Νέα

Πολιτικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπαινίσσεσαι δηλαδή πως εγώ ΔΕΝ είμαι δημοκράτης; Και γιατί δεν μας κάνεις πιο λιανό ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι ρε μεγάλε; Πασόκος, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, τι;

Επισκέπτης
Όσο για τη χούντα, σου επέτρεπε "να της επιτίθεσαι και να τη βρίζεις"; Δεν απάντησες!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Τι να σου απαντήσω...δεν σου επέτρεπε...τι ερωτήσεις είναι αυτές τώρα?

101 πολιτικής και ιστορίας θα κάνουμε?

Και δεν με αφορά η δικτατορία...δεν την πρεσβεύω!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι?

Όπου υπήρξε και υπάρχει αριστερά στον κόσμο, σου επιτρέπουν να διαφωνείς? Να τους βρίζεις?

Για διαφώτισέ μας.

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά πιστευω οτι σου επιτρεπόταν σε ίδια αναλογία με τα Κομμουνιστικά καθεστώτα(Ολοκληρωτικά και τα δύο κατά τη γνώμη μου).Τουλάχιστον στη Μακρόνησο δεν είχε -40

Επισκέπτης
Εν πρώτοις, παρατηρώ οτι αποφεύγεις να μας πεις ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι. Δεξιός, αριστερός, κεντρώος;
Εν δευτέροις, μην ταυτίζεις την αριστερά με το έκτρωμα του σταλινισμού. Γιατί αν ήταν έτσι, θα ταύτιζα κι εγώ τη δεξιά με όλες τις χούντες του κόσμου, οπότε ...δεν θα γινόταν συζήτηση. Λοιπόν, τι πρεσβεύεις; Γίνεται να μάθουμε;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Υπαινίσσεσαι δηλαδή πως εγώ ΔΕΝ είμαι δημοκράτης; Και γιατί δεν μας κάνεις πιο λιανό ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι ρε μεγάλε; Πασόκος, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, τι;

Και δεν υπαινίσσομαι τίποτα.

Δημοκράτης, όπως το ακούς.

Όπως ακούω και εγώ το αριστερός.

Επισκέπτης
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά πιστευω οτι σου επιτρεπόταν σε ίδια αναλογία με τα Κομμουνιστικά καθεστώτα(Ολοκληρωτικά και τα δύο κατά τη γνώμη μου).Τουλάχιστον στη Μακρόνησο δεν είχε -40

Δεν αμφιβάλλω γι αυτό που λες, αλλά είναι τουλάχιστον ανιστόρητο να θεωρείς οτι όλοι οι αριστεροί είναι υπέρ των γκουλάγκ, όπως δεν είναι απαραίτητο όλοι οι δεξιοί να είναι και χουντικοί. Συμφωνούμε τουλάχιστον σ αυτό;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Εν πρώτοις, παρατηρώ οτι αποφεύγεις να μας πεις ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι. Δεξιός, αριστερός, κεντρώος;
Εν δευτέροις, μην ταυτίζεις την αριστερά με το έκτρωμα του σταλινισμού. Γιατί αν ήταν έτσι, θα ταύτιζα κι εγώ τη δεξιά με όλες τις χούντες του κόσμου, οπότε ...δεν θα γινόταν συζήτηση. Λοιπόν, τι πρεσβεύεις; Γίνεται να μάθουμε;

Εγώ μπορώ να βρω δεξιά με δημοκρατία...άσε το μπλέξιμο και την άμεση σύνδεση με τις χούντες... Αυτά μας τα είπαν και άλλοι.

Βρες εσύ τώρα αριστερή δημοκρατία και τα λέμε...

Επισκέπτης
Για να μιλήσουμε για πρόσφατα, τη Βενεζουέλα την έχεις ακουστά;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Με δουλεύεις έτσι?

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Δεν αμφιβάλλω γι αυτό που λες, αλλά είναι τουλάχιστον ανιστόρητο να θεωρείς οτι όλοι οι αριστεροί είναι υπέρ των γκουλάγκ, όπως δεν είναι απαραίτητο όλοι οι δεξιοί να είναι και χουντικοί. Συμφωνούμε τουλάχιστον σ αυτό;

Απόλυτα.Πάντως τα όμορφα ξέκινάνε όταν μία επανάσταση γίνεται καθεστός που πρέπει να εδραιωθεί.Εκεί οι πραγματικοί επαναστάτες χάνονται στην αφάνεια και επικρατουν οι κάθε λογής σφαγείς και αδίστακτοι.Αλίμονο από τους λαούς της γής.Η κουτάλα δεν έχει ιδεολογία.Παντού οι εγκάθετοι και οι δοσίλογοι περνούσαν καλά και οι υπόλοιποι ζούσαν όπως ζούσαν.

