Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 236 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    433

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
τον κακό σου το καιρό ηλίθιε ιδεοληπτικέ της αλβανικής αναρχοκατάληψης
Βάλε google να δείς τι γίνεται με Μπουκέλε αλλά πρώτα κάνε διάλειμμα στο μπάφο για να καταλάβεις όσα διαβάσεις :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
μπλέξαμε με τον αλβανολεβιέ , ο ντάιμα της κατάληψης από το λιβανωτό Μπεράτι :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.746
Πόντοι
3.246

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
τον κακό σου το καιρό ηλίθιε ιδεοληπτικέ της αλβανικής αναρχοκατάληψης
Βάλε google να δείς τι γίνεται με Μπουκέλε αλλά πρώτα κάνε διάλειμμα στο μπάφο για να καταλάβεις όσα διαβάσεις :confused:
είσαι τελείως χαζός όπως όλοι του είδους σου...το ξέρεις εσύ ποιο είναι το είδος σου δε χρειάζεται εξήγηση

οι πρακτικές που εφαρμόζει αυτός περνάνε μόνο σε κάτι ημι-τριτοκοσμικές χώρες που κουμάντο κάνουν οι συμμορίες όχι στην Ευρώπη ξύπνα επιτέλους

Αν ήταν να τα ισοπεδώσουμε όλα ξέραμε...δεν χρειαζόμαστε το είδος σου για να μας υποδείξει πως γίνεται....απλά είναι που δεν λειτουργεί έτσι ο πολιτισμένος κόσμος

Αλλά να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι...αν μια μέρα οι πολιτισμένοι δυτικοί αποφάσιζαν να παρακάμψουν τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα σου

το είδους σου θα ήταν από τους πρώτους που θα έβλεπε τα μπουντρούμια :confused:

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
416
Πόντοι
21
είσαι τελείως χαζός όπως όλοι του είδους σου...το ξέρεις εσύ ποιο είναι το είδος σου δε χρειάζεται εξήγηση

οι πρακτικές που εφαρμόζει αυτός περνάνε μόνο σε κάτι ημι-τριτοκοσμικές χώρες που κουμάντο κάνουν οι συμμορίες όχι στην Ευρώπη ξύπνα επιτέλους

Αν ήταν να τα ισοπεδώσουμε όλα ξέραμε...δεν χρειαζόμαστε το είδος σου για να μας υποδείξει πως γίνεται....απλά είναι που δεν λειτουργεί έτσι ο πολιτισμένος κόσμος

Αλλά να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι...αν μια μέρα οι πολιτισμένοι δυτικοί αποφάσιζαν να παρακάμψουν τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα σου

ημι-τριτοκοσμικη χωρα που κανει κουμαντο συμμορια , μηπως αρχιζει απο εψιλον και εχει 6 γραμματα?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931

βλάκα αναρχικέ (στην πατρίδα σου βέβαια είσαι π-ουτσεκάς)
δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι λάθροι στην πατρίδα μου
πόσο μάλλον όταν δολοφονούν ανυπεράσπιστους συμπολίτες μου
Έμπα στο λαγούμι σου, μην βγάζεις άχνα για τα παλικάρια των ΜΑΤ
και φρόνιμα με τα γκαζάκια :wink:
Έχεις και αποψούλα ηλίθιε αλβανέ για τριτοκοσμικές χώρες , κρετίνε λεβιέ :confused:

GYk7l3DWsAACDuo.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
ημι-τριτοκοσμικη χωρα που κανει κουμαντο συμμορια , μηπως αρχιζει απο εψιλον και εχει 6 γραμματα?
Ε ναι

Φαντάσου τώρα τηρούν και τα προσχήματα

Τι θα γινόταν αν μπορούσαν απλά να σε πετάξουν σε ένα γκουλαγκ όπως στη συρια που τους ξέθαβαν από 10 μέτρα κάτω από τη γη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
Έχεις και αποψούλα ηλίθιε αλβανέ για τριτοκοσμικές χώρες , κρετίνε λεβιέ :confused:

GYk7l3DWsAACDuo.jpg
Δεν έχεις χώρα είσαι ανεπιθύμητος το είδος σόι το πετάξαμε έξω με τις κλωτσιές :cry:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
Ε ναι

Φαντάσου τώρα τηρούν και τα προσχήματα

Τι θα γινόταν αν μπορούσαν απλά να σε πετάξουν σε ένα γκουλαγκ όπως στη συρια που τους ξέθαβαν από 10 μέτρα κάτω από τη γη.
να μη κλέβεις σαν αλβανός, να μην βιάζεις ,να μην πουλάς ναρκωτικά,
να μην πετάς μολότοφ ώστε να μην σε ενοχλεί η Αστυνομία όταν κάνει τη δουλειά της
που είναι η προάσπιση των φιλήσυχων πολιτών

