βρε σου λεω,που να με πληρωνε δεν της τον εδιναΧάλια λέμε,φρίκη,κουοσιμόδος!!!![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βρε σου λεω,που να με πληρωνε δεν της τον εδιναΧάλια λέμε,φρίκη,κουοσιμόδος!!!![]()
Nα σου τον έπαιρνε καθόσουν;!βρε σου λεω,που να με πληρωνε δεν της τον εδινα
θα το σκεφτομουν πολυ σοβαραNα σου τον έπαιρνε καθόσουν;!![]()
![]()
Αν λες για τον Ρονάλντο γαμούσε,αν εννοείς τον Μέσι οκ.Tι γαμάει ο τυφλοπόντικας γαμώ το μουνί της καλιρρόης!![]()

Εγώ στον ύπνο μου μπορεί να τη δω, κάνω καλό ύπνο συνήθως.Αν λες για τον Ρονάλντο γαμούσε,αν εννοείς τον Μέσι οκ.
Εμείς Λιονταράκο μου αυτές δεν θα τις δούμε ούτε στον ύπνο μας!!!![]()
![]()
![]()
Τυφλοπόντικα τον Κριστιαν εννοάς έτσι;!Εγώ στον ύπνο μου μπορεί να τη δω, κάνω καλό ύπνο συνήθως.
Πιες γάλα κι εσύ πριν κοιμηθείς και μπορεί να τη δεις
Δεν συγκρινονται ρε παιδια αυτοι οι δυο! Ο Ronaldο ειναι diva, ο Messi ειναι μάγος της πουα μπαλίτσας!!!!!
Φαινομενο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εεε όχι και τραβέλι ρε συ!!!Ρε συ, σαν τραβέλι είναι αυτή. Όταν βγαίνουν βόλτα, τον Λιονέλ τον κουβαλάει στο τσαντάκι της;
Κατά τ'άλλα Μέσι και με διαφορά. Ο Αργεντίνος είναι και πιο θεαματικός, και πιο ουσιαστικός από τον κλαψομούνη.

αν ειναι δυνατον!!! συμφωνω οτι ο Μεσι δεν παιζεται με τιποτα, ειναι καλυτερος απο τον Κριστιανο γενικα, αλλα οχι οτι ειναι καλυτερος στο κεφαλι!!! εκτος αν εννοεις οτι ειναι πιο "εγκεφαλικος" και πιο ομαδικος...δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμοι....
έχω την εντύπωση πως ο Ροναλντο είναι πιο γρήγορος, επίσης έχει πιο "τεχνική" ντρίπλα.
Ο Μέσι από την άλλη υστερεί στο φάουλ, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]όπως ο Ρονάλντο υστερεί στο κεφάλι[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
κάτι που είναι περίεργο μια και ο Μέσι είναι πιο νοντός.
Τέλος πάντων, ας τους πάρει και τους δύο ο Κρόκους και μετά να διώξουμε αυτόν που δεν θα αποδωσει...χοχοχο
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ προβληματος! Η Ριβερ Πλειτ που ειχε "κλεισει" τον παιχτη, εκρινε οτι δεν μπορει να δινει τα 1000$ την εβδομαδα που ηταν απαραιτητα για την θεραπεια και αποκατασταση της παθησης... Χωρις την θεραπεια, ο Μεσι δεν θα ψηλωνε πανω απο το 1.50!!!Λίγα λόγια:
Λιονέλ Μέσι
Καριέρα
Ο Μέσι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Νιούελς. Στα 13 του πέρασε τον Ατλαντικό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, αφού η καταλανική ομάδα τού υποσχέθηκε πλήρη αποκατάσταση ενός σοβαρού ενδοκρινολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, ενώ ταυτόχρονα ανέλαβε την οικονομική υποστήριξη της οικογένειάς του, η οποία μετακόμισε μαζί του στη Βαρκελώνη.
Δεν υπάρχει σύγκριση!!!!!!!!!!
Ο ένας είναι Παιχτούρακαι ο άλλος μόνο τσαλιμάκια και κολπάκια είναι
...
Μέσι φίλοι μου.... Πάιχτης ουσίας, μέγας μπαλαδόρος .... Σκοράρει, πασάρει όλα τα κάνει...
![]()
........τι αλλη
θα ακουσουμε σε αυτο το site...