καλησπέρα σε όλους και χριστός ανέστη .. σερφάροντας στο γκούγκλ έπεσα πάνω σε αυτή την ιστοσελίδα και γελούσα αρκετή ώρα .. αν την διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι σε αυτό το site έχουμε μαζευτεί όλοι οι νταβατζήδες και τα κακοποιά στοιχεία... ποια η γνώμη σας;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς βλέπουν το site μας οι «απ' έξω»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kanenas80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Την Μαλακία πολοί αγάπησαν.
Τον Μαλάκα κανείς

Τον Μαλάκα κανείς

όπως βλέπουν τα κοκκίνα σπίτια
σωστός

on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
καποιος μου το ειχε κατηγορησει πολυ εντονα (τον καιρο που ήταν .com)
ενα χρονο αργοτερα τον βρηκα εδω μεσα
ενα χρονο αργοτερα τον βρηκα εδω μεσα

Το σάϊτ ,πολλες γκομενες ,το θεωρουν σαν το κοσμοπολιταν και ερχονται να γκρινιαξουν ,να κλαφτουν
και να μας επιπληξουν διοτι βλεπουμε τις γυναικες σαν ενα "κομματι κρεας " ( Ενω εμεις ,αντιθετα,οταν θελουμε να κραξουμε καποια ,την λεμε κομματι κρεας και την αποφευγουμε .Δεν την ψαχνουμε. )
Το σάϊτ ειναι μερος που συχναζουν πολλες
συντηρητικες ελληνιδες ,που το μονο τολμηρο που εχουν κανει ,ειναι να ποσταρουν στο μπου τβ.
και να μας επιπληξουν διοτι βλεπουμε τις γυναικες σαν ενα "κομματι κρεας " ( Ενω εμεις ,αντιθετα,οταν θελουμε να κραξουμε καποια ,την λεμε κομματι κρεας και την αποφευγουμε .Δεν την ψαχνουμε. )
Το σάϊτ ειναι μερος που συχναζουν πολλες
συντηρητικες ελληνιδες ,που το μονο τολμηρο που εχουν κανει ,ειναι να ποσταρουν στο μπου τβ.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 20
Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά..
Εδώ... είμαι πολύ καιρό..χρόνια..
Όπως και με τα παιδιά που δημιούργησαν το ******..είμαι πολύ φίλη..
Με όλους έχω κάτσει να φάω κι έχω πιει μαζί τους..
Ποτέ μα κανένας ποτέ δεν μου έχει επιβάλλει κάτι..ή μ'έχει πτοήσει σε κάτι..
Πώς γίνεται έτσι μια "βάφτιση" κι ένα τέτοιο "χρέωμα"...χωρίς κέρδος κέρατα που λένε...αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω..
Έλεγαν για τον "Αλεξ" κάποτε...πούτσες μπλε..
Λένε τώρα για το τωρινό site...πούτσες τυρκουάζ..
Λένε για το απέναντι site το *******..πούτσες εμπριμέ..
Αυτά τα sites νομίζω εξυπηρετούν "ενημέρωση"..με ότι συνεπάγεται αυτό..
Δεν έρχεται κανένας με το ζόρι σ'αυτά...ούτε να διαφημιστεί...ούτε να προβληθεί..
Νομίζω..
Χμ...Είναι κάτι σαν αυτό που λέω.."Της πουτάνας τα λεφτά..όλοι τα θέλουν..την πουτάνα...κανείς..."
Εδώ... είμαι πολύ καιρό..χρόνια..
Όπως και με τα παιδιά που δημιούργησαν το ******..είμαι πολύ φίλη..
Με όλους έχω κάτσει να φάω κι έχω πιει μαζί τους..
Ποτέ μα κανένας ποτέ δεν μου έχει επιβάλλει κάτι..ή μ'έχει πτοήσει σε κάτι..
Πώς γίνεται έτσι μια "βάφτιση" κι ένα τέτοιο "χρέωμα"...χωρίς κέρδος κέρατα που λένε...αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω..
Έλεγαν για τον "Αλεξ" κάποτε...πούτσες μπλε..
Λένε τώρα για το τωρινό site...πούτσες τυρκουάζ..
Λένε για το απέναντι site το *******..πούτσες εμπριμέ..
Αυτά τα sites νομίζω εξυπηρετούν "ενημέρωση"..με ότι συνεπάγεται αυτό..
Δεν έρχεται κανένας με το ζόρι σ'αυτά...ούτε να διαφημιστεί...ούτε να προβληθεί..
Νομίζω..
Χμ...Είναι κάτι σαν αυτό που λέω.."Της πουτάνας τα λεφτά..όλοι τα θέλουν..την πουτάνα...κανείς..."
καποιος μου το ειχε κατηγορησει πολυ εντονα (τον καιρο που ήταν .com)
ενα χρονο αργοτερα τον βρηκα εδω μεσα![]()
Περιμενω πμ..........
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.396
(φιλε πολυ τον ανεβαζεις με ρωσιδα καλα ειναι να ξεκινισει με καμια χοντροελληνιδα χε!χε!Καλά θα κάνει ο συγκεκριμένος μαλάκας να πάει σε κάνα στουντιάκι να πηδήξει καμιά Ρωσίδα γιατί ο εγκέφαλος του έχει πιάσει πουρί από την πολλή χειρογλυκάνη.![]()
(φιλε πολυ τον ανεβαζεις με ρωσιδα καλα ειναι να ξεκινισει με καμια χοντροελληνιδα χε!χε!
κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν κυριολεκτικά καταφύγιο μέσα στην σοβαροφάνειά τους.... τα είχε πει όλα ο θεός ο oscar wild "Η σοβαροφάνεια είναι το καταφύγιο των ρηχών ανθρώπων"
milfslover
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 40
- Πόντοι
- 5.775
ετσι στην πουτσα μασ!οι ξενερωτοι αλεΣτα @@ μας πως το βλέπουν! Σε όποιον αρέσει! ΤΕΛΟΣ.
(Άσε που πολλοί το μαθαίνουν και το κατακρίνουν, ενώ μετά μπαίνουν είτε σαν επισκέπτες είτε χωρίς να ποστάρουν...)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
καλησπέρα σε όλους και χριστός ανέστη .. σερφάροντας στο γκούγκλ έπεσα πάνω σε αυτή την ιστοσελίδα και γελούσα αρκετή ώρα .. αν την διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι σε αυτό το site έχουμε μαζευτεί όλοι οι νταβατζήδες και τα κακοποιά στοιχεία... ποια η γνώμη σας;;
Κομπλεξικοι Αγαμητοι ειναι...Μην ασχολεισαι.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΝΕΣΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 54!
Ω ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΤΣΑ τι πισωκολητο ηταν αυτο που της εκανα το καλοκαιρακι αααχ ΜΟΥΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑ ΠΑΛΙ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ηθελα να ξερα ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο τυπος που εγραψε εκει;
το σαιτ ειναι τοσο δυναμικο και ανερχομενο που δεν φοβαται κανεναν....
τα περι αλητειας ας μας τα πει καταμουτρα εδω αν τολμαει ο τυπος...
ενα μονο σχολιο...το επιπεδο γενικα των μελων που ποσταρουν εδω ειναι πολυ υψηλο,οι περισσοτεροι ειμαστε ακομα και αποφοιτοι ανωτατων σχολων με διδακτορικα και πολλα μελη ειναι αψογοι επαγγελματιες ο καθενας στον τομεα του
απο θεμα μπουρδελων κλπ το σαιτ εχει εδω και πολυ καιρο ξεφυγει και ειναι ενα ζωντανο πολυφορουμ οπου συζητιουνται σε πολυ καλο επιπεδο και πρωτοφανες για ελληνικα δεδομενα απο πολιτικα και αθλητικα,μεχρι επιστημονικα θεματα,νεες τεχνολογιες,προτασεις διασκεδασης,εχουμε τσατ,κανουμε τον διαδικτυακο μας διαλογο επι παντος επιστητου,χαλαρωνουμε μετα την δουλεια,τα λεμε με τα φιλαρακια μας κλπ
ειναι προφανες οτι ο εκει γραφων στο μπλογκ ειναι ο μεγας αλητης και προβοκατορας που ποσταρει την χαζαμαρα του στο μπλογκ ανωνυμα και παιζει να ειναι και καποιο απο τα γνωστα αποβλητα του σαιτ που θελει να δημιουργησει θεμα...
αλλα η διωξη ηλ εγκληματος εχει σοβαρα ατομα,με πολυ σοβαροτερα καθηκοντα και δεν θα ασχοληθει με το βιολι του καθε παπαρα.....
ενα μονο σχολιο...το επιπεδο γενικα των μελων που ποσταρουν εδω ειναι πολυ υψηλο,οι περισσοτεροι ειμαστε ακομα και αποφοιτοι ανωτατων σχολων με διδακτορικα και πολλα μελη ειναι αψογοι επαγγελματιες ο καθενας στον τομεα του
απο θεμα μπουρδελων κλπ το σαιτ εχει εδω και πολυ καιρο ξεφυγει και ειναι ενα ζωντανο πολυφορουμ οπου συζητιουνται σε πολυ καλο επιπεδο και πρωτοφανες για ελληνικα δεδομενα απο πολιτικα και αθλητικα,μεχρι επιστημονικα θεματα,νεες τεχνολογιες,προτασεις διασκεδασης,εχουμε τσατ,κανουμε τον διαδικτυακο μας διαλογο επι παντος επιστητου,χαλαρωνουμε μετα την δουλεια,τα λεμε με τα φιλαρακια μας κλπ
ειναι προφανες οτι ο εκει γραφων στο μπλογκ ειναι ο μεγας αλητης και προβοκατορας που ποσταρει την χαζαμαρα του στο μπλογκ ανωνυμα και παιζει να ειναι και καποιο απο τα γνωστα αποβλητα του σαιτ που θελει να δημιουργησει θεμα...
αλλα η διωξη ηλ εγκληματος εχει σοβαρα ατομα,με πολυ σοβαροτερα καθηκοντα και δεν θα ασχοληθει με το βιολι του καθε παπαρα.....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν συμπληρωνω τιποτα...συμφωνω απολυτα μαζι σου...ισως το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει απο σενα!!!!!ηθελα να ξερα ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο τυπος που εγραψε εκει;