτσους, θα πρέπει να βάλω κι εγώ στη δική μου Κασσίμη, Πρέκα, Τσουτσουβή, Φούντα...
Και τον Τσιρωνη.
Και αφού στις λίστες βάζεις ένοπλους μπάτσους, θα πρέπει να βάλω κι εγώ στη δική μου Κασσίμη, Πρέκα, Τσουτσουβή, Φούντα...