Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
16
για την αγαμία του έλληνα φταίνε οι ελληνίδες που θέλουν μονο πλούσιο γκόμενο με z4 και σπίτι στην εκάλη

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φταιει η μαλακεια των ελληνιδων.και καλα δεν θελουν σχεσεις εφημερες,σου λενε θελω να σε γνωρισω πρωτα,περιμενεις εσυ σαν το μαλακα κανα διμηνο και,υστερα απο ολοκληρη επιστημονικη αναλυση σου καθεται(ξενερωνεις γιατι ειναι τελικα φολα η γκομενα) και μετα απο κανα 2 μηνες σου λεει μαλακιες ....θελω να μεινω μονη μου δεν ταιριαζουμε κτλ..τι μου ζαλιζεις τον πουτσο τοτε αφου αυτο καταβαθος θελεις και οχι ουσιαστικη σχεση?στο κατω κατω απολαυση ειναι το σεξ.ας γαμηθουμε και μετα να αγαπηθουμε....ασε που υπαρχει η περιπτωση να την καψουρευτεις και να μην σου κατσει.....αυτη την νοοτροπια μονο  στις ελληνιδες την εχω δει.......

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Συνάδελφοι δείτε το χτεσινό post μου σε ανάλογο θέμα:
Είναι πολύ εδιαφέρον,και περιμένω τα σχολιά σας για το ποσοστό του σεξ στήν εποχή μας... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Συμφωνώ για το 10-90 (το βλέπω γύρω μου άλλωστε στις καθημερινές μου κοινωνικές συναναστροφές)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Από το παλιό πολύ αγαπητό forum ένα από τα post μου που καλό είναι να το δούνε οι νεότεροι. Συμπέρασμα πολυετούς εμπειρίας και στραπαρίσματος μούρης:

Φίλοι μου

Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί

Η γυναίκα επιλέγει γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)

Πολλές λένε την μαλακία "ΑΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΤΡΕΣ". Παπαριές. Δεν είναι σε θέση να το λεν αυτό διότι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο αντρισμός. Αντρισμός δεν είναι ο τύπος ο φουσκωτός που ξεμεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια και το παίζει ο γαμάω ενώ στην πραγματικά γουστάρει τον Σάκη τον υδραυλικό. Ούτε αυτός που έχει την BMW του daddy και ξημεροβραδιάζεται στα μπουζουκλερί και δεν ξέρει τι παέι να πει προσπάθεια και αγώνας σε αυτήν την ζωή. Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου,παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα. Οι πιό πολλές έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος (αυτό που τους λείπει το έχουν στο κεφάλι)

Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μάυρο φίδι που το έφαγε. Μία, δύο, τρείς φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις σου

Θα το πω και αλλιώς: Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και να παπαριά να πεις θα πηδηχτεί. Αν η άλλη σε γουστάρει ότι και μαλακία να πεις προσεγγίζοντας την θα γυρίσει στην φίλη της και θα πει: ΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ;Αντίθετα και το πιό ρομαντικό πράγμα να πεις που θα μπορόυσε να αγγίξει και την παραμικρή ευαισθησία της αν δεν σε γουστάρει θα πει ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ;ΓΕΛΟΙΕ!
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα πει ΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

Το μεγάλο μας λάθος. Είμαστε πολύ εκφραστικοί. Ακόμη και την μπουρούχα την γκόμενα σαν μαλάκες γυρίζουμε και την κοιτάμε. Και την ανεβάζουμε. Γιατί; Αφού ξέρουμε ότι είναι μπουρούχα γιατί το κάνουμε; Για να το παίζει μετά μέχρι και η κολόχοντρη σπυριάρα ιστορία; Δυστυχώς το έχω δει και αυτό! Βλέπεις στα μπουζουκλερί κάτι θεόχοντρες στα τραπέζια πάνω και εσύ να αναρωτιέσαι "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..."αλλά σαν μαλάκας κάθεσαι και χτυπάς παλαμάκια, και χορεύεις με την προοπτική μπας και ρίξεις ένα π@@ στο τέλος της βραδιάς.

Να γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα μπραβο!σαβουρογαμιδες ειμαστε!οτι να ναι!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
140
Πόντοι
66

Kαι ΓΡΗΓΟΡΑ μάλλιστα!
Ολες οι άλλες που καθυστερούν με διάφορες προφάσεις... έχουν οτιδήποτε άλλο στο μυαλό τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥΣ (κι όποια άλλη τρύπα τους τέλος πάντων), οπότε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... next !!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
την γυνάικα και σε μπουκάλι να την κλέισεις θα γαμηθεί με τον φελό :boobies: ;) ;)

Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.745
Πόντοι
127.197
Από το παλιό πολύ αγαπητό forum ένα από τα post μου που καλό είναι να το δούνε οι νεότεροι. Συμπέρασμα πολυετούς εμπειρίας και στραπαρίσματος μούρης:

Φίλοι μου

Πολλές λένε την μαλακία "ΑΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΤΡΕΣ". Παπαριές. Δεν είναι σε θέση να το λεν αυτό διότι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο αντρισμός. Αντρισμός δεν είναι ο τύπος ο φουσκωτός που ξεμεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια και το παίζει ο γαμάω ενώ στην πραγματικά γουστάρει τον Σάκη τον υδραυλικό. Ούτε αυτός που έχει την BMW του daddy και ξημεροβραδιάζεται στα μπουζουκλερί και δεν ξέρει τι παέι να πει προσπάθεια και αγώνας σε αυτήν την ζωή. Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου,παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα. Οι πιό πολλές έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος (αυτό που τους λείπει το έχουν στο κεφάλι)

Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μάυρο φίδι που το έφαγε. Μία, δύο, τρείς φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις σου

Θα το πω και αλλιώς: Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και να παπαριά να πεις θα πηδηχτεί. Αν η άλλη σε γουστάρει ότι και μαλακία να πεις προσεγγίζοντας την θα γυρίσει στην φίλη της και θα πει: ΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ;Αντίθετα και το πιό ρομαντικό πράγμα να πεις που θα μπορόυσε να αγγίξει και την παραμικρή ευαισθησία της αν δεν σε γουστάρει θα πει ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ;ΓΕΛΟΙΕ!
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα πει ΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

Το μεγάλο μας λάθος. Είμαστε πολύ εκφραστικοί. Ακόμη και την μπουρούχα την γκόμενα σαν μαλάκες γυρίζουμε και την κοιτάμε. Και την ανεβάζουμε. Γιατί; Αφού ξέρουμε ότι είναι μπουρούχα γιατί το κάνουμε; Για να το παίζει μετά μέχρι και η κολόχοντρη σπυριάρα ιστορία; Δυστυχώς το έχω δει και αυτό! Βλέπεις στα μπουζουκλερί κάτι θεόχοντρες στα τραπέζια πάνω και εσύ να αναρωτιέσαι "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..."αλλά σαν μαλάκας κάθεσαι και χτυπάς παλαμάκια, και χορεύεις με την προοπτική μπας και ρίξεις ένα π@@ στο τέλος της βραδιάς.

τα ειπες όλα!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1

Φίλοι μου

Μακραν η πιο ωραια και τεκμηριωμενη αποψη που εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο για τις ελληνιδες κλπ...Ετσι ειναι φιλε,οπως τα λες...Πεφτεις 100% μεσα...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
20
Πόντοι
3.057
Το ποστ Νο 6 tou Vanzel, απλά είναι κορυφή και πραγματικότατο!!;)

anonimos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Respect φίλε Vanzel...είσαι πολύ σωστός!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Καλα εμεινα μαλακας! Γαμω τις τεκμηριωσεις Φιλτατε Vanzel!!!
Εγραψες!

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν ο Μάκης βρεί την προικισμένη(τριάρι στο Παγκράτι) Ελληνίδα και αφού αρχίσει να βάζει χέρι ή να πατάει πόδι και να έχει απαιτήσεις απ'τα πεθερικά του (έτσι κάνανε και οι φίλοι του) θα αρχίσει να ζητάει ένα εξοχικό για να μην ταλαιπωρείται με τα σαπιοκάραβα κάθε 15αύγουστο και να διακινδυνεύει την ζωή του προκειμένου να κάνουν μπάνια τα παιδιά (ο πιο σίγουρος μοχλός πίεσης πρός τα πεθερικά).
Τότε λοιπόν θα δαγκώσει το κτηματάκι των πεθερικών του κι εκεί θα μπεί στην ζωή του ο Γιωργάκης που πλέον έχει πάρει και το πτυχίο του αλλά στις οικοδομές κονομάει κι έχει κάνει και όνομα καθώς δουλεύει απ τα 16 του και δεν ακολουθεί επαγγελματικά αυτό που σπούδασε αλλά προτιμάει να χτίζει,να καλουπώνει και μέσω του συνεργείου που διαθέτει πλέον φτιάχνει και τα ηλεκτρικά,υδραυλικά κτλ κτλ.
Ετσι ο Μάκης πληρώνει τον Γιωργάκη για τις υπηρεσίες του,πάντα φορώντας το ultra hard wet look gel του παρόλο που τα μαλλιά του έχουν αρχίσει να αραιώνουν απ'το άγχος του να φάει όσα περισσότερα γίνεται απ την προίκα της Ελληνίδας,κι ένα ήσυχο πρωινό που ο Μάκης θα πάει να διαλέξει πλακάκια για το γκαράζ όπου θα παρκάρει το ακριβοθώρητο αγορασμένο με δόσεις όχημα,η γυναίκα του θα ψήσει έναν καφέ στον Γιωργάκη και θα τον κοιτάει ρωτώντας τον εαυτό της αν έχει κάνει την σωστή επιλογή.
Διαλέγοντας τις τύψεις απ τα διλλήματα θα γαμηθεί με τον Γιωργάκη την ώρα που οι γονείς της έχουν πάει με τα εγγόνια τους στην παρακείμενη παραλία και αμέσως μετά θα μαγειρέψει μπάμιες με το κρέας για τον άντρα της με το wet look και τα καρφάκια που πλέον έχουν αποκτήσει και μεταφορική διάσταση...
Οταν ο Μάκης γυρίσει θα κεράσει κι ένα ουζάκι τον Γιωργάκη μιας και κατά βάθος τον λυπάται όπως και όλους όσους δεν είναι σαν αυτόν την ώρα που η γυναίκα του θα δαγκώνει τα χείλη της σκεπτόμενη "στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα" ή "έρμα μου νιάτα που τσαλακωθήκατε"

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστοριούλα αυτή έγραψε!!!!! Και ύστερα εγώ υποτίθεται πως πρέπει να νιώθω μ@λ@κ@ς που διαβάζω βιβλία, δουλεύω κανονικά και σπουδάζω ταυτόχρονα και δε ξημεροβραδιάζομαι στις καφετέριες (22 είμαι). Αλλά ας μην τα έχουμε όλα δικά μας, και γυμναστικούλα κάνω και σωστά τρώω και τα ρέστα... γιατί οι ελληνίδες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από δοκίμια υψηλού επιστημονικού επιπέδου (βλ. Cosmo).....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
18
Πόντοι
66
Οταν ο Μάκης βρεί την προικισμένη(τριάρι στο Παγκράτι) Ελληνίδα και αφού αρχίσει να βάζει χέρι ή να πατάει πόδι και να έχει απαιτήσεις απ'τα πεθερικά του (έτσι κάνανε και οι φίλοι του) θα αρχίσει να ζητάει ένα εξοχικό για να μην ταλαιπωρείται με τα σαπιοκάραβα κάθε 15αύγουστο και να διακινδυνεύει την ζωή του προκειμένου να κάνουν μπάνια τα παιδιά (ο πιο σίγουρος μοχλός πίεσης πρός τα πεθερικά).
Τότε λοιπόν θα δαγκώσει το κτηματάκι των πεθερικών του κι εκεί θα μπεί στην ζωή του ο Γιωργάκης που πλέον έχει πάρει και το πτυχίο του αλλά στις οικοδομές κονομάει κι έχει κάνει και όνομα καθώς δουλεύει απ τα 16 του και δεν ακολουθεί επαγγελματικά αυτό που σπούδασε αλλά προτιμάει να χτίζει,να καλουπώνει και μέσω του συνεργείου που διαθέτει πλέον φτιάχνει και τα ηλεκτρικά,υδραυλικά κτλ κτλ.
Ετσι ο Μάκης πληρώνει τον Γιωργάκη για τις υπηρεσίες του,πάντα φορώντας το ultra hard wet look gel του παρόλο που τα μαλλιά του έχουν αρχίσει να αραιώνουν απ'το άγχος του να φάει όσα περισσότερα γίνεται απ την προίκα της Ελληνίδας,κι ένα ήσυχο πρωινό που ο Μάκης θα πάει να διαλέξει πλακάκια για το γκαράζ όπου θα παρκάρει το ακριβοθώρητο αγορασμένο με δόσεις όχημα,[size=11pt]η γυναίκα του θα ψήσει έναν καφέ στον Γιωργάκη και θα τον κοιτάει ρωτώντας τον εαυτό της αν έχει κάνει την σωστή επιλογή.
Διαλέγοντας τις τύψεις απ τα διλλήματα θα γαμηθεί με τον Γιωργάκη την ώρα που οι γονείς της έχουν πάει με τα εγγόνια τους στην παρακείμενη παραλία
[/size]και αμέσως μετά θα μαγειρέψει μπάμιες με το κρέας για τον άντρα της με το wet look και τα καρφάκια που πλέον έχουν αποκτήσει και μεταφορική διάσταση...
Οταν ο Μάκης γυρίσει θα κεράσει κι ένα ουζάκι τον Γιωργάκη μιας και κατά βάθος τον λυπάται όπως και όλους όσους δεν είναι σαν αυτόν την ώρα που η γυναίκα του θα δαγκώνει τα χείλη της σκεπτόμενη "στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα" ή "έρμα μου νιάτα που τσαλακωθήκατε"

Ρε παιδιά, αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ, είναι γιατί ο κάθε Γιωργάκης να φάει τα απογαμίδια του κάθε Μάκη, και να μην ψάξει τη μουνάρα μόνος του, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, ας μην είναι κι Ελληνίδα βρε αδερφέ!!!
Ελπίζω, να μην το δέχεται ούτε ο κάθε Γιωργάκης και να αφήνει τη "γυναικάρα-Ελληνίδα", με τον κάθε Μάκη που επέλεξε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom