DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αστα να χτυσουν κανενα τοιχο και αυτα... κριμα ειναι...Έχει πάρει φωτιά?![]()
αστα να χτυσουν κανενα τοιχο και αυτα... κριμα ειναι...Έχει πάρει φωτιά?![]()
Οχι να χτισουν αλλα να τον σοφατησουναστα να χτυσουν κανενα τοιχο και αυτα... κριμα ειναι...

παει ομοιοκαταληξεια βαθεια και χαμηλα!Ε δεν ειμαι και η Αντζυ Σαμιου... αλλα οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλα λενε...
θα τα βαλω στην σειρα στον τοιχο... εγω θα στηθω γυμνη στα δυο μετρα... οποιος τα πεταξη πιο μακρια και με ακουμπισουν θα με παρη εκει επιτοπου...αστα να χτυσουν κανενα τοιχο και αυτα... κριμα ειναι...
ποσο ομοιοκαταληξεια δηλαδη??? εχουμε και καποιο οριο..παει ομοιοκαταληξεια βαθεια και χαμηλα!
και ενα και δυο και τρια αμα θες... οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα...Θα βάλεις ένα χέρι και εσύ ;
Δασκαλε διδαξε τους μαθητες σου σε παρακαλω....Ακου και εγω τι σκεφτηκα,αφου θα τον παιξουν αυτοι δεν θα μπορουνε αμεσως να καρφωσουν οποτε καρφωνο εγω ;) ;)
προσεξε ομως γιατι οταν σκυψω πολυ ... θα το ψαχνηςΜε τέτοιο κορμί γεμίζει αμέσως το πυροβόλο
Θα μαθουν και αυτοι σιγα σιγαΔασκαλε διδαξε τους μαθητες σου σε παρακαλω....
Ακρατια εχουνΝα σας πω και ενα μυστικο... πολλες φορες δεν προλαβαινουν ουτε το παντελονι να βγαλουν... ουτε καν να το ξεκουμπωσουν

προσεξε ομως γιατι οταν σκυψω πολυ ... θα το ψαχνης
αφου τους πλησιαζω και μου λενε..... μη μη μη μη μη με ακουμπας... ξαφνικα βλεπω το παντελονι να εχει σπασμους..Ακρατια εχουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον ακουστε τι σκεφτηκα... Θα καλεσω ολα τα αγορακια που τους αρεση να τηνθα τα βαλω στην σειρα στον τοιχο... εγω θα στηθω γυμνη στα δυο μετρα... οποιος τα πεταξη πιο μακρια και με ακουμπισουν θα με παρη εκει επιτοπου...

και τα δυοΑπειλή είναι αυτό ή υπόσχεση;
.....και το βρακι βρεγμενοαφου τους πλησιαζω και μου λενε..... μη μη μη μη μη με ακουμπας... ξαφνικα βλεπω το παντελονι να εχει σπασμους..