sentinel21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2025
- Like
- 9.817
- Πόντοι
- 1.056
Καργα μανΠίσσα και πούπουλα....
Αν είχες γαμησει ποτέ στην ζωή σου θα καταλαβαινες ότι είναι ελάχιστη κυτταρίτιδα για μια 25-30 χρόνων που έχει χάσει και κιλά. Προσωπικά σε Ελληνίδες μόνο σε ανήλικες δεν βλέπω ίχνος κυτταρίτιδας. Μάλλον τέτοιες προτιμάς Ε;Από τέτοια ηλικία σημάδια κυτταρίτιδας και θέλει να το παίζει και μοιραία... Φαντάσου τί θα γίνει αν βάλει άλλα δέκα χρόνια.
Από τέτοια ηλικία σημάδια κυτταρίτιδας και θέλει να το παίζει και μοιραία... Φαντάσου τί θα γίνει αν βάλει άλλα δέκα χρόνια.
Καλά γαμίσια τότε τύπε, αν ασχολείσαι!Αν είχες γαμησει ποτέ στην ζωή σου θα καταλαβαινες ότι είναι ελάχιστη κυτταρίτιδα για μια 25-30 χρόνων που έχει χάσει και κιλά. Προσωπικά σε Ελληνίδες μόνο σε ανήλικες δεν βλέπω ίχνος κυτταρίτιδας. Μάλλον τέτοιες προτιμάς Ε;
Υπονόησες μεγάλη αλήθεια. Από αυνάνες το ελλαδιστάν, άλλο τίποτα.Μα ρε φίλε εδώ πατάει η μικράν. Στο ότι είναι μια κοπέλα ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ και όλοι ασχολούνται μαζί της. Πχ εδώ έχει φτάσει 47 σελίδες. Παίζει με τους μαλάκες που θέλουν να τη γαμήσουν. Δε τη νοιάζει να είναι όμορφη ή τούμπανο όπως άλλες και άλλες ματαιόδοξες που έχουν γαμηθεί από τα 18 τους στα μπότοξ και τις πλαστικές.
Κάνει μια σχετική ζωάρα ΧΩΡΙΣ να προκαλεί σε σκάφη και δήθεν σχέσεις.
Επειδή γαμαω δεν κοιτάω μικροατέλειες σαν ζηλιάρα θείαΚαλά γαμίσια τότε τύπε, αν ασχολείσαι!
Κατούρα και λίγο υπεργαμέα, δεν θα σε χαλάσει.Επειδή γαμαω δεν κοιτάω μικροατέλειες σαν ζηλιάρα θεία
Ρε τύπε...Επειδή έκανε ο άλλος ένα σχόλιο για την κυτταρίτιδα,τον έβγαλες παιδεραστή?Αν είχες γαμησει ποτέ στην ζωή σου θα καταλαβαινες ότι είναι ελάχιστη κυτταρίτιδα για μια 25-30 χρόνων που έχει χάσει και κιλά. Προσωπικά σε Ελληνίδες μόνο σε ανήλικες δεν βλέπω ίχνος κυτταρίτιδας. Μάλλον τέτοιες προτιμάς Ε;
Κατούρα και λίγο υπεργαμέα, δεν θα σε χαλάσει.
Φίλε μόνο σε κοριτσάκια 14 χρόνων δεν βλέπω ίχνος εκτός αν μιλαμε για ακωλες ΑγγλίδεςΡε τύπε...Επειδή έκανε ο άλλος ένα σχόλιο για την κυτταρίτιδα,τον έβγαλες παιδεραστή?
Άσε με ρε τύπε, όρεξη έχεις;;;... Τί και αν βλέπεις, τί και αν δε βλέπεις.... αϊντε τρέχα παίχτο με τη σαλούφα και βάλε με σε αγνόηση. Εμμονικέ μαλάκα!Φίλε μόνο σε κοριτσάκια 14 χρόνων δεν βλέπω ίχνος εκτός αν μιλαμε για ακωλες Αγγλίδες

Είπε ο τύπος που κράζει γκόμενα επειδή δεν θα του κάτσει ποτέ. Εμμονικος εις το τετράγωνο είσαιΆσε με ρε τύπε, όρεξη έχεις;;;... Τί και αν βλέπεις, τί και αν δε βλέπεις.... αϊντε τρέχα παίχτο με τη σαλούφα και βάλε με σε αγνόηση. Εμμονικέ μαλάκα!
Εσύ ασχολείσαι δυο μέρες μαζί μου γιατί σου θίξαμε την αγαπούλα σου, εγώ είμαι εμμονικός; Μάθε λοιπόν τις έννοιες της ελληνικής και μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο!Εμμονικος εις το τετράγωνο είσαι
Άσε με ρε τύπε, όρεξη έχεις;;;... Τί και αν βλέπεις, τί και αν δε βλέπεις.... αϊντε τρέχα παίχτο με τη σαλούφα και βάλε με σε αγνόηση. Εμμονικέ μαλάκα!
Φίλε αν γαμαγες δεν θα έμπαινες σε νήμα κάποιας που δεν σου αρέσει για να κραξεις. Από πίσω τον παίζετε και δημόσια βρίζετεΕσύ ασχολείσαι δυο μέρες μαζί μου γιατί σου θίξαμε την αγαπούλα σου, εγώ είμαι εμμονικός; Μάθε λοιπόν τις έννοιες της ελληνικής και μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο!