Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

George_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
252
Πόντοι
20
Ξέρει κανείς την Ειρήνη από Ρουμανία μελαχρινό μιλφακι;

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
826
Πόντοι
361
Οχι εννοει την εμμα που δουλευει παντα πρωι ...χθες ηταν sex and the city και παλιιτερα golden lips...την πετυχα στη χθεσινη βολτα πιυ εκανα μεσα στο διδτυοτο της και με εντονα βαμενα κοκκινα χειλη..
Γενικα ωραια παρουσια
Α , τη Ρουμανα πες.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Αν τους πάνε στο Καλοχώρι δεν συμφέρει. Θα πηγαίνω σε μαστ
Ξέρει κανείς την Ειρήνη από Ρουμανία μελαχρινό μιλφακι;
Ποια λες ; Νικηφόρου Ουρανού 26; Στο Κόκκινο το σπίτι;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
28
Πόντοι
0
αν απορρίπτεις αύκολα απ το σαιτ ή αν επιλέγεις ακόμη πιο εύκολα απ τις κριτικές και τις φωτο που θα δεις σ αυτό το σαιτ πως θα φας τον παπα που θα πουλησει καθε τσατσά και θα ρεφαρει και η τριτοτεταρτη γκομενα που δεν αξιζει?? αυτο είναι και ο αντικειμενικός σκοπος της μπουρδελότσαρκας να βγεις σαν κυνηγός να στοχεύσεις γρηγορα κι αν βγει μαπα μετατρέπεσαι αυτοματως σε θυμα απο θυτης........... μην καταληξουμε σαν τους ηλεκτρονικους κηπους που ποτιζε και σκαλιζε ο αλλος καρότα απ τον υπολογιστή..........μην καταληξουμε να περπαταμε εικονικα στην οθονη και να σαλοναρουμε απ το σπίτι ακουγοντας το γνωστό "τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασίματα η κοπελα δεν βιαζεται"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δουλευει σημερα αραγε??
Εγώ στην Ντόνα πήγα πάντως επειδή άκουσα καλές κριτικές .Και πέρασα καλά μαζί της. Είναι φιλότιμη κοπέλα.

George_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
252
Πόντοι
20

Xristos h

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει τίποτα καλό για σήμερα να αξίζει? Απόγευμα ή βράδυ

Milk seik

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Μάγκες ξέρει κανείς αν η Έλενα η Ρουμάνα.. έχει πρωινή ή βραδινή βάρδια.. αυτή πού δουλεύει στο Πέτρου εριμιτη.;;

αυτή πού

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
718
Πόντοι
86
Μάγκες ξέρει κανείς αν η Έλενα η Ρουμάνα.. έχει πρωινή ή βραδινή βάρδια.. αυτή πού δουλεύει στο Πέτρου εριμιτη.;;

αυτή πού
Αν εννοεις την ελενα την πρασινοματα την βυζαρου ειναι πρωινη πετρου ερημιτη 5 το γωνιακο

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
691
Πόντοι
81
την καρινα δεν την εχω πετυχει ποτε ρε γαμωτο,λενε οτι ειναι ψηλη και καλη...πρεπει να την παρω κι εγω....

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.979
Πόντοι
1.346
Τεταρτη κατα τις 16.30,νέκρα.
Στην Φριξου στο μπλε εδω και καιρο δεν μου ανοιγαν την πορτα.Σημερα εβγαινε καποιος οποτε μπηκα αμεσως.Ηταν η Βικτωρια η ξανθια,λιγο γεματουλα πλεον.Κανε βολτα μου λεει και πηγε στο δωματιο που αραζει οταν δεν δουλευει.Πλησιασα να την ρωτησω γιατι δεν ερχεται και μου λεει να κανω βολτα.Γυρισε το ματι της,εφυγα τρεχοντας.Ρε την μαλακω,εχω περασει μαζι της και εχω γραψει καλες κριτικες.Αβυσσος η ψυχη

Τελευταία τροποποίηση:

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
0
Πέρασμα με την Λιλιαννα, Πέρασα πολύ καλά, πρώτη φορά μαζί της, τελικά είχαν δίκιο οι συναγωνιστές, κάνει όλα τα γούστα με πολύ άνεση χρόνου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom