- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 67.765
Όχι μαν , κρίμα , θα επαιρνα μαγνητικο μπρελοκ ν μη χανω τα κλειδιά μουΆστους αυτούς να περιμένουν γιατί είναι άπληστοι και πες μου..
Μαγνητάκι κολλάει πάνω στο πιρσινγκ του βυζιού?
Όχι μαν , κρίμα , θα επαιρνα μαγνητικο μπρελοκ ν μη χανω τα κλειδιά μουΆστους αυτούς να περιμένουν γιατί είναι άπληστοι και πες μου..
Μαγνητάκι κολλάει πάνω στο πιρσινγκ του βυζιού?
Καλημέρα σε όλους. Κρέμασε τα κλειδιά σου αλλούΌχι μαν , κρίμα , θα επαιρνα μαγνητικο μπρελοκ ν μη χανω τα κλειδιά μου
καλημερα Νικολ!Καλημερα μπουρδέλα
Καλημέρα μάνα μ !!Καλημερα μπουρδέλα
Στα ραντεβού εσύ με πόσα το βγάζεις; Κάποιες ζητάνε 15€/ένα/ώρα…Όχι μαν , κρίμα , θα επαιρνα μαγνητικο μπρελοκ ν μη χανω τα κλειδιά μου

Δε το βγαζω, οταν διαλεγετε μια κοπελα θ την παιρνετε οπως ειναι αλλιως ν πατε αλλούΣτα ραντεβού εσύ με πόσα το βγάζεις; Κάποιες ζητάνε 15€/ένα/ώρα…![]()
Mωλο τι μετάλλιο πήρες?σε ποιο άθλημα της Ολυμπιάδας. ?Δε το βγαζω, οταν διαλεγετε μια κοπελα θ την παιρνετε οπως ειναι αλλιως ν πατε αλλού
Στο αλμα επι κοντώ .. congrats γ το δικο σου διεθνη μου πορνορεπορτερMωλο τι μετάλλιο πήρες?σε ποιο άθλημα της Ολυμπιάδας. ?![]()
Καλημερα μπουρδέλα
Ειναι η αναγνώριση απο τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας για τη διάδοση του εμπολαΣτο αλμα επι κοντώ .. congrats γ το δικο σου διεθνη μου πορνορεπορτερ
γιατι εχει ησυχια εδω περα?
Ειπα στους φιλους μου ν κανουν οτι πνιγονται αλλα ετρεχαν πισω απο κατι αλλους κωλους ..Ωραίο κωλαρακι, έκανες Κανά κονέ?
Κωλαρες φουλ μαναρα μου,αλλα σα τη δικιά σου κωλαρα δεν υπάρχειΕιπα στους φιλους μου ν κανουν οτι πνιγονται αλλα ετρεχαν πισω απο κατι αλλους κωλους ..
Το αρμυ θα δουλεύει πυρετωδώς μ καμερα ολο το καλοκαίρι , nicole live tvΚωλαρες φουλ μαναρα μου,αλλα σα τη δικιά σου κωλαρα δεν υπάρχει
Το κάτω εννοείς, να υποθέσω; Για λήψεις to the point.Εσένα πρέπει να κάνουν live tv ! Βάλτους από μια κάμερα στο κεφάλι
....κωλομερα