You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
1 κιλο το χρονο παιρνει ?Αυτο το εκανε πριν 3 χρονια που ητνα κι 3 κιλα πιο αδυνατη
οικονομικα σου ρχεται..
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
τυπε μου εριξες το επιπεδο!!!η τζουλια επαιζε με σαμπανια και η γυναικα σου με μαυροδαφνη πατρων;προσεξε το λιγο
ρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!
Σε dvd δεν χωραει,Θελει blue ray με τοσο εκτοπισμα!!!ρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!

apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
σωστος ο τυποςρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!

ρε bbwlover σκευτικές να βγάλεις βίντεο με την γυναίκα σου για να χτυπήσετε αυτό της Τζούλιας; Πιστευω οτι θα κάνεις πάταγο. Ειδικά αν αντί για σαμπάνια χρησιμοποιήσεις ρετσίνα Μαλαματίνα (για να τραβήξεις και τον λαό της Θεσ/νίκης)!!!
καλή φάση θα κονομήσεις γερό χαρτί για σκέψου το

μωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
και αυτο εχεις κανει ρε τυπεμωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
μεσα σε ολα εισαι ρε τιτανομεγιστε

δηλαδη την γαμησανε τζαμπα?
μωρε εχουμε προσπαθησει αλλα τιποτα δεν εγινε. Απατη σκετη. Ειχαμε παει σε εναν τυπο που ειχε στην Συγγρου ενα στριπτζαδικο και μας υποσχεθηκε να κανουμε πορνο. Απο το τηλεφωνο ολα καλα και ωραια. Οταν πηγαμε εκει γελαγανε με την γυναικα μου .....δεν μας περνουν σοβαρα. παρολο που τους καθησε η δικια μου δεν την θελανε.....
αστα να πάνε τέτοια ευκαιρία τους δόθηκε κα αυτοί την απέρριψαν δεν πειράζει συνέχισε να προσπαθείς bbwlover ο λαός περιμένει το δικό σου dvd

μαλακία έκανες. Εδώ είναι βλάκες και δεν μπορούν να αντιληφθούν το κελεπούρι που έχουν. Μάζεψε λευτά και πήγαινε ή στήλε βίντεο εδώ:
[URL unfurl="true"]http://beta.kink.com/k/index.jsp?c=1[/url]
και θα δείς που αμέσως θα ενδιαφερθούν!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά για το δέσιμο θα χρειαστεί καραβόσκοινο!μαλακία έκανες. Εδώ είναι βλάκες και δεν μπορούν να αντιληφθούν το κελεπούρι που έχουν. Μάζεψε λευτά και πήγαινε ή στήλε βίντεο εδώ:
[URL unfurl="true"]http://beta.kink.com/k/index.jsp?c=1[/url]
και θα δείς που αμέσως θα ενδιαφερθούν!!

RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 868
- Πόντοι
- 96
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
τυπε μου πασχα που θα πατε;κυκλοφορει μια φημη οτι η αννουλα εκλεισε μια στανη με 50 αρνια για σουβλισμα στο μετσοβο,ειναι αληθεια;
Επισκέπτης
τυπε μου πασχα που θα πατε;κυκλοφορει μια φημη οτι η αννουλα εκλεισε μια στανη με 50 αρνια για σουβλισμα στο μετσοβο,ειναι αληθεια;

μ ολο το συνεργειο που ριχνανε μπετα στη βονιτσα

lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
οχι μονη της!!!αν πλακωσει και το συνεργειο τι θα μεινει στο κοριτσι;