Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 839K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
ρε φίλε άμα κλείσει το ΚΑΡΦΟΥΡ ή το ΑΛΝΤΙ(όπως έγινε),ποιος θα ζημιωθεί?

η πωλήτρια των 700 ευρώ δεν θα μείνει άνεργη?

μετά αυτή η πωλήτρια πώς θα πάει να ψωνίσει στην αγορά,πώς θα ξοδέψει να κινηθεί το σύστημα?πώς θα σκεφτεί να αγοράσει σπίτι να κουνηθεί η οικοδομή?

και εν τέλει,αυτό που θέλει η κυβέρνηση αλλά πάει από τον λάθος δρόμο,πώς θα πληρώσει φόρο,ΦΠΑ από αγορές,τσιγάρα κλπ?

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
μπες στη θέση του υπαλλήλου του ΑΛΝΤΙ,που σε 3 μήνες δεν θα παίρνει ούτε τα ελάχιστα χρήματα που ήδη παίρνει....

Επισκέπτης

μετά αυτή η πωλήτρια πώς θα πάει να ψωνίσει στην αγορά,πώς θα ξοδέψει να κινηθεί το σύστημα?πώς θα σκεφτεί να αγοράσει σπίτι να κουνηθεί η οικοδομή?

και εν τέλει,αυτό που θέλει η κυβέρνηση αλλά πάει από τον λάθος δρόμο,πώς θα πληρώσει φόρο,ΦΠΑ από αγορές,τσιγάρα κλπ?
Νατο...αυτο που ελεγα,ο Μιχαλος το μονο πραμα που εχει στο μυαλο του ειναι τα συμφεροντα της εργατικης ταξης.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
παρακαλούνται οι "μπερδεμένοι" ιδεολογικά,πνευματικά ή ψυχολογικά να παραμείνουν εκτός θρεντ....

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε συ παλερμο δεν ειπαμε να κλεισει το καρφουρ,
αλλά για ψαξε λίγο αν μπορεις να δεις τι συμφωνίες κάνει το καρφουρ,
κι ολες οι μεγάλες αλυσιδες με τους προμηθευτες,
πως τους γαμάνε στην κυριολεξία για να βαλουν τα προιόντα τους στα ραφια τους,
τι πουστιές κάνουν και πως τιμολογουν για να μην παρουσιάζουν κέρδη ή να παρουσιάζουν πολύ λίγα,
με τι συμβάσεις απασχολουν τον κόσμο
κι ένα σωρό άλλα, τα οποία είναι οι αιτίες που είμαστε η πιο ακριβή χώρα της ευρωπης.
Εχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με αυτή τη δουλειά και μου τα έχει πει επακριβώς τι συμβαίνει.
Άκουσες ποτέ καναν Μίχαλο, ή καναν άλλο μαλάκα να μιλάει γι αυτά;;;
Του φταίνε οι φορτηγατζήδες για τις τιμές....έλεος δλδ...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αναβληθηκε το δημοσιο κρεμασμα του καραμανλη ? η τελικα θα εκτελεστει με λιθοβολισμο ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
ρε συ παλερμο δεν ειπαμε να κλεισει το καρφουρ,
αλλά για ψαξε λίγο αν μπορεις να δεις τι συμφωνίες κάνει το καρφουρ,
κι ολες οι μεγάλες αλυσιδες με τους προμηθευτες,
πως τους γαμάνε στην κυριολεξία για να βαλουν τα προιόντα τους στα ραφια τους,
τι πουστιές κάνουν και πως τιμολογουν για να μην παρουσιάζουν κέρδη ή να παρουσιάζουν πολύ λίγα,
με τι συμβάσεις απασχολουν τον κόσμο
κι ένα σωρό άλλα, τα οποία είναι οι αιτίες που είμαστε η πιο ακριβή χώρα της ευρωπης.
Εχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με αυτή τη δουλειά και μου τα έχει πει επακριβώς τι συμβαίνει.
Άκουσες ποτέ καναν Μίχαλο, ή καναν άλλο μαλάκα να μιλάει γι αυτά;;;
Του φταίνε οι φορτηγατζήδες για τις τιμές....έλεος δλδ...