Επισκέπτης
Αν μου επιτρέπεις, riderer, δύο σχόλια:

α. Επιτέλους, να και κάποιος που αναγνωρίζει οτι υπήρξαν δοσίλογοι! Εδώ, σε άλλο thread, εβγαζαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δολοφόνους και δεν παραδέχονταν οτι υπήρξαν συνεργάτες των Γερμανών, Ταγματασφαλίτες κλπ

β. Το οτι -αρκετά συχνά, όπως αποδεικνύει η ιστορία- μια επανάσταση εκφυλίζεται σ' αυτό που λες, δεν είναι λόγος να καθόμαστε γενικώς στ' αυγά μας, έτσι;

Φιλικά

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Aυτά περί ξυλοδαρμών μεταναστών στην Ελλάδα είναι το λιγότερο γραφικά. Και σίγουρα δε νομίζω ότι ο Καρατζαφέρης υποστήριξε τέτοιο πράγμα!

Και αυτή η μανία των αριστερών με τα κολλήματα με τη χούντα το εαμ και το Βενιζέλο και τον Τρικούπη είναι αποφυγή τοποθέτησης στα τωρινά προβλήματα!

Επισκέπτης
Στα σοβαρά Todok υποστηρίζεις πως δεν γίνονται ξυλοδαρμοί (και δολοφονίες) μεταναστών στην Ελλάδα;

Και οκ, ας αφήσουμε το ΕΑΜ, τον Τρικούπη και τον Κολοκοτρώνη. Ορίστε πέσμου τι θες να συζητήσουμε, στη διάθεσή σου!

Φιλικά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Δεν έχω διαβάσει αγαπητέ για την Βενεζουέλα.

Τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί της ήταν πριν 3 μήνες περίπου, όπου βρέθηκα εκεί σε ένα γάμο. Και δεν ήταν "απλών" πολιτών (εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Σου προτείνω να πας για να δεις από πρώτο χέρι, τι εννοούν δημοκρατία και να μην διαβάζεις μόνο σχετικά.

Ειδικά για έναν αριστερό φαντάζομαι θα αποτελέσει σοκ η εμπειρία. Η αντίθεση του πλούτου και κυριως της άνεσης των λίγων, σε σχέση με τη μιζέρια των πολλών είναι τρομακτική.

Για πολλοστή φορά διαπίστωσα ότι στην πλειοψηφεία τους τουλάχιστον, οι αριστεροί μόλις γευτούν την εξουσία και την χλιδή, γίνονται απλά όπως όλοι οι άλλοι που γνωρίζουμε. Καμία διαφορά. Μάλιστα ο κύκλος των εκλεκτών, στενεύει επικίνδυνα όταν παίρνουν στα χέρια τους την εξουσία.

Σου απάντησα, αλλά δεν θες να καταλάβεις.

Δημοκράτης. Θα έπρεπε να σε καλύψει.

Εμένα το αριστερός με κάλυψε, δεν σου ζήτησα διευκρινήσεις.

Μην προσπαθείς να βάλεις στον κόσμο ετικέτες με το έτσι θέλω.

Φιλικότατα.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
17
Πόντοι
16
Αυτή η εικόνα που προσπαθείς να δώσεις, ότι οι μετανάστες υφίστανται διωγμούς και δολοφονούνται κιόλας (!) είναι τελείως εκτός πραγματικότητας!

Τα ουσιαστικά προβλήματα σήμερα είναι η διαφθορά, η ανεργία, η ξεφτίλα της παιδείας, η ποιότητα ζωής!

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ θερμότατα για τις υγειές μου....

Αυτό που μάλλον όμως δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι ότι αυτό το σύστημα που κατηγορείς, σε αφήνει (και όλους όσους έχουν άλλη άποψη) όχι μόνο να την εκφράζεις, αλλά και πολλά παραπάνω. Σε αφήνει ακόμη και να του επιτίθεσαι, να το βρίζεις δημόσια και άλλα πολλά...

Αυτό όμως το σύστημα που πιθανοτατα πρεσβεύεις (και λέω πιθανότατα γιατί δεν μας είπες τι πρεσβεύεις...) όχι μόνο διαφωνούντες δεν ανεχόταν, αλλά τους μεταχειριζόταν με απίστευτους τρόπους...που σε καμία περίπτωση δεν συνάντησες εσύ ως "αντι-οτιδήποτε" στην Ελλάδα.

Αυτά περί τι αντιπροσωπεύει τον καθένα...

Θα επιμείνω για μια τελευταία φορά, κοτσάροντας και το δικό σου ποστ, όπου μου ζητάς να σου απαντήσω τι πρεσβεύω, όπερ και έπραξα. Λοιπόν, είσαι νεοφιλελεύθερος, σοσιαλιστής, κάτι άλλο; Εκτός κι αν ντρέπεσαι γι αυτό που πρεσβεύεις, πράγμα που δεν το πιστεύω!

Φιλικότατα κι απο μένα

Επισκέπτης
ʼσε που η απάντησή σου περί Βενεζουέλας δεν με κάλυψε καθόλου!

Επισκέπτης
Aυτά περί ξυλοδαρμών μεταναστών στην Ελλάδα είναι το λιγότερο γραφικά.

Πριν δυο χρόνια, όταν οι Αλβανοί μας κέρδισαν στο ποδόσφαιρο, είχαμε η δεν είχαμε ένα νεαρό Αλβανό νεκρό απο χτυπήματα Ελληναράδων; Η δεν έχεις ακούσει για τη Χρυσή Αυγή; Θα ήθελα μια απάντηση πληζ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom