Δεν μπορώ άλλο θα σαλτάρω απόψε!!! :S
Κόμματα=πολιτικές θέσεις/ιδεολογίες,δεν είναι άλλο πράγμα η πολιτική κ άλλο πράγμα ένα κόμμα!!!
Μάλλον απαγοητευμένος Νδημοκράτης εεεε;;;![]()
Και μόνο από αυτό δείχνεις την ηλικία σου. Κομματικό σκεύασμα του ΠΑΣΟΚ
Δεν μπορώ άλλο θα σαλτάρω απόψε!!! :S
Κόμματα=πολιτικές θέσεις/ιδεολογίες,δεν είναι άλλο πράγμα η πολιτική κ άλλο πράγμα ένα κόμμα!!!
Μάλλον απαγοητευμένος Νδημοκράτης εεεε;;;![]()
Ποτε δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο.Χαίρομαι που έστω και εμμέσως δέχεσαι ότι ο αντικομμουνιστής δεν ταυτίζεται με το δοσίλογο...Είναι μια αρχή.
Ουτε ο Μπουραντας παρεδωσε εθνικο εδαφος αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι ηταν δοσιλογος.Εξ οσων γνωρίζω ο Μπένυ δεν παρέδωσε εθνικό έδαφος στα πλαίσια κάποιας συνθήκης για να ανέβει στην εξουσία και να εγκαθιδρύσει το καθεστώς του, όποτε δεν εμπίπτει στην έννοια του δοσίλογου...
Ισως να τσιμπησει κανας μαλακας στο διλλημα του κωλου αλλα οχι εγω.Ωστόσο αδυνατώ να πω αν η ηγεσία του ΚΚΕ που πήγε να δώσει εθνικό έδαφος στους γιούγκους είναι δοσίλογοι, προδότες ή και τα δύο...Κύριοι, τα φώτα σας...
Aτίμοι σοσιαλίστες τα ισοπεδώσατε όλα!!!Και μόνο από αυτό δείχνεις την ηλικία σου. Κομματικό σκεύασμα του ΠΑΣΟΚ
Φαντάσου να μην έγραφα ότι τους βαρύνει η συμφωνία του μονάχου...
Aτίμοι σοσιαλίστες τα ισοπεδώσατε όλα!!!
Σοβαρά ανελυσέ το λίγο αν μπορείς....
Πρεπει να ειναι μεγαλο τραυμα για εναν συνεπη νεοφιλελευθεροαστοδημοκρατοκατι ο προεδρος της Σοσιαλιστικης(λεμε τωρα)διεθνους,προεδρος του ΠΑΣΟΚ(μπλιαχ!)και γιος του τρισκαταρατου να αποδεικνυεται ντουρος θατσερικος...Μάλλον απαγοητευμένος Νδημοκράτης εεεε;;;![]()
Kαι μία τελευταία ερώτηση:Θα το ήθελα αλλα σου λείπουν λογω ηλικίας και ισοπέδωσης τα ντοκυμοντέρ![]()
Δεν είναι θέμα γενίκευσης.
Είναι θέμα εξουσίας.
Αυτό λέω εγώ. Σαφώς και καταννοώ τη διαφορά μεταξύ δοσίλογου και ρουφιάνου.
Αυτό που λέω όμως είναι ότι και οι 2 ξεκινούν απ'την ίδια αφετηρία κι έχουν πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα.
Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην εξουσία..

Τους τρώει την δουλεία,θα τους κλείσει το μαγαζί!!!Πρεπει να ειναι μεγαλο τραυμα για εναν συνεπη νεοφιλελευθεροαστοδημοκρατοκατι ο προεδρος της Σοσιαλιστικης(λεμε τωρα)διεθνους,προεδρος του ΠΑΣΟΚ(μπλιαχ!)και γιος του τρισκαταρατου να αποδεικνυεται ντουρος θατσερικος...
Εχουν ξαναγραφτει και ξανασυζητηθει ολα αυτα ΠΠ...Πόσο Διασκεδαστικός θα ήσουν αν δεν ήσουν Χίτης απολογητής...
δες τα υπογραμμισμένα...
Πάντως ασχέτως με το πως θα το ορίσεις όταν είναι μαύρη έχει την χειρότερη μορφή!!!Νατσο εξήγησε μου κάτι.. ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ
τι είναι η εξουσία..;;; ;)
Η επιβολή νόμων
Το χρήμα
Ο φόβος της τιμωρίας
Η ελεγχόμενες πράξεις μας
Η δυνατότητα ελέγχου
Η επιβολή των ελευθερίων / Δικαιωμάτων μας
είναι αυτή που μας αλλοιώνει σαν άτομα
Η απλά εξουσία ονομάζουμε κάθε τι που θεωρούμε ότι μας καταπιέζει από όλα τα παραπάνω
Μήπως τελικά η εξουσία είναι απλά στο μυαλό μας.
Μήπως εξουσία είναι ότι πιο αντιπαθές π.χ ΠΑΣΟΚ
Μήπως εξουσία είναι ότι μας εκμεταλλεύεται (με τον κακό τρόπο) Π.χ Τράπεζες
Πόσα ποδάρια έχει η εξουσία
Ουρά έχει
Πως να την πάρω την εξουσία........ όπως με βολεύει
όπως θέλω ;;
ορισμός υπάρχει ;;
Οι Γερμανοί μας εξουσίαζαν τότε.. ή απλά ήθελαν να μας επιβάλουν την κατοχή τους.
Οι χαφιέδες που βοήθησαν τους γερμανούς γιατί το έκαναν
για το χρήμα;;
τους εκβίαζαν;;
το ήθελαν και το έκαναν;;
γαμιόταν μεταξύ τους;;
Πες μου τι έγινε τελικά
Θα μου πείτε τι σημαίνει επιτέλους ΕΞΟΥΣΙΑ ;;; ;)
Όταν θέλω να πετύχω κάτι και λαδώνω είμαι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ;;
Το σύστημα το κατανοούμε ή απλά το μισούμε.
Αν δεν το κατανοούμε πως μπορούμε να το πειράξουμε;;
Ο σκοπός είναι εξουσία γιατί αγιάζει τα μέσα
Νάτσο βοήθα γιατί δεν ήπια τίποτα σήμερα![]()
Ισως κανουν την καρδια τους πετρα,αν ο Σαμαρας αποδειχτει Αντωνακης και ο ΓΑΠ συνεπεστατος neoliberal.Τους τρώει την δουλεία,θα τους κλείσει το μαγαζί!!!![]()
Πάντως ασχέτος με το πως θα το ορίσεις όταν είναι μαύρη έχει την χειρότερη μορφή!!!
Μην τον αποπαιρνεις ρε τον Ρεξαρο.Και μόνο από αυτό δείχνεις την ηλικία σου. Κομματικό σκεύασμα του ΠΑΣΟΚ
Μην τον αποπαιρνεις ρε τον Ρεξαρο.
20 χρονων ειναι.
Πανω στο ανθος της ξερολιασης.
Λοιπόν υπάρχει η δημοκρατική εξουσία(αρχή πλειοψηφίας) η οποία σου ασκείται με πλαίσια νομικά(τα οποιά πάντα ορίζονται από κάποια εκλεγμένη κυβέρνηση) κ σου επιτρέπει την διαμαρτυρία,αλλά ωστόσο ασκείται από έναν κύκλο προσώπων κ όχι όλους.Μπορείς να μου δώσεις ορισμό;;
Λοιπόν υπάρχει η δημοκρατική εξουσία(αρχή πλειοψηφίας) η οποία σου ασκείται με πλαίσια νομικά(τα οποιά πάντα ορίζονται από κάποια εκλεγμένη κυβέρνηση) κ σου επιτρέπει την διαμαρτυρία,αλλά ωστόσο ασκείται από έναν κύκλο προσώπων κ όχι όλους.
Υπάρχει η φασιστική εξουσία η οποία σου ασκείται αυθαίρετα από ένα κλειστό κύκλο προσώπων κατά το δοκούν κ όποια μορφή αντίθεσης τιμωρείται.
Τελός θεωρητικά υπάρχει ο κομμουνισμός που σημαίνει ο λαός στην εξουσία με εκπροσώπους του εκλεγμένους κ σύνταγμα τα οποία πηγάζουνε από αυτόν.