Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πως αλλιώς θα βγάλουνε τα έξοδα που κάνανε για το μαγαζί.Ξεκολώθηκε η Αννούλα![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε φιλε πηγα τη κυριακη των εκλογων να δω τι εστι Κασσανδρας και στο 6 ειδα μια θεα!Ξανθια με βυζαρες συλικονης κουκλα!Επαθα πλακα και κινδυνευω να ερωτευτω πιπινι ποθ δεν τα προτιμω.Σουπερ!Ερχομαι !!!!
.... γιατι δεν εχει νοημα να δουμε φωτογραφιες απο τις ιδιες κοπελες ....
Η συγκεκριμενη φραση παρακαλω να διαγραφει απο τα πρακτικα στην περιπτωση της μικρης σερβας.![]()
![]()
Ασε φιλε πηγα τη κυριακη των εκλογων να δω τι εστι Κασσανδρας και στο 6 ειδα μια θεα!Ξανθια με βυζαρες συλικονης κουκλα!Επαθα πλακα και κινδυνευω να ερωτευτω πιπινι ποθ δεν τα προτιμω.Σουπερ!

Που το βρίσκεις το απίθανο? Η πρώτη είναι ή η τελευταία που το κάνει αυτό?μα πως ειναι δυνατον να δουλευει καθε μερα, και μαλιστα διπλοβαρδιες;;![]()
δηλ εσυ το βλεπεις νορμαλ να ξεπατωνεται 16 ωρες την ημερα;
Οκ δεν μου πεφτει και λογος, αλλα μια απορια την εχω.. Ποτε τρωει/κανει μπανιο/κοιμαται/ξεκουραζεται?!
Νορμάλ δεν το βλέπω αλλά έννοια σου και βρίσκει το χρόνο... ;) ... και αργότερα να δεις χρόνο που θα τον έχει να κάνει όσα μπάνια θέλει μόλις μαζέψει μαρουλάκι... ;) ;) ;)δηλ εσυ το βλεπεις νορμαλ να ξεπατωνεται 16 ωρες την ημερα;
Οκ δεν μου πεφτει και λογος, αλλα μια απορια την εχω.. Ποτε τρωει/κανει μπανιο/κοιμαται/ξεκουραζεται?!
μα πως ειναι δυνατον να δουλευει καθε μερα, και μαλιστα διπλοβαρδιες;;![]()