baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.865
- Πόντοι
- 7.265
μια να μην σου αρεσει υπαρχειΗ έριναλ μ' αρέσει πάρα πολύ από τότε που διάβασα τα φοβερά ποιήματα της . Έχω ένα κόλημα με τις γυναίκες που εκφράζονται ωραία ...

μια να μην σου αρεσει υπαρχειΗ έριναλ μ' αρέσει πάρα πολύ από τότε που διάβασα τα φοβερά ποιήματα της . Έχω ένα κόλημα με τις γυναίκες που εκφράζονται ωραία ...

βαλε και το ταπεινο χαμομηλακι......![]()
Έχει ψωμί ακόμα μεγάλε - μη βιάζεσαι...Ρε θα στην σπάσω την έδρα κ θα είσαι κλαψομούνης βάζελος σε λίγο!!!![]()
![]()
![]()

και αυτο θηλυ μελος ειναι....
μια να μην σου αρεσει υπαρχει![]()
αλλα θελω περιγραφες και απο αλλες οπως πετυχες την λουκ ετσι πες πως φανταζεσαι και τις αλλες
![]()
μολογα σκουληκιιιιιιιιιιι ποιες ειναι κλωνοι ποιες ειναι γυναικες με αρχιδια και ποιες γυναικες με βυζια χωρις αρχιδια θα τα πεις ολα σκουλικιιιιιιιιιιιικαι αυτο θηλυ μελος ειναι....![]()
μαλλον κλωνος...αλλα και οι αλλες τι ειναι;αντρικοι κλωνοι ειναι....πλην δυο....![]()
![]()
![]()
γυναικα με αρχιδια ειναι......μολογα σκουληκιιιιιιιιιιι ποιες ειναι κλωνοι ποιες ειναι γυναικες με αρχιδια και ποιες γυναικες με βυζια χωρις αρχιδια θα τα πεις ολα σκουλικιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
τρωνε για βραδυ....αργει λιγο αυτη η διαδικασια....καταλαβαινεις...Οι κάργιες πού είναι,εξαφανίστηκανε;!![]()
!!!

αποψε πρεπει να πεσει απλετο φως στην υποθεση μουνι του σαιτ μιλαγυναικα με αρχιδια ειναι......
η
........χαμενε θες και να μαθεις.............![]()
![]()
![]()
μια να μην σου αρεσει υπαρχει![]()
αλλα θελω περιγραφες και απο αλλες οπως πετυχες την λουκ ετσι πες πως φανταζεσαι και τις αλλες
![]()
αμα βαλεις το κομμα εκει που πρεπει θα πεσει....υποθεση,μουνι του σαιτ(εγωαποψε πρεπει να πεσει απλετο φως στην υποθεση μουνι του σαιτ μιλα![]()
ΑΜΕ....αμα μου κατσεις πρωτα....Εμένα μου αρέσει ο gl δεμένος χειροποδάρα να πέφτει από γκρεμό!!!
gl τί λες φίλε θα μου πραγματοποιήσεις την φαντασίωση;!![]()
![]()
Θες όλες τις στάσεις;!ΑΜΕ....αμα μου κατσεις πρωτα....![]()
αμα βαλεις το κομμα εκει που πρεπει θα πεσει....υποθεση,μουνι του σαιτ(εγω) ή υποθεση-μουνι του σαιτ;;
![]()
![]()
![]()
ΑΜΕ....αμα μου κατσεις πρωτα....![]()
Σιγά μη διαβάζει και Καρλ Γιουνγκ.Η Άνα Μαρία μ' αρέσει να αναλύει τα έργα του Ντε Σαντ , με την ίδια βαθύτητα που ανέλυε το Lost, στα τέεσερα με λουρί , με ωραίες κόκκινες χαρακιές από βίτσα στα πισινά της ...

ΟΧΙ κ παιδόφιλος,έχω 3 χρόνια που ενηλικιώθηκα!!!Καλά παιδόφιλος είσαι ; Θα το κλείσουν το σάιτ ...
Σιγά μη διαβάζει και Καρλ Γιουνγκ.Μέχρι free και lifo το πολύ.
![]()