Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οποιο και απο τα 7 κομματια να πηγαινε πρωτη 3δα δεν εμπαινε κανενα...
ακου μαλακιες ρε.η χωρα πνιγεται αλλα εχουμε λεφτα να στειλουμε μαλακες στην ευροβιζιον.δεν εχουμε λεφτα λεει να δωσουμε στον φτωχο κοσμακι την πενιχρη συνταξη της προνειας,αλλα εχουμε να δωσουμε 150000 ευρω στον σπυρο παπαδοπουλο για καθε επεισοδιο της εκπομπης του.δεν εχουμε λεφτα αλλα εχουμε να δινουμε 2 εκ ευρω στον γαμημενο ολυμπιακο και παο για να τον δειχνουμε στην νετ,και να μπαινουμε μεσα σε καθε αγωνα.

παληκαρια και κυριες την προσοχη σας παρακαλω..
μηπως μπορει καποιος να μου πει, πώς μπορω να γινω γιούρο φαν ??
ξερετε, να τρεχω στους διαγωνισμους, να βρισκω εισιτηρια για τα ιβέντς, να πηγαινω να κουναω τον κωλο μου και τετοια..
μπορει να με βαλει καποιος στα κολπα ????![]()
κατσε να το ξανασκεφτω λιγο..Καταρχήν χρειάζεται να δροσίσεις λιγουλάκι.
Όχι πολύ, λιγουλάκι

φιλε αυτο το βιντεο ειναι κοντα 10 λεπτα κι εγω βιαζομαι..Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του Γιώργου και η επιτυχία είναι εγγυημένη.
Εχουμε ποσταρει μερικα για δες, ο Αλκαιος θα παει μαλλον τελικο αλλα απο εκει και περα τιποτα, η πρωτια θα κριθει μαλλον μεταξυ Αρμενιας, Σλοβακιας και ισως Αζερμπαιτζαν με αουτσαιντερ Λετονια, Κροατια, Αλβανια, Ρουμανια.Καλα δεν εχουμε δει και τα τραγουδια των αλλων,μπορει να ειναι χειροτερα απο το δικο μας
1. δεν αλλάζει κάτι...πάλι θα πατώσουμεΠαντως ειναι η πρωτα φορα απο το 1998 που η Ελλαδα συμμετεχει με Ελληνικους στιχους, ολη την δεκαετια του '00 συμμετεχαμε με ξενους στιχους!
Να δεις που καποιοι θα πανε να πεταξουν λεφτα για να τζογαρουν τον Αλκαιο1. δεν αλλάζει κάτι...πάλι θα πατώσουμε
2. στα αρχίδια μας για το πανηγυράκι - πεταμένα λεφτά φορολογούμενων
3. άλλη μια μαλακία ραγούδι που στέλνουμε...για τον πούτσο αρμ τέχνη
ειδη εχουν αρχισει να τον φορτωνουν σαν φαβορι οπως περυσι με Ρουβα και ποιο παλλια με Βισση τουλαχιστον δεν πανε στα κουφα, ειδαν αγορακια να χοροπηδανε και τον εβγαλε φαβορι το γνωστο αδερφατο των ιπποτωνειναι τοπ το βίντεο όμωςφιλε αυτο το βιντεο ειναι κοντα 10 λεπτα κι εγω βιαζομαι..
κανενα λυσάρι εχεις ?
Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του Γιώργου και η επιτυχία είναι εγγυημένη.