Νέα

Κολοκυνθούς 38Β !! ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο! μακρυα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
η τσατσα δηλωνει οτι το μενου περιλαμβανει=
πιπα τελειωτικη-γκωλον-μονιον-κλπ με 20 ευρω!!

μεσα ομως αλλαζει το προγραμμα!!

η ποθτανα με ονομα ιωαννα μελαχρινο βαμμενο μαλλι μαλλον !!νομιζω ηταν ξανθια καποτε!!
πιανει το πεος και το ταλαντευει αρκετη ωρα με σκοπο μαλλον την εκσπερματωσην!!χμμμμ :think:
βεβαια τα γυμνασμενα πεη δεν υποκειπτουν ευκολα στη χειρομαλαξη!! :rockon: :rockon:

μετα αφου εξερευνησει σχολαστικα την κεφαλην του πεους με τα δακτυλα του αριστερου χεριου
(αληθεια τα εχει απολυμανει πριν)?? :think: :think: :S μαλλον οχι!!

αρχιζει το βαρετον τσιμοθκιον !!(βαλτε καποτα οπωσδηποτε δεν το συζηταμε καν) :s&m_1: :s&m_1:

-ελα αντε να γαμισομεν τωρα διοτι μου τον επρηξες!!
-gmxxx den katalaveni!
-ρε γα... παλι σε μενα ετυχε!! :S (πρεπει να παω για ταχυρρυθμα βουλγαρο-ρουμανικα μαλλον-λογω γκωνλου) :think:
-ναι εσυ ερθει ετσι εγω βαλει αυτο μεσα!! :zfuck:
-oxki niet niet egko toillete toilette thelei paei problema!!(μεταφραση=οχι οχι υπαρχει προβλημα δεν μπορει να γινει εισχωρησει εις τον γκωνλον διοτι μου ρθε χεσιμον και πρεπει να επισκευτω την τουαλετα)
-ela esi xisei pipa
-πως??? :S :tickedoff:  τελος παντων αιντε ελα να παρεις το καιμακι!!
-gloooupr glorrrp :pipa2: αδειασε το βυτιον!!

μετα φτυσιμον νιπτηρα.χωρις ξεπλυμα στοματικης κοιλοτητος!! :S :S :think: :jerking: :birdman:

:jerking: :jerking: :jerking: :huh:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.327
Πόντοι
7.195
Προσπαθεί να αποφυγει ό,τι μπορεσει γκωλον-τύπε γιασου!! :zfuck: :zfuck:

Εμένα παλι δεν μου εδινε μουνι  :birdman: :birdman: :S

Γκωλάνκι μου εδωσε με ολιγη τρουφα στην κορυφη κατα την εξοδο  :zfuck: :zfuck: .

Ασε που φευγοντας ξεχασε να κλεισει καλα και την πορτα απο την φουρια της και η πορτα ανοιξε με αποτελεσμα να με θωπευσει αγνωστος συναγωνιστης  :hammer: :hammer: :uzi: :hmm:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Προσπαθεί να αποφυγει ό,τι μπορεσει γκωλον-τύπε γιασου!! :zfuck: :zfuck:

Εμένα παλι δεν μου εδινε μουνι  :birdman: :birdman: :S

Γκωλάνκι μου εδωσε με ολιγη τρουφα στην κορυφη κατα την εξοδο  :zfuck: :zfuck: .

Ασε που φευγοντας ξεχασε να κλεισει καλα και την πορτα απο την φουρια της και η πορτα ανοιξε με αποτελεσμα να με θωπευσει αγνωστος συναγωνιστης  :hammer: :hammer: :uzi: :hmm:
ωστε το εχει κανει συστημα δηλαδης??ε?
βρε ουσσσσσστ απο δωθε !!!τέρμα στα σιγουρα απο δω και πέρα!!

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
η τσατσα δηλωνει οτι το μενου περιλαμβανει=
πιπα τελειωτικη-γκωλον-μονιον-κλπ με 20 ευρω!!

μεσα ομως αλλαζει το προγραμμα!!

η ποθτανα με ονομα ιωαννα μελαχρινο βαμμενο μαλλι μαλλον !!νομιζω ηταν ξανθια καποτε!!
πιανει το πεος και το ταλαντευει αρκετη ωρα με σκοπο μαλλον την εκσπερματωσην!!χμμμμ :think:
βεβαια τα γυμνασμενα πεη δεν υποκειπτουν ευκολα στη χειρομαλαξη!! :rockon: :rockon:

μετα αφου εξερευνησει σχολαστικα την κεφαλην του πεους με τα δακτυλα του αριστερου χεριου
(αληθεια τα εχει απολυμανει πριν)?? :think: :think: :S μαλλον οχι!!

αρχιζει το βαρετον τσιμοθκιον !!(βαλτε καποτα οπωσδηποτε δεν το συζηταμε καν) :s&m_1: :s&m_1:

-ελα αντε να γαμισομεν τωρα διοτι μου τον επρηξες!!
-gmxxx den katalaveni!
-ρε γα... παλι σε μενα ετυχε!! :S (πρεπει να παω για ταχυρρυθμα βουλγαρο-ρουμανικα μαλλον-λογω γκωνλου) :think:
-ναι εσυ ερθει ετσι εγω βαλει αυτο μεσα!! :zfuck:
-oxki niet niet egko toillete toilette thelei paei problema!!(μεταφραση=οχι οχι υπαρχει προβλημα δεν μπορει να γινει εισχωρησει εις τον γκωνλον διοτι μου ρθε χεσιμον και πρεπει να επισκευτω την τουαλετα)
-ela esi xisei pipa
-πως??? :S :tickedoff:  τελος παντων αιντε ελα να παρεις το καιμακι!!
-gloooupr glorrrp :pipa2: αδειασε το βυτιον!!

μετα φτυσιμον νιπτηρα.χωρις ξεπλυμα στοματικης κοιλοτητος!! :S :S :think: :jerking: :birdman:

:jerking: :jerking: :jerking: :huh:
γεια σου φιλε giasou εχω γραψει κριτικη πριν 10-15μερες περιπου γιαυτην και οντως ηταν ξανθια και την ελεγαν αννα εσενα σου ειπε ιωαννα τα ιδια και χειροτερα και σε εμενα δες την κριτικη μου και θα καταλαβεις ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
επρεπε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω καλε μου...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.327
Πόντοι
7.195
γεια σου φιλε giasou εχω γραψει κριτικη πριν 10-15μερες περιπου γιαυτην και οντως ηταν ξανθια και την ελεγαν αννα εσενα σου ειπε ιωαννα τα ιδια και χειροτερα και σε εμενα δες την κριτικη μου και θα καταλαβεις ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ
Εμένα όταν την πηρα μου ειπε ότι την λενε Αντρέα(παπανδρέου??) και στον βυζοχύστη την επομενη μερα συστηθηκε ως Ιωάννα!!
Μην κανετε συνειρμο με το Αντρεα παντως,η κοπέλα ειναι γκαραντι γνησια γυναικα,απλώς ειναι ξενερωτη μούφα!

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
επρεπε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω καλε μου...
το σκεφτηκα να τα ζητησω !!
αλλα τελικα ρουφηξε ολο το καιμακι απο τα μπαλακια και η σεξουαλική πραξις ολοκληρώθηκε εν μερη!
λοιπον εχω ανακαλυψει 3 περιπτωσεις που με καλυπτουν πληρως σε ολους τους τομεις
και νομιζω οτι θα σταματησω για ενα διαστημα τα πειραματα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
το σκεφτηκα να τα ζητησω !!
αλλα τελικα ρουφηξε ολο το καιμακι απο τα μπαλακια και η σεξουαλική πραξις ολοκληρώθηκε εν μερη!
λοιπον εχω ανακαλυψει 3 περιπτωσεις που με καλυπτουν πληρως σε ολους τους τομεις
και νομιζω οτι θα σταματησω για ενα διαστημα τα πειραματα!
τυπε πες ονοματα
προγραμματακι
αν εχουν δοντια
και αν βγαζουν μερεντα

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τυπε πες ονοματα
προγραμματακι
αν εχουν δοντια
και αν βγαζουν μερεντα
1,αντζελλα στο υπογειο στη φωκαιας= πληρη εφαρμογη του μπουντζου μου στην πισω θυρα γεματη παθος και συναισθηματικη φορτιση!
2,σονια = το απολυτο ρουφιγμα στο καιμακι σε διαφορες παραλλαγες συνοδευομενο απο ανταλλαγη
ερωτικων εκφρασεων που σε συνεπαιρνουν (γαμα με δυνατα-ετσι ετσι ολα μεσα (ηθελε και τα μπαλλακια μια μερα,αλλα τα αφησα αποξω διοτι δεν ηταν πρεπον)κλπ
3,ελενη στη φυλης (εκει που ειναι τζσαυζσα η δεν θυμαμαι αλλα ειναι ωραιο μονι)
νομιζεισ οτι συνουσιαζεσαι με την σχεση σου σε ολες τισ στασεις πανω-κατω -μπρος -πισω -πλαγια
μεχρι να παθεις λουμπαγκο!!για μενα ειναι η απολυτη παλλακιδα!η τεχνη στον ερωτα!

παω να κτυπησω μια μακαροναδα τωρα με μπολικο τυρι και τα ξαναλεμε!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom