Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο οταν κανω μεγαλες νικες στο στοιχημα....εις γνωση μου παιζω κανενα 50αρι(οσο στοιχιζει ενα πηδημα σε στουντιο)....στο Κινο....εχω πιασει μια φορα ετσι..και ο πρακτορας μου σταυροκοπιοτανε!!!..αν ομως πιστευεις στο ΚΙΝΟ και το παιζεις συνεχεια σαν το πρεζονι...ειναι οντως μαλακια!!!...Υ.Γ...στις πεντε το απογευμα θα ειμαι συνεπης στα προγνωστικα μου!!!καλημερα παιχταρα μου, μην ξεχασεις τις προβλεψεις...
και μην παιζεις κινο, ειναι μαλακια...
Και τωρα αποσπασμα του μοναδικου μας Γ.Σεφερη(απο τον γυρισμο του ξενιτεμενου)....."Παλιε μου φιλε συλλογισου....σιγα-σιγα θα συνηθισεις...η νοσταλγια σου εχει πλασει μια χωρα ανυπαρχτη με νομους εξω απ' της γης κι απ'τους ανθρωπους"!!!!!!!!
Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου κανες τα μουτρα κρεας...Απαντω συντομα στο μελος.."statigosss"...εχω γραψει πολλακις φορες στο παρελθον οτι δεν εχω καλες γνωσεις στο INTERNET..αποδειξη οτι δεν ξερω να ανεβαζω τραγουδια...και να κατεβαζω τσοντες....αν ειχα... θα το ανεβαζα το νικητηριο κουπονι του στοιχηματος και με το Χ αλλα και το αλλο με το 0-0....ωστε να με απολαυσεις....προς το παρον ρουφα το αυγο σου...και αν με χλευαζουν και με ειρωνευονται προβλημα τους..και οχι δικο μου...το ζητουμενο ειναι οτι καπου τραβας ζορια απεναντι μου και με ευχαριστει!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!
Άν τα παιξεις αυτα με συστημα σητουμενα 3 και πάνω πιάνεις τπτ?139=Χ...140=2....141=2...142=2...144=Χ....145=Χ...επαιξα μονοστηλο...ξερο 12 ευρω.....ετσι παλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ζητω τιποτα....πηγαινω να πιασω ολα τα σημεια!!!!!!!!!!!....φυσικα εσεις καντε οτι θελετε!!!!!!!!!!Άν τα παιξεις αυτα με συστημα σητουμενα 3 και πάνω πιάνεις τπτ?
Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου κανες τα μουτρα κρεας...
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις
[move]θα τρελλαθω....κανει και ζεστη....και τους πεταω τα ματια και σημερα εξω...θα τους κανω να βλεπουν το κοσμο τρυπιο!!!.[/move]"Δεν θα υποχωρουσε ο τρανος Αιας σε ανδρα που θα ηταν θνητος και θα ετρωγε το σιταρι της Δημητρας,ουτε και στον Αχιλλεα που σπαζει των ανδρων τα στιφη θα υποχωρουσε σε μαχη στηθος με στηθος.Στα ποδια ομως δεν γινεται να μετρηθει μαζι του"..ΙΛ/Ν/321.........Τα παραπανω λογια του Ιδομενεα(αρχηγου των ΚΡΗΤΩΝ)προς τον Μηριονη.... φανερωνουν ποιας εκτιμησεως ετυγχανε ο Αιας ο Τελαμωνιος απο τους συμπολεμιστες του!!!!!!!...ο Αχιλλεας ηταν φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων....σε μαχη ομως σωμα με σωμα...συμφωνα με τον ΟΜΗΡΟ υπερτερουσε ο γιγαντας με την αγαθη ψυχη...ο Αιας!!!!!!!!!!!.....Αυτος ειναι ο Παιχτουρας ενας συνδυασμος αυτων των δυο Ηρωων....ειναι φονεας του Ο.Π.Α.Π...και εχει αγαθη ψυχη!!!...Μετα τιμης ο Παιχτουρας....Υ.Γ(οτι γραψετε θα το απαντησω οταν ξαναμπω παλι...καθοτι τωρα φευγω)!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
[move]Χαιρετιζω τα κοροιδα που νομιζουν οτι ειμαι εγω κοροιδο!!!....Σας αγαπω ολους!!!... να δω...ποτε θα προσκυνησετε τον απολυτο αρχοντα του στοιχηματος που σημερα ζωγραφιζει με μοναδικες και ξεχωριστες πινελλιες σε δελτιο βασικο, που ειχε παιξει!!!!!![/move]
[move]Ο μπαμπας μου..με εχει συμβουλευσει να μην βγαινω εξω...με ανθρωπους που δεν ξερω!!!!!!!!!!!!![/move]φίλε παιχτούρα είσαι ωραίος τύπος, είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που κάθεσαι να πεις δυο λόγια και δεν βαριέσαι, πάντα κάτι έχεις να πεις θα χαιρόμουν να πίναμε μια μπυρίτσα και να συνδιαλαγούμε
εγω ηξερα να μην παιρνεις καραμελιτσες απο αγνωστους[move]Ο μπαμπας μου..με εχει συμβουλευσει να μην βγαινω εξω...με ανθρωπους που δεν ξερω!!!!!!!!!!!!![/move]