Aπ' ό,τι κατάλαβα (από τα πρώτα 2-3 ποστ) το θρεντ αναφέρεται αν προτιμούν οι γυναίκες τους γυμνασμένοους ή μη.
Έχω απαντήσει και στο θρεντ του γυμναστηρίου ότι προτιμάνε τους μη γιατί δεν έχουν κι άλλη επιλογή.
Aπ' ότι κατάλαβα (από τα πρώτα 2-3 ποστ) το θρεντ αναφέρεται αν προτιμούν οι γυναίκες τους γυμνασμένοους ή μη.
Έχω απαντήσει και στο θρεντ του γυμναστηρίου ότι προτιμάνε τους μη γιατί δεν έχουν κι άλλη επιλογή.
Μπαααα με τετοιο κρυο...κρυφτηκανε!!!!
Αλλα εχω μεγαλη....καρδια , μεγαλο πορτοφολι Mercede και σπιτι με πισινα....
οπωs βλεπειs......αφου δεν βγαινουν οι κοιλιακοι....βγαινουν αλλα
θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη που ποσταρε σεντονι/λιστα σουπερ μαρκετ για τις απαιτησεις της γυναικας.
στην πιο απλη μορφη και παντα αποδεκτη ειναι "ΝΑ ΧΕΙ ΛΕΦΤΑ" και ας πανε να γαμηθουν οι γκομενες που λενε οτι ψαχνουν μυαλο. Ή ειναι κατω απο 20 ετων ή ειναι απλα αβγαλτες
Αυτο δεν ειναι και τοσο ψεμμα! Ολες οι γκομενες θελουν να τις ερεθισεις εγκεφαλικα πριν τον χωσεις. Αμα τον χωσεις ομως, χυσε μεσα! Δεν την προλαβαινεις την πουτανα
θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη που ποσταρε σεντονι/λιστα σουπερ μαρκετ για τις απαιτησεις της γυναικας.
στην πιο απλη μορφη και παντα αποδεκτη ειναι "ΝΑ ΧΕΙ ΛΕΦΤΑ" και ας πανε να γαμηθουν οι γκομενες που λενε οτι ψαχνουν μυαλο. Ή ειναι κατω απο 20 ετων ή ειναι απλα αβγαλτες