You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόμμα Καρυστιανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.846
- Πόντοι
- 10.656
ωχπρώτα κάνε διάλειμμα στο μπάφο για να καταλάβεις όσα διαβάσεις
ξαναμπαινω το πρωι αν ειναι, λαθος νημα
Karditsastakra on Instagram: "Το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας είναι πολύ μικρό πλέον για να αποδώσει δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραξε το καθεστώς Μητσοτάκη Σε άλλες εποχές η τιμωρία του θα ήταν στο Γουδί στα δέκα μέτρα"
1,623 likes, 88 comments - karditsastakra on July 24, 2026: "Το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας είναι πολύ μικρό πλέον για να αποδώσει δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραξε το καθεστώς Μητσοτάκη Σε άλλες εποχές η τιμωρία του θα ήταν στο Γουδί στα δέκα μέτρα".
www.instagram.com
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
είσαι τελείως χαζός όπως όλοι του είδους σου...το ξέρεις εσύ ποιο είναι το είδος σου δε χρειάζεται εξήγησητον κακό σου το καιρό ηλίθιε ιδεοληπτικέ της αλβανικής αναρχοκατάληψης
Βάλε google να δείς τι γίνεται με Μπουκέλε αλλά πρώτα κάνε διάλειμμα στο μπάφο για να καταλάβεις όσα διαβάσεις![]()
οι πρακτικές που εφαρμόζει αυτός περνάνε μόνο σε κάτι ημι-τριτοκοσμικές χώρες που κουμάντο κάνουν οι συμμορίες όχι στην Ευρώπη ξύπνα επιτέλους
Αν ήταν να τα ισοπεδώσουμε όλα ξέραμε...δεν χρειαζόμαστε το είδος σου για να μας υποδείξει πως γίνεται....απλά είναι που δεν λειτουργεί έτσι ο πολιτισμένος κόσμος
Αλλά να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι...αν μια μέρα οι πολιτισμένοι δυτικοί αποφάσιζαν να παρακάμψουν τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα σου
το είδους σου θα ήταν από τους πρώτους που θα έβλεπε τα μπουντρούμια
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 21
ημι-τριτοκοσμικη χωρα που κανει κουμαντο συμμορια , μηπως αρχιζει απο εψιλον και εχει 6 γραμματα?είσαι τελείως χαζός όπως όλοι του είδους σου...το ξέρεις εσύ ποιο είναι το είδος σου δε χρειάζεται εξήγηση
οι πρακτικές που εφαρμόζει αυτός περνάνε μόνο σε κάτι ημι-τριτοκοσμικές χώρες που κουμάντο κάνουν οι συμμορίες όχι στην Ευρώπη ξύπνα επιτέλους
Αν ήταν να τα ισοπεδώσουμε όλα ξέραμε...δεν χρειαζόμαστε το είδος σου για να μας υποδείξει πως γίνεται....απλά είναι που δεν λειτουργεί έτσι ο πολιτισμένος κόσμος
Αλλά να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι...αν μια μέρα οι πολιτισμένοι δυτικοί αποφάσιζαν να παρακάμψουν τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα σου
το είδους σου θα ήταν από τους πρώτους που θα έβλεπε τα μπουντρούμια![]()
βλάκα αναρχικέ (στην πατρίδα σου βέβαια είσαι π-ουτσεκάς)είσαι τελείως χαζός όπως όλοι του είδους σου...το ξέρεις εσύ ποιο είναι το είδος σου δε χρειάζεται εξήγηση
το είδους σου θα ήταν από τους πρώτους που θα έβλεπε τα μπουντρούμια![]()
δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι λάθροι στην πατρίδα μου
πόσο μάλλον όταν δολοφονούν ανυπεράσπιστους συμπολίτες μου
Έμπα στο λαγούμι σου, μην βγάζεις άχνα για τα παλικάρια των ΜΑΤ
και φρόνιμα με τα γκαζάκια
Έχεις και αποψούλα ηλίθιε αλβανέ για τριτοκοσμικές χώρες , κρετίνε λεβιέ
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
Ε ναιημι-τριτοκοσμικη χωρα που κανει κουμαντο συμμορια , μηπως αρχιζει απο εψιλον και εχει 6 γραμματα?
Φαντάσου τώρα τηρούν και τα προσχήματα
Τι θα γινόταν αν μπορούσαν απλά να σε πετάξουν σε ένα γκουλαγκ όπως στη συρια που τους ξέθαβαν από 10 μέτρα κάτω από τη γη.
θα τον στείλω για φαιντανύλη τον λαθραγαπούλη π-ουτσεκά ,ωχ
ξαναμπαινω το πρωι αν ειναι, λαθος νημα![]()
τόσα χρόνια στη ΜΚΟ και μένει στο νοίκι το βλήμα
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
Δεν έχεις χώρα είσαι ανεπιθύμητος το είδος σόι το πετάξαμε έξω με τις κλωτσιέςβλάκα αναρχικέ (στην πατρίδα σου βέβαια είσαι π-ουτσεκάς)
![]()
να μη κλέβεις σαν αλβανός, να μην βιάζεις ,να μην πουλάς ναρκωτικά,Ε ναι
Φαντάσου τώρα τηρούν και τα προσχήματα
Τι θα γινόταν αν μπορούσαν απλά να σε πετάξουν σε ένα γκουλαγκ όπως στη συρια που τους ξέθαβαν από 10 μέτρα κάτω από τη γη.
να μην πετάς μολότοφ ώστε να μην σε ενοχλεί η Αστυνομία όταν κάνει τη δουλειά της
που είναι η προάσπιση των φιλήσυχων πολιτών
αλβανέ μη τυχόν σε ακούσουμε το πρωί στις ειδήσεις πως σου έσκασαν τα γκαζάκια στη μάπαΔεν έχεις χώρα είσαι ανεπιθύμητος το είδος σόι το πετάξαμε έξω με τις κλωτσιές![]()
Όχι τίποτε άλλο ,μη καούν μαζί με το τομάρι σου και τίποτα αθώοι περίοικοι
iefimerida on Instagram: "Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα μίλησε η πρόεδρος του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού, αναφερόμενη στην απώλεια της κόρης της και στον τρόπο με τον οποίο η τραγωδία αυτή άλλαξε οριστικά τη ζωή της. Κατά
1,963 likes, 322 comments - iefimerida.gr on July 24, 2026: "Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα μίλησε η πρόεδρος του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού, αναφερόμενη στην απώλεια της κόρης της και στον τρόπο με τον οποίο η τραγωδία αυτή άλλαξε οριστικά τη ζωή της. Κατά τη...
www.instagram.com
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
Οι φιλήσυχοι πολίτες ποιοι είναι;να μη κλέβεις σαν αλβανός, να μην βιάζεις ,να μην πουλάς ναρκωτικά,
να μην πετάς μολότοφ ώστε να μην σε ενοχλεί η Αστυνομία όταν κάνει τη δουλειά της
που είναι η προάσπιση των φιλήσυχων πολιτών
Οι ασβερκοι καράφλες με τα τατουάζ των SS που βγάζουν φωτό στο αουσβιτς;
Ή οι μπράβοι με τις 30 δικογραφίες που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και το πρωί περνάνε γριές από το δρόμο στο ΑΤΜ;
Δεν ασχολούμαι εγώ με γκαζάκια αυτά δεν ήταν ασχολία του αρχηγού σου; Το έχει παραδεχτεί νομίζω κιόλας

Πολιτοφυλακή από Αλβανούς δεύτερης γενιάςΟι φιλήσυχοι πολίτες ποιοι είναι;
Οι ασβερκοι καράφλες με τα τατουάζ των SS που βγάζουν φωτό στο αουσβιτς;
Ή οι μπράβοι με τις 30 δικογραφίες που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και το πρωί περνάνε γριές από το δρόμο στο ΑΤΜ;
Δεν ασχολούμαι εγώ με γκαζάκια αυτά δεν ήταν ασχολία του αρχηγού σου; Το έχει παραδεχτεί νομίζω κιόλας![]()
οι φιλήσυχοι Έλληνες δηλαδή όλοι οι Έλληνες , αλβανάκο,
είναι όσοι επικροτούν τους λεβέντες των ΜΑΤ
και της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ που σας κάνουν μπαούλο
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
Αν θυμάμαι καλάοι φιλήσυχοι Έλληνες δηλαδή όλοι οι Έλληνες , αλβανάκο,
είναι όσοι επικροτούν τους λεβέντες των ΜΑΤ
και της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ που σας κάνουν μπαούλο![]()
Εσάς κάνουν μπαούλο και μετά σας περνάνε βραχιολάκια και μετά κλαίγεστε δεν ήμουνα εκεί
Νομίζω όμως ότι οι πολίτες σας κατουράνε και τακτικά όχι μόνο κάθε 4 χρόνια που δεν βλέπετε ούτε την ψήφο σας αλλά και όταν πήγατε διακοπές διαρκείας δεν είδα να κλαίει και κανένας.
Δεν έχω δει και κανέναν πολίτη να ζητάει τους άσβεστους να γυρίσουν πίσω

Επειδή μερικοί χρειάζονται να τους τα εξηγεί κανείς με το νι και το σι, ο Αχμέτ Βάκας είναι ο κακοποιητής και παρολίγο δολοφόνος της Μυρτούς.βλάκα αναρχικέ (στην πατρίδα σου βέβαια είσαι π-ουτσεκάς)
![]()
Αυτόν στήριζαν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων.
σε έκανα κουδούνι ξερόλα π-ουτσεκάκοΑν θυμάμαι καλά
Εσάς κάνουν μπαούλο και μετά σας περνάνε βραχιολάκια και μετά κλαίγεστε δεν ήμουνα εκεί
Νομίζω όμως ότι οι πολίτες σας κατουράνε και τακτικά όχι μόνο κάθε 4 χρόνια που δεν βλέπετε ούτε την ψήφο σας αλλά και όταν πήγατε διακοπές διαρκείας δεν είδα να κλαίει και κανένας.
Δεν έχω δει και κανέναν πολίτη να ζητάει τους άσβεστους να γυρίσουν πίσω![]()

Ήσουν και στις πολιτοφυλακές δεύτερης γενιάς βλάκα τεφάλ ?

και μετά έμπλεξες με τους αναρχομπαφιάρηδες του Ζήκου ?
και μετά όλα αυτά τα μπαναστατικά ,μένεις στο νοίκι ..
το χαζό αλβανό για τα νερά με το λίγο μεροκαματάκι από τη ΜΚΟ
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.648
- Πόντοι
- 6.256
Δεν χρειάζομαι εξήγησηΕπειδή μερικοί χρειάζονται να τους τα εξηγεί κανείς με το νι και το σι, ο Αχμέτ Βάκας είναι ο κακοποιητής και παρολίγο δολοφόνος της Μυρτούς.
Αυτόν στήριζαν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων.
Απλά δεν με ενδιαφέρει δεν ήμουν ποτέ αλληλέγγυος κανενός.
Ούτε σχολιάζω γιατί είναι ντροπή πλέον έχει αναφερθεί αυτή η κοπέλα 100Κ φορές για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με συμπόνια.