Επισκέπτης
Τι λες βρε Γιωργο?
Πλακα κανεις?.
Η στολη είναι για καποιες φασεις άλλες?ξερεις?
Δεν συμπεριλαμβανεται στο μενου?.
Κατσε καλα?
Και φυσικά το ξέρω ότι είναι για άλλες φάσεις Μωρό?! Και ότι δεν περιλαμβάνετε στο μενού?είναι εκτός μενού?!
Τι λες βρε Γιωργο?
Πλακα κανεις?.
Η στολη είναι για καποιες φασεις άλλες?ξερεις?
Δεν συμπεριλαμβανεται στο μενου?.
Κατσε καλα?
Ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα..Κατερινα μηπως ο πακιστανος ζητησε να δαγκωσει και το τραγανο ρωγακι σου.....!!!![]()
Ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα..
Αμα είναι να το παραχεσουμε το ζητημα οι άλλοι
που διαβαζουν δεν φταινε σε τιποτα..
Δεν το πηρα για προσβολη?αλλά όταν είσαιΕκανα λιγο χιουμορ. Σκοπος δεν ηταν να σε προσβαλω οπως λανθασμενα καταλαβες.Ζητω δημοσια συγνωμη! θα ειμαι πιο προσεκτικος αλλες φορες. Καληνυχτα!
Στον γιατρο,στην Ιερα οδο που εξεταζομαστεΚατερίνα έχω κάποιες απορίες, όσο αναφορά εσάς τις δηλωμένες.
1.Ο γιατρός σας απαγορεύει τα γλωσσόφυλα και το ακάποτο στοματικό ή όχι (αν τηρείτε τους κανόνες υγιεινής); Εκτός αν όσες το κάνουν, δεν τον ακούν ή είναι αδήλωτες και δεν έχουν επισκεφτεί γιατρό.
2. Αν κάποια κοπέλα βγει θετική σε εξέταση για HIV τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να παίρνει άδεια ασκήσεως και να αναγράφεται σε αυτήν ότι είναι <οροθετικός>; Και να συνεχίζει να ασκεί κανονικά το επάγγελμα;
Ουπς συγγνώμη δε θα ξαναπώ τη γνώμη μου....
Σε τρώει πολύ να μάθεις;
Θα χαρακτηρίσω κάπως ακραίους τους χαρακτηρισμούς σου. Όλοι οι Έλληνες μοσχοβολάνε δηλαδη; Αν μπει στο μαγαζί σου Έλληνας που σκυλοβρωμάει θα τον διώξεις; Αν όχι το επιχείρημα της καθαριότητας καταρρίπτεται από μόνο του. Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες, πουθενά δε μου έχει συμβεί να με διώξουν από κάποιο μαγαζί επειδή είμαι "μελαχρινός" ή "ξένος" κι αν το έκαναν θα προσβαλλόμουν εξίσου. Που να δούλευα κιόλας στη χώρα τους και να με φορολογούσαν. Και επαναλαμβάνω πριν πάρει άλλες διαστάσεις η συζήτηση, δεν καταλαβαίνω γιατί εξισώνουμε τους ξένους με τη βρωμιά και τη "χολέρα" και όχι με άτομα; Είναι χαρακτηριστικό κάποιου έθνους; Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο για ένα νόμιμο μαγαζί να αρνείται αλλοδαπούς πελάτες. Παρακολουθώ τα θρεντ σου με τρομερή λεπτομέρεια και είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου. Και στα λέω αυτά επειδή φαίνεσαι προσγειωμένη και κυρίως καλό παιδί.
Τώρα προφανώς κοροιδευόμαστε. Οι πακιστανοί δηλαδή κουβαλάνε τις αρρώστειες; Οι πακιστανοί έφεραν το έιτζ από τα υψίπεδα του Πεσεβάρ; Να πηγαίνει με ʼγγλους που δεν έχουν τίποτα αλλά όχι με Πακιστασνούς γιατί κουβαλάνε χολέρα. όχι καλέ μου Τόντοκ στην εκτίμισή μου δε θα ανέβει κανείς που χαρακτηρίζει φτωχοπεινάλες και χολεριασμένους τους ξένους εξ ανατολών. Μίλησαν οι άρειοι...