λοιπον εμενα αυτη η κοπελα μου εχει κατσει στραβα.
το καλοκαιρι που ειχα διαβασει τις καλες κριτικες για αυτην πηγα και εγω για να δω τα καλουδια της.
πραγματικα την πρωτη φορα περασα πολυ καλα και ειχε και πολη καλη συμπεριφορα.
κωλαρακι ομως δεν μου εδωσε. προσπαθησα να μπω αλλα μου το κραταγε κλειστο.
ε, ενταξει ειπα. πρωτη φορα παω μην τα περιμενω και ολα.
αλλα της ειπα την αλλη φορα και μου ειπε οκ.
παω λοιπον μετα απο 4 μερες και ενω εχουμε περασει μεσα και αρχιζει την πιπα σταματαγε ξαφνικα, μου ελεγε κατι, συνεχιζε...μετα απο 10'' με ρωταγε "σου αρεσει να σου γλυφω τις μπαλλες" και τις εγλυφε. μετα σταματαγε και μου ελεγε να το κανω ετσι αυτο η να το αλλιως....και αναλογα μου εδειχνε.
λες και ημουν μοντελο και εκανε πρακτικη επανω μου
δεν με πειραζε αυτο εκτος απο το οτι οταν ασχολιωταν με τα @@ τα ρουφαγε και ψιλο πονουσα αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.
εκει που ξενερωσα ειναι οτι στο 5' και χωρις να εχει συκωθει το εργαλειο μου λεει "δεν μπορω να περιμενω αλλο πρεπει να φυγω" και συκωνετε ανετη και ντυνετε.
εκει που προσπαθω να περασω το σοκ τις λεω οτι ακομα δεν προλαβες να αρχισεις και φευγεις ?
μα μου λεει "οτι ειμαι 10 λεπτα" εκει τα ψιλοπειρα και τις την ειπα μιας και δεν ειχα περασει ουτε τα 5' οποτε εκει που το κουβεντιαζαμε της ειπα να φυγει και οτι δεν ειναι καθολου ενταξει.
μετα απο 1 ξαναμπεικε στο δωματιο και μου ειπε οτι ρωτησε την τσα2 και οτι της ειπε οτι ηταν μεσα 7-8 λεπτα.
οπως ημουν παρμενος της λεω δεν με νοιαζει το μονο που ξερω ειναι οτι δεν εισαι ενταξει.
και συκωθηκα και εφυγα.
ειδα οτι την προβληματισα με αυτο που της ειπα. δεν ξερω τι ακριβος παιχτικε.
μπερδευτικε με την αισθηση του χρονου ? εκανε την ξεπατα της ? δεν ξερω.
αλλα απο τοτε εκτος του οτι δεν εκανα καν κριτικη μιας ηθελα να το ξεχασω πολυ γρηγορα εαν καθομουν να γραψω ακομα θα εβριζα.
απο εκει και περα τι να πω. διαβαζω τις καλες κριτικες και οτι δινει και κ... και νομιζω οτι μιλανε για αλλο ατομο....