Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πριν 3 μηνες πηγα και μου εδωσε τηλ η εβελινα,ρωσσικος πυραυλος, την επερνα τηλ μετα για να βγουμε αλλα δεν το σηκωνε
μάλλον σε πήρε πρέφα...
Επισκεψη την περασμενη Τεταρτη και ενα μονο εχω να πω ΜΑΛΕΝΑ και τιποτε αλλο η κοπελα ειναι αστερι σε ολα της εμφανιση, σοου στην πιστα και πανω απο ολα ΧΟΡΟΣ ο καλυτερος χορος που εχω κανει ποτε συμετεχει ενεργα σε ολα και οι χοροι της ειναι διπλασιοι σε χρονο απο αυτα που κανουν οι αλλες. ΕΥΓΕ ΜΑΛΕΝΑ.
Εχω και καιρό να πάω....
Η Μαλένα πάντως υπάρχει σωστά? Δεν είναι μία ξανθιά ντίβα έπιπλο για καναπεδοαγαποσαμπανούληδες ή τάχω μπερδέψει τελείως? Εχω και καιρό να πάω....
Αρα θυμάμαι λάθος και Μαλένα ΔΕΝ υπάρχει.M__I__LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....όχι M__A__LENAAAAAAAAAAA......
και όντως..είναι μονο για Μακλεινάκους....δλδ αγαπούληδες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αρα θυμάμαι λάθος και Μαλένα ΔΕΝ υπάρχει.
Η κατηγορία που ανέφερα είναι αυτών που δεν μπορούν να πάνε πέρα από τον καναπέ. Οχι αυτών που χρησιμοποιούν τον καναπέ για τα προκαταρκτικά ;).
δεν χανεις και τιποτα

Δεν ξερω αν ειναι Μιλενα η Μαλενα (αυτα τα ονοματα ετσι και αλλιως ειναι ψευτικα) αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι Ρωσιδα, γκομεναρα και δεν κοροιδευει ουτε στους καναπεδες αλλα ουτε και στη πιστα. Μεγαλη μεταγραφη για το μαγαζι.M__I__LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....όχι M__A__LENAAAAAAAAAAA......
και όντως..είναι μονο για Μακλεινάκους....δλδ αγαπούληδες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μεγαλη μεταγραφη για το μαγαζι.
Με παρενθεσεις? παντως εγω τωρα την ανακαλυψα3 χρονια ειναι στο μαγαζι.![]()
![]()
νιαααααααααααρρρρρρρρρρρ !!!!
Με παρενθεσεις? παντως εγω τωρα την ανακαλυψα
απο τοτε που εφυγε απο το κουκλες-πρωην σαρκα, μονιμα εκει ειναι.![]()
![]()