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
Δεν έχεις χώρα είσαι ανεπιθύμητος το είδος σόι το πετάξαμε έξω με τις κλωτσιές :cry:
αλβανέ μη τυχόν σε ακούσουμε το πρωί στις ειδήσεις πως σου έσκασαν τα γκαζάκια στη μάπα
Όχι τίποτε άλλο ,μη καούν μαζί με το τομάρι σου και τίποτα αθώοι περίοικοι :drooling-face:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.746
Πόντοι
3.246

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
να μη κλέβεις σαν αλβανός, να μην βιάζεις ,να μην πουλάς ναρκωτικά,
να μην πετάς μολότοφ ώστε να μην σε ενοχλεί η Αστυνομία όταν κάνει τη δουλειά της
που είναι η προάσπιση των φιλήσυχων πολιτών
Οι φιλήσυχοι πολίτες ποιοι είναι;

Οι ασβερκοι καράφλες με τα τατουάζ των SS που βγάζουν φωτό στο αουσβιτς;

Ή οι μπράβοι με τις 30 δικογραφίες που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και το πρωί περνάνε γριές από το δρόμο στο ΑΤΜ;

Δεν ασχολούμαι εγώ με γκαζάκια αυτά δεν ήταν ασχολία του αρχηγού σου; Το έχει παραδεχτεί νομίζω κιόλας :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
Οι φιλήσυχοι πολίτες ποιοι είναι;

Οι ασβερκοι καράφλες με τα τατουάζ των SS που βγάζουν φωτό στο αουσβιτς;

Ή οι μπράβοι με τις 30 δικογραφίες που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και το πρωί περνάνε γριές από το δρόμο στο ΑΤΜ;

Δεν ασχολούμαι εγώ με γκαζάκια αυτά δεν ήταν ασχολία του αρχηγού σου; Το έχει παραδεχτεί νομίζω κιόλας :coffee:
Πολιτοφυλακή από Αλβανούς δεύτερης γενιάς

οι φιλήσυχοι Έλληνες δηλαδή όλοι οι Έλληνες , αλβανάκο,
είναι όσοι επικροτούν τους λεβέντες των ΜΑΤ
και της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ που σας κάνουν μπαούλο :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
οι φιλήσυχοι Έλληνες δηλαδή όλοι οι Έλληνες , αλβανάκο,
είναι όσοι επικροτούν τους λεβέντες των ΜΑΤ
και της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ που σας κάνουν μπαούλο :2funny:
Αν θυμάμαι καλά

Εσάς κάνουν μπαούλο και μετά σας περνάνε βραχιολάκια και μετά κλαίγεστε δεν ήμουνα εκεί :D:

Νομίζω όμως ότι οι πολίτες σας κατουράνε και τακτικά όχι μόνο κάθε 4 χρόνια που δεν βλέπετε ούτε την ψήφο σας αλλά και όταν πήγατε διακοπές διαρκείας δεν είδα να κλαίει και κανένας.

Δεν έχω δει και κανέναν πολίτη να ζητάει τους άσβεστους να γυρίσουν πίσω :tooth:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.746
Πόντοι
3.246

GYk7l3DWsAACDuo.jpg
Επειδή μερικοί χρειάζονται να τους τα εξηγεί κανείς με το νι και το σι, ο Αχμέτ Βάκας είναι ο κακοποιητής και παρολίγο δολοφόνος της Μυρτούς.

Αυτόν στήριζαν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
Αν θυμάμαι καλά

Εσάς κάνουν μπαούλο και μετά σας περνάνε βραχιολάκια και μετά κλαίγεστε δεν ήμουνα εκεί :D:

Νομίζω όμως ότι οι πολίτες σας κατουράνε και τακτικά όχι μόνο κάθε 4 χρόνια που δεν βλέπετε ούτε την ψήφο σας αλλά και όταν πήγατε διακοπές διαρκείας δεν είδα να κλαίει και κανένας.

Δεν έχω δει και κανέναν πολίτη να ζητάει τους άσβεστους να γυρίσουν πίσω :tooth:
σε έκανα κουδούνι ξερόλα π-ουτσεκάκο :tooth:
Ήσουν και στις πολιτοφυλακές δεύτερης γενιάς βλάκα τεφάλ ?:headbaning1:
και μετά έμπλεξες με τους αναρχομπαφιάρηδες του Ζήκου ?

και μετά όλα αυτά τα μπαναστατικά ,μένεις στο νοίκι ..
το χαζό αλβανό για τα νερά με το λίγο μεροκαματάκι από τη ΜΚΟ :undecided-old:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
Επειδή μερικοί χρειάζονται να τους τα εξηγεί κανείς με το νι και το σι, ο Αχμέτ Βάκας είναι ο κακοποιητής και παρολίγο δολοφόνος της Μυρτούς.

Αυτόν στήριζαν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων.
Δεν χρειάζομαι εξήγηση

Απλά δεν με ενδιαφέρει δεν ήμουν ποτέ αλληλέγγυος κανενός.

Ούτε σχολιάζω γιατί είναι ντροπή πλέον έχει αναφερθεί αυτή η κοπέλα 100Κ φορές για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με συμπόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom