Νέα

Το τραπεζικο μας σύστημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τράπεζα χρησιμοποιειτε?(καταθέσεις,πιστωτικές,κλπ)

• Alpha bank

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Εθνικη

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Eurobank

Ψήφοι: 15 22,7%
  • Τράπεζα Πειραιως

Ψήφοι: 7 10,6%
  • Marfin

Ψήφοι: 4 6,1%
  • Αλλη

Ψήφοι: 12 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Εγώ συνεργαζόμουν με Eurobank, Πειραιώς & Citibank. Κάτοχος για πολλά χρόνια πιστωτικών καρτών τους. Χρησιμοποιούσα πολύ τις κάρτες, πλήρωνα πάντα στην ώρα μου, γενικά ήμουν ένας καλός πελάτης για πάνω απο 10 χρόνια. Τα όρια των καρτών μου ανέβαιναν συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει συνολικά το ποσόν των 100.000 ευρώ περίπου. (όριο σε όλες τις κάρτες). Εδώ και δύο χρόνια έχουν ακυρωθεί όλες, αφού σταμάτησα να τις πληρώνω. Πρίν γίνει αυτό βέβαια τις ξέσκισα με αγορές και αναλήψεις μετρητών. Η Eurobank εκτός από ένα εξώδικο και κάποια τηλέφωνα στο πρώτο 6μηνο δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου. Οι άλλες δύο συνεχίζουν να με πέρνουν τηλέφωνα για διακανονισμό του χρέους με εκπτώσεις στο κεφάλαιο έως και 70% και χάρίζουν τους τόκους. Η απάντηση που πέρνουν μόνιμα είναι οτι αδυνατώ να πληρώσω.
Επειδή δεν έχω τίποτα στο ονομά μου, και επειδή οι συμβάσεις των πιστωτικών καρτών σου δίνουν χρήματα καλή τι πίστη, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να εισπράξουν..... Αν κάποιος λοιπόν, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και δεν τον ενδιαφέρει αν θα μπεί Τειρεσία,  :knockinb: :zfuck: :fuck2:       ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα παραπάνω....
και αφου δεν εχεις τιποτα στο ονομα σου με τις πιστωτικες τι αγοραζες; :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
πρέπει να ορισθεί κάποιος δικηγόρος να την εκπροσωπήσει ως εκκαθαριστής ...  φέξε μου και γλίστρησα  :jerking: :jerking: :jerking: 

Προς Θεου μην πάρεις για δικηγόρο  τον ΣΤΡΕΙΤ ειναι χασοδίκης :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Εγώ συνεργαζόμουν με Eurobank, Πειραιώς & Citibank. Κάτοχος για πολλά χρόνια πιστωτικών καρτών τους. Χρησιμοποιούσα πολύ τις κάρτες, πλήρωνα πάντα στην ώρα μου, γενικά ήμουν ένας καλός πελάτης για πάνω απο 10 χρόνια. Τα όρια των καρτών μου ανέβαιναν συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει συνολικά το ποσόν των 100.000 ευρώ περίπου. (όριο σε όλες τις κάρτες). Εδώ και δύο χρόνια έχουν ακυρωθεί όλες, αφού σταμάτησα να τις πληρώνω. Πρίν γίνει αυτό βέβαια τις ξέσκισα με αγορές και αναλήψεις μετρητών. Η Eurobank εκτός από ένα εξώδικο και κάποια τηλέφωνα στο πρώτο 6μηνο δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου. Οι άλλες δύο συνεχίζουν να με πέρνουν τηλέφωνα για διακανονισμό του χρέους με εκπτώσεις στο κεφάλαιο έως και 70% και χάρίζουν τους τόκους. Η απάντηση που πέρνουν μόνιμα είναι οτι αδυνατώ να πληρώσω.
Επειδή δεν έχω τίποτα στο ονομά μου, και επειδή οι συμβάσεις των πιστωτικών καρτών σου δίνουν χρήματα καλή τι πίστη, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να εισπράξουν..... Αν κάποιος λοιπόν, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και δεν τον ενδιαφέρει αν θα μπεί Τειρεσία,  :knockinb: :zfuck: :fuck2:       ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα παραπάνω....

Δυστυχώς έχεις δίκιο....
Αν μάλιστα δεν έχεις μπλέξει με επιταγές και χρωστάς μόνο σε τράπεζες ή κανονικούς εμπόρους, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν αποδεχθείς βέβαια το γεγονός ότι για τα επόμενα είκοσι χρόνια δεν θα μπορείς να αποκτήσεις κανένα περιουσιακό στοιχείο...
Αν και με τις μαλακίες της Λούκα και καταβάλλωντας έναντι ένα συμβολικό ποσό, μετά από λίγα χρόνια θα έχεις σβηστεί ως και από τον τειρεσία, αν οι οφειλές σου δεν είναι εμπορικές...

Είπαμε, στην ελλάδα τιμωρείται όποιος πληρώνει...

Προς Θεου μην πάρεις για δικηγόρο  τον ΣΤΡΕΙΤ ειναι χασοδίκης :2funny: :2funny:

Γεροπούστη, ακόμη εδώ είσαι;
Βούλωσε η χέστρα στον περισσό και είναι η σειρά σου να παρέχεις εθελοντική εργασία στο κόμμα- ξέρεις με γυμνά χέρια και τη γλώσσα για να μη χαλάσει η πορσελάνη της λεκάνης...
Και που' σαι... Δε νομίζω ότι επειδή πλήρωσες το νοίκι χθες, δεν θα έχεις να δώσεις την εισφορά στο κόμμα!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
11
Πόντοι
5.765
Δεν υπάρχει καλή ή κακή τράπεζα, υπάρχει μόνο καλός ή κακός πελάτης. Και δυστυχώς, αυτό το κρίνει μόνο η τράπεζα.
Ακόμα πιο δυστυχές είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες, αναγκαστικά έχουν νταραβέρι με τράπεζες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Βούλωσε η χέστρα στον περισσό και είναι η σειρά σου να παρέχεις εθελοντική εργασία στο κόμμα- ξέρεις με γυμνά χέρια και τη γλώσσα για να μη χαλάσει η πορσελάνη της λεκάνης...
Και που' σαι... Δε νομίζω ότι επειδή πλήρωσες το νοίκι χθες, δεν θα έχεις να δώσεις την εισφορά στο κόμμα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δυστυχώς έχεις δίκιο....
Αν μάλιστα δεν έχεις μπλέξει με επιταγές και χρωστάς μόνο σε τράπεζες ή κανονικούς εμπόρους, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν αποδεχθείς βέβαια το γεγονός ότι για τα επόμενα είκοσι χρόνια δεν θα μπορείς να αποκτήσεις κανένα περιουσιακό στοιχείο...
Αν και με τις μαλακίες της Λούκα και καταβάλλωντας έναντι ένα συμβολικό ποσό, μετά από λίγα χρόνια θα έχεις σβηστεί ως και από τον τειρεσία, αν οι οφειλές σου δεν είναι εμπορικές...

Για καταναλωτικα δεν ισχυει δηλαδη;
 Πολυ ψηνομαι να την "φορεσω" στην κολογιουρομπανκ που εχω το δανειο
 για την μηχανη..
 Εχω ενα χρονο ακομα,κανα 1200,και εχει τυχει τωρα δυο φορες να
 καθυστερησω για κανα τριαρι μερες λογω απουσιας απο την Αθηνα,και με
 πηραν τηλ  τα μουνια....
 Εντωμεταξυ εχω λογαριασμο στην Γιουρο ταμιευτηριου με ολα μου τα λεφτα
 και με ενοχλουν για δυο-τρεις μερες....τα αρχιδια
 Κατι καραμεσημερια 3-4 η ωρα,την βαγγελιστρα τους

Πολυ καβλωνω στην σκεψη να τους δωσω τα αρχιδια μου απο εδω και περα
 Ουτε παρακρατηση κυριοτητας εχουν ουτε τιποτα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.730
Πόντοι
1.306
 Για καταναλωτικα δεν ισχυει δηλαδη;
 Πολυ ψηνομαι να την "φορεσω" στην κολογιουρομπανκ που εχω το δανειο
 για την μηχανη..
 Εχω ενα χρονο ακομα,κανα 1200,και εχει τυχει τωρα δυο φορες να
 καθυστερησω για κανα τριαρι μερες λογω απουσιας απο την Αθηνα,και με
 πηραν τηλ  τα μουνια....
 Εντωμεταξυ εχω λογαριασμο στην Γιουρο ταμιευτηριου με ολα μου τα λεφτα
 και με ενοχλουν για δυο-τρεις μερες....τα αρχιδια
 Κατι καραμεσημερια 3-4 η ωρα,την βαγγελιστρα τους

Πολυ καβλωνω στην σκεψη να τους δωσω τα αρχιδια μου απο εδω και περα
 Ουτε παρακρατηση κυριοτητας εχουν ουτε τιποτα...

ισχύει... αν δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου (σπίτια, αυτοκίνητα, θυρίδες κλπ) δεν έχεις πρόβληαμ.. μπορούν να βγάλουν όμως δικαστική εντολή παρακράτησης μέρους του μισθού σου...

εγώ έχω το σπίτι μισό - μισό με την κυρά .. σκέφτομαι να το κάνω γονική παροχή το μερίδιο μου στ παιδιά και να πάω σε όλες τις τράπεζες που συνεργάζομαι και να τους πήξω στα καταναλωτικά (με το εκκαθαριστικό που έχω ακόμη με παρακαλάνε).. να τα βγάλω σε μιά τράπεζα έξω και να τους δώσω τα @@ μου μετά..

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
718
Πόντοι
3.295
και αφου δεν εχεις τιποτα στο ονομα σου με τις πιστωτικες τι αγοραζες; :think:
Κυρίως αναλήψεις μετρητών έκανα τον τελευταίο καιρό. Αγοράστηκαν και διάφορα πράγματα αλλά όχι κάτι που μπορούν να κατάσχουν, πολύ απλά γιατί δεν τηα το βρούν.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
718
Πόντοι
3.295
Δυστυχώς έχεις δίκιο....

Πιστεψέ με με τις αγορές που έκανα τόσα χρόνια, και με τους τρελλούς τόκους που τους έχω πληρώσει, τα έχουν πάρει τα λεφτά τους. Εγώ το είδα ως μία επιστροφή από τις τράπεζες για την καλή μας συνεργασία για περίπου 15 χρόνια. Ασε που επειδή φαίνομαι και ως άνεργος, με τον νέο νόμο αν το αποφασίσω να τους δώσω κάτι μπορεί και να την γλυτώσω οπως λες. Η ουσία είναι οτι πέρα από τις αγορες έβαλα στην τσέπη και περίπου 40-45000..... δεν είναι ασχημα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Κυρίως αναλήψεις μετρητών έκανα τον τελευταίο καιρό. Αγοράστηκαν και διάφορα πράγματα αλλά όχι κάτι που μπορούν να κατάσχουν, πολύ απλά γιατί δεν τηα το βρούν.
koita μην σου παρουν το πισι και δεν μπορεις να μας γραψεις ξανα εδω..... :sunglasses: :grin: :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
64
Πόντοι
16
Και πως μαζευεις ενα τετοιο ποσο απο 3 καρτες? δεν εχουν ενα οριο ?

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η καλλίτερη εμπορική πράξη για τις τράπεζες είναι η διαχείριση χρέους ... όσοι χρωστάνε οι ιδανικοί πελάτες τους  

Συνημμένα

• 77765644432.jpg
    77765644432.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 22

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
64
Πόντοι
16
Ε, και τοσο ευκολα του ανεβαιναν? εγω μια κωλοκαρτα εχω και πληρωνω σε ενα μηνα ολο το ποσο για να μην εχω τοκους, και ειναι το ιδιο τοοοοσα χρονια. Το μονο δωρο που κανανε, που δε λεγετε δωρο, ειναι μια μαστερκαρτ χωρις συνδρομη.
Μωρο καλησπερα. Καλα γαμησια ναχεις σημερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
58
Πόντοι
4.095
εγω μια κωλοκαρτα εχω και πληρωνω σε ενα μηνα ολο το ποσο για να μην εχω τοκους, και ειναι το ιδιο τοοοοσα χρονια.
Το μονο δωρο που κανανε, που δε λεγετε δωρο, ειναι μια μαστερκαρτ χωρις συνδρομη.
So what?

Για την τράπεζα είσαι ναυάγιο, ψίχουλα βγάζει από εσένα.

Θες και δώρο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
So what?

Για την τράπεζα είσαι ναυάγιο, ψίχουλα βγάζει από εσένα.

Θες και δώρο!
ε εστω μια ομπρελα θαλασσης δεν μπορουσαν οι πουστηδες να του στειλουν;διαφημιση θα τους εκανε κιολας..... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom