Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι μεγάλη πρέζα η σοκολάτα !
Οχι και νεοδημοκρατης ρε φιλε. Γιατι με βριζεις, σε εβρισα εγω?γράψε για τις σοκολατοκαταστάσεις που βίωσες κι άσε τις πουτανιές...
μ'εμάς βγαίνεις 12 με 1.30...κ με τον κωλόγερο το νεοδημοκράτη μεχρι τις 3+....
.... δε γαμιεται... καλυτερα!Παρασκευη βραδυ. ΠΟλυς κοσμος λιγα κοριτσια. Πολλες νεες παρουσιες απο αλλα μαγαζια απο παλιες μονο την αντριανα προσεξα. ΣΚΑΤΑ ! μαλλον παει για φραπεδαδικο οπως το κοψα απο τις υποσχεσεις που ακουσα! εκατσα 30 λεπτα ηπια και κουβεντιασα λιγο και την εκανα. Που πηγαν οι φιλες μου αραγε? Λες να σταματησαν ? κριμα τα κοριτσια και δεν ειχαν κλεισει ακομα τα 35![]()
![]()
.... δε γαμιεται... καλυτερα!

αποστρατείες, διακοπές και ανεργίες.Παρασκευη βραδυ. ΠΟλυς κοσμος λιγα κοριτσια. Πολλες νεες παρουσιες απο αλλα μαγαζια απο παλιες μονο την αντριανα προσεξα. ΣΚΑΤΑ ! μαλλον παει για φραπεδαδικο οπως το κοψα απο τις υποσχεσεις που ακουσα! εκατσα 30 λεπτα ηπια και κουβεντιασα λιγο και την εκανα. Που πηγαν οι φιλες μου αραγε? Λες να σταματησαν ? κριμα τα κοριτσια και δεν ειχαν κλεισει ακομα τα 35![]()
![]()
.... δε γαμιεται... καλυτερα!
Και αν βρείτε την Κατερίνα τη Μογγόλα αλλά πράγμα σπάνιο!
Αυτή μάλιστα, είναι και κούκλα και [size=10pt]αξίζει κάθε ευρό![/size]

αποστρατείες, διακοπές και ανεργίες.
άλλαξε η διοίκηση άλλαξαν τα κόζια.
αλλαξε η διοίκηση? σε ποιον ομιλο μεταφέρθηκε το μαγαζι?
Επίσκεψη παρασκευή 3/9. ΚΑΡΑΜΠΑΖΟΚΡΑΤΙΑ ! ΣΚΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ !
- ΤΕΛΟΣ -
Επίσκεψη παρασκευή 3/9. ΚΑΡΑΜΠΑΖΟΚΡΑΤΙΑ ! ΣΚΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ !
- ΤΕΛΟΣ -
για πές για πές...
άθλιο μαγαζί!μέχρι πριν πέντε χρόνια έλεγε...τώρα όμως είναι χάλι μάυρο
Λέγεται μάλιστα ότι από το μαγαζί αυτό εμπνεύσθηκε ο Γιώργος το νέο κυβερνητικό σχήμα ;)