συμφωνώ με όλα

απλά όπως και να το κάνουμε,το Κεφάλαιο και οι επενδύσεις δημιουργούν θέσεις εργασίας

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ο κοσμακης το περιμενει αυτο,γιατι καποιον θελει να πληρωνει κανονικα και με τη βουλα οχι αηδιες θεωριες κλπ.
Πλατειουλα συνταγματακι, σκοινακι ,κουκουλα, δημιος.Τελος.
Και μετα αρχιζει οποιαδηποτε συζητηση ,κριτικη,σχολια κλπ κλπ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ  ΚΙ ΟΛΑΣ Ε?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765

...παίχτη μη κάνεις τρίπλες γιατί δε το σώζεις με τίποτα.Που κολλάνε τα ΑΛΝΤΙ στη κουβέντα?Αλλά μιας και προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι παιζεται στην οικονομία και ειδικά στα φορτηγά θα στο πω με δικούς σου όρους .Ο στόχος λοιπόν της ανοιχτης αγοράς του Τζέφρυ είναι να εξαφανιστούν οι μικρομεσαίοι Ελληνες επιχειρηματίες απ όλους τους κλάδους και να μετατραπούν όλοι σε υπαλλήλους των 700 ευρώ.Σε υπάλληλους γενικά.Ελαστικούς και γρήγορους.
Σε καμμία περίπτωση όμως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Αυτο φυσικά δε το σκαρφιστηκε ο καθυστερημενος Τζεφρυ απλά είναι το ρεζουμέ του παγκοσμιοποιημένου μοντέλου οικ.αναπτυξης που πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.Και κάποιος πρέπει να το εφαρμόσει.
Ολοι υπάλληλοι.Ανταγωνισμός μηδέν.Καρτέλ παντού και επιτροπές ανταγωνισμού για ξεκάρφωμα :2funny:
Απολυτα ελεγχόμενοι υπάλληλοι και χωρίς τον ήλιο μοίρα.
Αυτό -όπως είναι απόλυτα λογικό- θέλει και επιδιώκει και το ΕΒΕΑ.ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
φίλε,το θέμα των φορτηγών είναι ιδιόμορφο

δεν ξέρω πόσο άπτεται της αγοράς,αφού αποτελεί διαστρέβλωση των νόμων της αγοράς αυτό το αυστηρό μονοπώλιο που παρήχε το κράτος έναντι αδράς αμοιβής

απλά είπα πως με τις προτάσεις Μίχαλου για λιγότερους φόρους(δεν χρειάζεται να είσαι του ΕΒΕΑ για να προτείνεις κάτι τόσο απλό και λογικό!!!) και τόνωση της αγοράς ωφελούνται αναλογικά όλοι....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
3
Πόντοι
3.945
Κύττα, το "χουντικό κατάλοιπο" επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

Η μετεμφυλιοπολεμική δεκσά έχει δικαιωθεί...
Και είναι ιστορική ειρωνεία ότι το κόμμα που προκάλεσε αυτό το χαμό, καλείται τώρα να το διορθώσει...

Καθυστερημένα:

Εξακολουθώ να κάνω τη διάκριση μεταξύ δεξιάς και χούντας.
Λάθος μου?  :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΔΥ!

Ο μόνος που ονειρεύεται πηγάδες και μαζικές εκτελέσεις, πιστός στα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του πολιτικού του χώρου, είσαι εσύ...
Εγώ απλά λέω μείωση του αριθμού των δυ στο απαραίτητο, αξιοκρατία, αξιολόγηση...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
ΜΕΓΑ παραμύθι ότι φταίνε οι ΔΥ

Επίσης ΜΕΓΑ παραμύθι ότι φταίει η φοροδιαφυγή(η φοροδιαφυγή είναι μέγεθος μεταβαλλόμενο,αόριστο και άρα μη μετρήσιμο)

ΕΝΑ πράγμα φταίει και μοναδικό.....Η ΣΠΑΤΑΛΗ

πχ 10 εκ Ευρώ κόστισε το χθεσινό τσίρκο της ΔΕΘ με το Υπουργικό Συμβούλιο.....ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ποσό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom