You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stefi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SATYROS09
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το εχεις πιτσιλισει χιστι μου ;;;
οχι φιλε μου,βρηκα το site και ειπα να το βαλω...ας υπαρχει και αυτο στην συλλογη μας,τσαμπα ειναι!!!το εχεις πιτσιλισει χιστι μου ;;;

silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παιζει τρελο προγουλι 

DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
κανη καλες γαργαρες.....παιζει τρελο προγουλι![]()

Tnx gia to promotion...loves u all
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
να και μια που της αρεση το χιουμορ... Γεια σου βρε Στεφη....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
απο που εισαι Στεφη???? ετσι για να γνωριστουμε.... Hello Stefi.... how are you... nice to be with us.... where are you from?? kisses from me...
gia sou danah ...apo athina eime dear u?..vasika to apofeyga olo afto to diastima ..ala ksafnika eida 250+ episkepsis stin selida mou ..k leo ti diaolo pios leei ti pali!! kako pragma i periergia eh ?απο που εισαι Στεφη???? ετσι για να γνωριστουμε.... Hello Stefi.... how are you... nice to be with us.... where are you from?? kisses from me...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και εγω Αθηνα... δεν σε πειραξε που ειπα οτι κανης καλες γαργαρες??? φιλουρες βρε.... καλα να περνας... Δεν καταλαβα οτι εισαι Ελληνιδα τα γραφης ολα ξενα στο σιτε σου...gia sou danah ...apo athina eime dear u?..vasika to apofeyga olo afto to diastima ..ala ksafnika eida 250+ episkepsis stin selida mou ..k leo ti diaolo pios leei ti pali!! kako pragma i periergia eh ?![]()
oxi kale ti na me peiraxi.. ne gt apeythinome kyrios stous ksenous gia afto ..filia polla k xarikaΚαι εγω Αθηνα... δεν σε πειραξε που ειπα οτι κανης καλες γαργαρες??? φιλουρες βρε.... καλα να περνας... Δεν καταλαβα οτι εισαι Ελληνιδα τα γραφης ολα ξενα στο σιτε σου...
φανταροι πηγατε;;να και μια που της αρεση το χιουμορ... Γεια σου βρε Στεφη....
mas pernas gia koroida?φανταροι πηγατε;;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αμα πηγαιναμε ολες εμεις φανταροι.... δεν θαθελε κανεις να παρη απολυτηριο... χαιρετε..φανταροι πηγατε;;
αμα πηγαιναμε ολες εμεις φανταροι.... δεν θαθελε κανεις να παρη απολυτηριο... χαιρετε..
Τι απολυτήριο λες......? Ούτε έξοδο δεν θα κάναμε!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ουτε μπανιο δεν θα προλαβαιναμε να κανουμε με σας... εστω λιγο τοπικα...Τι απολυτήριο λες......? Ούτε έξοδο δεν θα κάναμε!!!![]()
![]()
![]()

Εμεις να παμε εσεις θα ειστε φρονιμα??? ειδικα οταν πηγαινουμε στις ντουζιερες....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 490
- Εμφανίσεις
- 31K