Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Eτσι έτσι...Εγω παντως θα παω στους Αρειανους....
Δεν θελω εμφυλιες διαμαχες στο σπιτι
ααχχχχχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχ
Την έσκισες τη γάτα λέμε...
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Eτσι έτσι...Εγω παντως θα παω στους Αρειανους....
Δεν θελω εμφυλιες διαμαχες στο σπιτι
ααχχχχχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχ
Eτσι έτσι...
Την έσκισες τη γάτα λέμε...
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ευτυχώς οι θκές μας δεν βγήκαν αλλόθρησκες...Αφού ξέρεις ρε...
Με τις κόρες δεν τα βάζεις ΠΟΤΕ!!!
κοιτα μπασταρδακο σε μενα θα μιλας καλυτερα για να μη το μετανιωσεις οκ? αντιλαβου μεχριν τωρα? τι εριστικος ρε μπινε γαμω τον αρης και ολο το χαριλαου ανυπαρκτοι. επισης κατι αλλο ρε φλωρε..αφου εχεις την ip address μου ξερεις και που ειμαι σωστα? αντε να δω σιγα σιγα τι αρχιδακια εχεις...αλλα ρε φλωρε αν δεν σε στειλω 1 μηνα στο αχεπα να μη με λενε...... Τουίτι τα λεμε μπινε...
μπουλάκο πεσμένο σε βρίσκω τελευταία.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααα

Εσύ όταν ετοιμάσεις το πανι περιμένω π.μ.!!!
μπουλάκο πεσμένο σε βρίσκω τελευταία.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααα
Αστον ρε τον Γιωργάκη,πάει για κρεμάλα και έχει μπανταλιάσ' ντιπ για ντιπ...Εννοείται..
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι μέγας κακόπουστας....

Μου βρήκες περούκα ρε μαλάκα?
Κοίτα μόνο μην έχει ψαλίδα και γίνουμε ρόμπαέτοιμο σ έχω.........

κοιτα μπασταρδακο σε μενα θα μιλας καλυτερα για να μη το μετανιωσεις οκ? αντιλαβου μεχριν τωρα? τι εριστικος ρε μπινε γαμω τον αρης και ολο το χαριλαου ανυπαρκτοι. επισης κατι αλλο ρε φλωρε..αφου εχεις την ip address μου ξερεις και που ειμαι σωστα? αντε να δω σιγα σιγα τι αρχιδακια εχεις...αλλα ρε φλωρε αν δεν σε στειλω 1 μηνα στο αχεπα να μη με λενε...... τα λεμε μπινε...
Κοίτα μόνο μην έχει ψαλίδα και γίνουμε ρόμπα![]()
τις μολότοφ ο κηπουρός.
Το συνεχιζεις βλέπω.....Να μιλαω σε σενα καλυτερα?Αξιζεις για κατι περισσοτερο νομιζεις?Και μη βγαζεις μαγκια απο εδω, γιατι στα υπογεια του ΑΧΕΠΑ εχει κατι ωραια ψυγεια....Αντε μην σε κανω και παριστανεις την παγοκυστη εκει μεσα....Υπανθρωποι κομπλεξικοι...κοιτα μπασταρδακο σε μενα θα μιλας καλυτερα για να μη το μετανιωσεις οκ? αντιλαβου μεχριν τωρα? τι εριστικος ρε μπινε γαμω τον αρης και ολο το χαριλαου ανυπαρκτοι. επισης κατι αλλο ρε φλωρε..αφου εχεις την ip address μου ξερεις και που ειμαι σωστα? αντε να δω σιγα σιγα τι αρχιδακια εχεις...αλλα ρε φλωρε αν δεν σε στειλω 1 μηνα στο αχεπα να μη με λενε...... τα λεμε μπινε...
ρε πουστοφλωρε εσυ ξεκινησες και ναι εγω το συνεχιζω.... αντε αφου εχεις την ip ελα να με στειλεις στα υπογεια του αχεπα..αλλωστε ξερεις που βρισκομαι..αντε να σε δω...Ρε μεγαλε...για εξηγησε μου σε παρακαλω..Γιατι συνεχιζεις και προκαλεις?Βλεπεις ότι προσπαθουμε να σου δειξουμε οτι κατεβαινουμε για γιορτη,για ομορφη ατμοσφαιρα και να αποδειξουμε σε γαβροπαοκια το ποσο χαμηλο επιπεδο εχουν..
Τι θελεις τωρα?Το μονο που θα καταφερεις εινα ινα σε βρω και να σε πλακωσω στις σφαλιαρες οταν ερθω....ηδη εχω την ΙΡ address σου...Εισαι ο μονος που συνεχιζει και ειναι εριστικός.Τοσοι φιλοι του ΠΑΟ εχουν γραψει κατι και βλεπεις οτι δεν υπαρχει θεμα πλην τα βρισιδια και τα συνθηματα μεσα στο γηπεδο...Χαλαρωσε λιγο μην στον χαλαρωσω....(αφου θελεις τετοια συνομιλια)
Αι σιχτιρ γαμω τους ψευτομαγκες εδω μεσα (ολων των ομαδων)