τωρα μιλας σωστα..thanks dimis...λογικό είναι αφού δεν είναι λίνκ αλλά e-mail...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τωρα μιλας σωστα..thanks dimis...λογικό είναι αφού δεν είναι λίνκ αλλά e-mail...
Μην κολάτε σε αυτά και είμαι μέλος από το 2008 και για τους προηγούμενους 16 μήνες δεν είχα γράψει τίποτεεσύ γραμμένος από το 2007 και 5 μηνύματα,όλα γραμμένα τώρα και όλα για τον μισέλ....
υπαρχει αλλα δεν φαινεται...πια...εκτος να ξερεις κατι παραπανω...den iparxei michell pleon.i stefania einai pleon o rithmistis
ναι αλλα σε ξεραμε...πριν 16 μηνες εγραφεςΜην κολάτε σε αυτά και είμαι μέλος από το 2008 και για τους προηγούμενους 16 μήνες δεν είχα γράψει τίποτε
Μην κολάτε σε αυτά και είμαι μέλος από το 2008 και για τους προηγούμενους 16 μήνες δεν είχα γράψει τίποτε
notification@cs.slide.com tania apla monadiki exo xronia na gamiso toso trela.to moro einai gia desimo.me tin kali enoia
γυναίκα είναι
η Στεφανία
Για δοκίμασε και γράψε κανένα review..
Καυλάκι φαίνεται...
αυτη εννοω...ερωτας...
παντρευτηκε και δεν θα την ξαναδουμε...
δεν ξερω...και αυτο αναρωτηθηκα...αλλα και αυτες τι να κανουν?να μην παντρευτουν ποτε?Πιός παντρέυετε πουτάνα ρε παιδία?
Φταίει η οικονομική κρίση? Παντρεύτικε πουτάνα να γλιτώσει τα γαμησίατικα?
Πιός παντρέυετε πουτάνα ρε παιδία?
Φταίει η οικονομική κρίση? Παντρεύτικε πουτάνα να γλιτώσει τα γαμησίατικα?