stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 457
- Πόντοι
- 2.046
Ο λογος που δεν θέλω να ρθω είναι πως ερεθιζεσαι στα 12χροναΑν φοβασαι μη φας μαπες να μη λες μεγαλες κουβεντες μαλακα 12χρονο.

Ο λογος που δεν θέλω να ρθω είναι πως ερεθιζεσαι στα 12χροναΑν φοβασαι μη φας μαπες να μη λες μεγαλες κουβεντες μαλακα 12χρονο.
λυσε μου μια απορια....το μπουρδελο εκει δουλευει κανονικα;![]()
Ο λογος που δεν θέλω να ρθω είναι πως ερεθιζεσαι στα 12χρονα![]()
αλλιως φαε φασολάδα και κλάσε κανα φρυδι μαλακα
ακυρο....Ποιο λες?
Στη φιλαδελφεια?
Βαλτην στο κωλο σου τραβελοπουστα ..Φοβασαι την πουτσα, μην φας και γλυκαθεις.
διαβασε & βγαλε τα συμπερασματα σου..καποιο λογο θα ειχανε και θα τον φαγανε,
το ξερω ρε πλεζουρα γιατι δεν τρωνε εσενα και μενα και τον αλφα και τον βητα; αν δεν εισαι χωμενος στα σκατα δεν σε πειραζει κανειςδιαβασε & βγαλε τα συμπερασματα σου..
Ένας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δεν τίθεται ζήτημα απλά επί του προσωπικού. Ο ένοπλος μαχητής χτυπάει τους φορείς τους συστήματος που πλέον δεν έχουν δικό τους ξεχωριστό πρόσωπο αλλά μια συγκεκριμένη θέση που υπερασπίζονται. Ο ένοπλος μαχητής δεν πυροβολεί ανθρώπους, πυροβολεί ενάντια στο ίδιο το σύστημα.το ξερω ρε πλεζουρα γιατι δεν τρωνε εσενα και μενα και τον αλφα και τον βητα; αν δεν εισαι χωμενος στα σκατα δεν σε πειραζει κανεις
λαθος...δεν υπαρχει συστημα.....το συστημα ειναι και οι συγκεκριμενοι ανθρωποι......το συστημα ειμαι εγω παραφραζοντας την ρηση του λουδοβικου...το συστημα δεν ειναι απροσωπο....ετσι τους βολευει να πιστευουμε για να βολευονται σε μια δικαιολογια οτι ειναι γραναζια ολα τα λαμογια που μας κλεβουν και ζουν εις βαρος της κοινωνιας......Ένας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δεν τίθεται ζήτημα απλά επί του προσωπικού. Ο ένοπλος μαχητής χτυπάει τους φορείς τους συστήματος που πλέον δεν έχουν δικό τους ξεχωριστό πρόσωπο αλλά μια συγκεκριμένη θέση που υπερασπίζονται. Ο ένοπλος μαχητής δεν πυροβολεί ανθρώπους, πυροβολεί ενάντια στο ίδιο το σύστημα.
πιπες!Ένας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δεν τίθεται ζήτημα απλά επί του προσωπικού. Ο ένοπλος μαχητής χτυπάει τους φορείς τους συστήματος που πλέον δεν έχουν δικό τους ξεχωριστό πρόσωπο αλλά μια συγκεκριμένη θέση που υπερασπίζονται. Ο ένοπλος μαχητής δεν πυροβολεί ανθρώπους, πυροβολεί ενάντια στο ίδιο το σύστημα.
σωστα ολα αυταΈνας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δεν τίθεται ζήτημα απλά επί του προσωπικού. Ο ένοπλος μαχητής χτυπάει τους φορείς τους συστήματος που πλέον δεν έχουν δικό τους ξεχωριστό πρόσωπο αλλά μια συγκεκριμένη θέση που υπερασπίζονται. Ο ένοπλος μαχητής δεν πυροβολεί ανθρώπους, πυροβολεί ενάντια στο ίδιο το σύστημα.
Οσον αφορα τον θεσμο της μαλακιας ο Μεμος ειναι η προσωποποιηση της...Να σου πω ενα μυστικο? Ακομη και αν ο Γκιολιας ηταν ο χειροτερος δημοσιογραφος, δεν ηταν ΟΥΤΕ θεσμος ΟΥΤΕ η προσωποποιηση του συστηματος!
οσον αφορα δε το θεσμο των αναρχικων απο τον καμπινε του σπιτιου τους, ο υπερποντικας σαφως καρατει τα σκηπτρα!Οσον αφορα τον θεσμο της μαλακιας ο Μεμος ειναι η προσωποποιηση της...
κάθεσε απαντάς καί ασχολείσε μέ δολοφόνους καί χειροκροτητές δολοφόνων....πιπες!
απεγνωσμενη προσπαθεια αποενοχοποιησης απο θρασυδειλους ποινικους εγκληματιες!
Να σου πω ενα μυστικο? Ακομη και αν ο Γκιολιας ηταν ο χειροτερος δημοσιογραφος, δεν ηταν ΟΥΤΕ θεσμος ΟΥΤΕ η προσωποποιηση του συστηματος! Το συστημα ειναι τα αφεντικα του, τα οποια ενω περιγραφουν οι "αγωνιστες" εντουτοις κλανουνε μεντες να τους κανουν μια επισκεψη!
Γιατι ξερεις, αν παρομοιασουμε το "συστημα" με ενα ανθρωπινο σωμα, οι πραξεις των "επαναστατων" ειναι σα να του κοβουν τα νυχια! Ουτε καν πονο δεν προκαλουν στο "μισητο συστημα"...