Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 152
- Πόντοι
- 2.046
Με το συμπαθειο πατριδα αλλα η Καριολινα παντα προτιμα να δουλευει το κουλουρι ;)
Γιατι νομιζεις οτι την προτινα στον μικρο παιχτη?

Με το συμπαθειο πατριδα αλλα η Καριολινα παντα προτιμα να δουλευει το κουλουρι ;)
Οκ μαζι σου και εγω !!!
Αυτο το εγκεφαλικο γαμησι να μου πεις μονο πως το κανεις μην βαλω και τα ματια μεσα και δεν βλεπω !!!![]()
![]()
![]()
Παντα διαβαζω τις εκθεσεις σου!Ολο κολλαω στα συροπια, αλλα παντα ενημερωτικες ;) Ποτε θα παρεις και το πρωτο σου κουλουρακι??
Να σε φτιαξουμε με την Καρο?
![]()
Mην τον βρει μικρο και του παρει το δικο του !!!
Αππαπααπαπαπαπα !!!
Απαπαπαπααα....
Ντροπή σου...!!! Τίποτα άλλο δεν έχω να πω...
Ποτε μην λες ποτε !!!Απαπαπαπααα....
Ντροπή σου...!!! Τίποτα άλλο δεν έχω να πω...
Ποτε μην λες ποτε !!!
Δεν ξερεις τι εχουν δει τα ματακια μου !!!
Και μην το περνεις στραβα !!
Οπως το λεει και ο alexm4n !!! ;)
Γίνεσαι κακός Λουκ...
Έχω γράψει και κακές και επίσης έχω μείνει και σιωπηλός ως προς άλλες! ;)
Θα βάλω φρουκτόζη την επόμενη φορά για τους διαβητικούς!
Πως ξέρεις οτι δεν το έχω πάρει και απλά έχω προτιμήσει να μην μιλήσω?![]()
Κοίτα άμα είναι να με φτιάξεις εσύ, στείλε με στη Λαουρίν του Μαίου...
Θα το χαρώ περισσότερο!![]()
;)
παρε κι ενα i-pad να την εχεις κι εν κινησειΣου υποσχομαι οτι θα την τυπωσω και θα την βαλω στον τοιχο να την διαβαζω καθημερινως![]()
παρε κι ενα i-pad να την εχεις κι εν κινησει![]()
Aν πας για πιπίνι δε βρίσκεις καλύτερο! Τώρα για δίωρο εξαρτάται από σένα αν θα βαρεθείς...Παίδες, έχουμε καμια πληροφορία για την Barbie_LT από εσκορτνιουζ?Τα ρεβιουζ παραφαίνονται καλές. Κάποια συμβουλή, διότι την έχω κλείσει για ένα διωράκι :-.... ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πληρωμένες ερωτικές επιτυχίες; Αλλο π...α άλλο βούρτσα! Ας έρθουμε στα συγκαλά μας!Πράγμα το οποίο είναι ανόητο αφού στο κάτω-κάτω δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας άρα ποιος ο λόγος να διαπομποδεύουμε τις ερωτικές μας επιτυχίες?![]()
Άλλωστε και για αυτές που μιλάμε εδώ για τον πούτσο καβάλα είναι!!!! Ρε συ, εγώ ακριβώς ΤΕΤΟΙΑ ψάχνω! Τελικά λάθος είμαι;![]()
Απλώς διατηρούμε τις ψευδαισθήσεις μας μωρέ...και καλά πηδάμε υψηλού επιπέδου γκόμενες!!!!![]()
![]()
Δεν πιστεύω ότι γίνεται για αυτό το σκοπό!
Εξάλλου από τις κριτικές φαίνεται ποιος γράφει με σκοπό να πληροφορήσει και ποιος με σκοπό να το παίξει γαμιάς!
Πράγμα το οποίο είναι ανόητο αφού στο κάτω-κάτω δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας άρα ποιος ο λόγος να διαπομποδεύουμε τις ερωτικές μας επιτυχίες?
[/quote
Ακριβώς γι' αυτό! Γιατί εάν γνωριζόμασταν θα τους πέρναμε με τις ντομάτες![]()
Ισως για να δικαιολογηθουν τα υψηλα κοστη των μπαζοτουριστριων ;;;;![]()
Ναι μεν ακριβη αλλα εμενα ρε παιδια μου εκανε ενα γαμησι αμαν πω πω απα πα αδελφε μου.........![]()
βρε παλικάρι πως να διαβάσουμε τι λέει ετσι που είναι σε συστολή,Σωστος ο Φτερουγας !! ;)
Δεν ειναι ολες οι τρυπες ιδιες !!!![]()
![]()
Δηλαδή όταν της χτύπαγαν το tatoo ο λώκος της ήταν σε διαστολή με τον λούτσο του καλλιτέχνη;βρε παλικάρι πως να διαβάσουμε τι λέει ετσι που είναι σε συστολή,
να περνάς καλά!!!!!![]()
![]()
![]()
εφυγα για ρωμη
www.ladiestours.com/index.php?id=7635]http://www.ladiestours.com/index.php?id=7635[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.ladiestours.com/get.php?i.2399[/img[/URL]]
[/quote]
αν σου μείνει χρόνος πέρνα και απο Βίλα Μπορκέζε :2funny: :2funny: