Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καμια στα ορια του σοβαρου κριτικη-αποψη για τη συναυλια των u2 θα γραψει κανεις;
I didn't do first blood....αλλά respect στους κανόνες.δικιο εχεις
μας πρηξατε με τις μαλακιες
ηλιθιε ανατολγαμη δεν εχει νοημα να προσπαθεις να πεισεις ολο τον κοσμο οτι οι Kiss (my ass) ηταν το καλυτερο συγκροτημα του πλανητη ever
μας κουρασες
τα οφφ τοπικ σβηνονται
το θρεντ ειναι προς ενημερωση και οχι για προσωπικες αντιπαραθεσεις
UPDATE για PRODIGY
θα γινει τελικα μοναχα μια συναυλια, στις 17/9 σε μεγαλυτερο χωρο, δεν ξερουν που ακριβως, θα ανακοινωθει εντος της εβδομαδος.
θα αναβληθει. το καταριεμαι.
Μάλλον δεν πήγε καλά η προπώληση!Παρακάλα να μην το πάνε στο Δέλτα Φαλήρου...UPDATE για PRODIGY
θα γινει τελικα μοναχα μια συναυλια, στις 17/9 σε μεγαλυτερο χωρο, δεν ξερουν που ακριβως, θα ανακοινωθει εντος της εβδομαδος.
:oUPDATE για PRODIGY

Μάλλον δεν πήγε καλά η προπώληση!Παρακάλα να μην το πάνε στο Δέλτα Φαλήρου...
:o
more info?? ειναι σιγουρο?
ολα στις 17 θα γινουν γμτ![]()
Μάλλον δεν πήγε καλά η προπώληση!Παρακάλα να μην το πάνε στο Δέλτα Φαλήρου...
εμενα πηρα το αυτι μου πως εγινε sold out και εψαχναν ημερομηνια και για δευτερη συναυλια....
αντε να βγαλεις ακρη...πολυ ραδιο αρβυλα...
Ντοντ γουόρι...δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθούν τα εισιτήρια!Απλά θα ισχύσουν για την ημερομηνία που θα γίνει...δεν ξερω γμτ, εχω καταγχωθει γτ τα πηρα απο νετ για τη συναυλια στις 16. μου παν να μην ανησυχω, ισχυουν κανονικα, αλλα φοβαμαι![]()
Μα εξαρχής ήταν να γίνουν 2 συναυλίες στην Αθήνα...και τώρα θα γίνει μία σε άλλο χώρο!εμενα πηρα το αυτι μου πως εγινε sold out και εψαχναν ημερομηνια και για δευτερη συναυλια....
αντε να βγαλεις ακρη...πολυ ραδιο αρβυλα...
Μα εξαρχής ήταν να γίνουν 2 συναυλίες στην Αθήνα...και τώρα θα γίνει μία σε άλλο χώρο!