Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ελα μου ντε!!
Σαν μις μπου κατι δεν θα επρεπε να κερδισει?
Ενα ταξιδι στις Μαλδιβες π.χ για 7 μερες,ενα πολυ μιξερ 3 ταχυτητων,ενα σεσουαρ..οχι για δολοφονους.. κατι τις ρε γμτ!!Ειπαμε εχουμε κριση αλλα οχι κι ετσι
Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Δεν βλεπω πουθενα το ονομα της γνωστης Αλινας,στην ψηφοφορια,εφοσον εργαστηκε σε καποια μαγαζια, μεχρι προσφατως που την χασαμε????????.Μεγα παραλειψη απο τον συντακτη των ονοματων του διαγωνισμου.
Δεν θέλω τίποτα... Το μόνο που θέλω είναι να παραδεχτεί ο Σκοτεινός ότι η Σαρλίζ έφαγε την σκόνη μου...Εγώ πάντως ένα 50ρικο το βάζω, να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό και να απονεμηθεί στο κορίτσι, κι ας το κάνει η ίδια ότι θέλει!

Παίχτουρα συγνώμη αλλά είναι για γυναίκες μέλη του site. Όπως βλέπεις δεν είναι μόνο ιερόδουλες στην ψηφοφορία...Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Μεταξύ μας χέστηκε η Αλίνα και τα άλλα γνωστά ονόματα αν λείπουν από το διαγωνισμό.Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
,κι αν δεν,...
πρέπει τιμής ένεκεν, για πολλούς λόγους, να πω απο κοντά ένα γειά και στην υγειά σου,...Παολάρα !
Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.Μεταξύ μας χέστηκε η Αλίνα και τα άλλα γνωστά ονόματα αν λείπουν από το διαγωνισμό.
Έχει εδώ....Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.
Σου αρεσει να κανεις τον μαλακα ε?Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να φεύγουμε οι πιο παλιές για να έχει χώρο και για τα καινούρια κοριτσάκια.

Θα μας ενημερώσει ο σερ Piatsas για το που θα πηγαίνετε εεεεεεεεεεεεεεεεε?τα καινούργια κοριτσάκια, θέλουν πολλά χιλιόμετρα ακόμη για να καλύψουν (?) το κενό,...ασ το γιατί μου τη δίνει να το σκέφτομαι,...![]()

Καλυτερα να κανεις τον μαλακα, παρα τον Καραγκιοζακο.Σου αρεσει να κανεις τον μαλακα ε?
Γουστα ειναι αυταΚαλυτερα να κανεις τον μαλακα, παρα τον Καραγκιοζακο.
Τον εχω υποψη μου,απλα ειναι λαθος, τουλαχιστον οι διατυπωσεις στους τιτλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.